Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12751 Viry jako nastroje ke sniženi populace.JAK SE VYDĚLÁVÁ HUBENÍ DRŮBEŽE ČERNÝ TRH

2017-01-21 14:54

ZISK SEM ZISK TAM!!!!Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

Veterináři potvrdili první ohnisko ptačí chřipky v Olomouckém kraji H5N8

Ptačí chřipka se objevila také v Olomouckém kraji. Veterináři potvrdili ohnisko v Lověšicích na Přerovsku. Pracovníci veterinární správy už zde utratili 433 slepic a 14 kachen, více než 60 slepic mezitím uhynulo. Jde už o deváté ohnisko této nemoci v republice. Veterináři navíc odeslali na rozbor další vzorky z uhynulých ptáků, a to z Jesenicka a Prostějovska.JAK SE VYDĚLÁVÁ ZA VYHUBENI DRUBEŽE PODVODEM VŽDYT TY K.... TO NA NÁS TESTUJÍ ABY NA NÁS VYDĚLALA FARMACEUTIKA ŘÍZENA DROGOVÍMA KARTELAMA

FAKTA OD A DO Z OHLEDNĚ CHŘIPKY A VYDĚLKU S PODVODU TOČÍ SE TO V MILIONECH A JEŠTĚ ZMANIPULOVANÉ STRACHEM OVCE VYDĚLEK JEŠTĚ VĚČI KUPUJTE LEKY CO NEPOMÁHAJ A VAKCINY CO ZABIJI A TELO JE NECHYLNEJŠI NA VIR VICE

Přenosné?

Podle USA Today (9. října 2005),

"Evropští ministři zdravotnictví se snaží obsahovat [] Ptačí chřipka virus, který dosud není infikován nikomu v tomto regionu." I když údajně "více než 140 milionů ptáků uhynulo nebo bylo zničeno, ... a finančním ztrátám odvětví drůbeže trumfl $ 10 miliard. "

Tento propaganda ve skutečnosti připouští, "aktuální virus, známý jako H5N1, dosud zmutovaný do bodu, ve kterém se může snadno šířit z člověka na člověka." Ve skutečnosti, je pravděpodobné, že nikdy šíří z člověka na člověka, než v průběhu manipulace laboratoř! (5)

zpracovatelnost?

"Americký Senát již schválil 3,9 miliardy dolarů balíček na nákup vakcín a antivirových léků a správa také připravuje žádost o dalších 6 miliard $ do 10 $," podle aktuálního s BusinessWeek zprávě. (6)

" Beam me up Scottie , není tam žádný inteligentní život na této planetě. "To do značné míry vysvětluje, proč se veřejnost staví s tým to smrtícím podvodem. Dokonce i USA Today naříká, "neexistuje žádná lidská vakcína dosud."

Tak jak to, že americký Senát se řítí utratit všechny ty miliardy za ptačího vakcíny proti chřipce?

Myslím, že bychom měli přehlížet skutečnost, že současná děsivé kmen H5N1 ptačí chřipky nebyl nikdy rychle vyskočil z člověka na člověka, a ne obyčejně z ptáků na člověka a to buď. Tak, účinná vakcína může být připravena pouze mutací tohoto viru, čímž se vytváří to, co svět nejvíce obává.

VICE-Ptačí chřipka Hrůza - Politicky Měřený pro globální "Iatrogenocide"

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci


Nepřihlášený uživatel

#12752 Bioterorismus na lidech MATE CHŘIPKU PODEKUJTE VLÁDĚ KRASNE VIRY ROSPRAŠUJI

2017-01-21 14:58

NECHAPU PROC SE VLÁDA STARA O SMOG V ČR KDYŽ TO ZNEČISTUJI SCHVALNĚ ABY SE VYDELALO NA LIDECH PRITOM RAKOVINU VYLEČI VYTAMIN C ALE NE ONI DO VÁS BUDOU CPAT HOVNA A OZAŘOVAT VÁS ABY JSTE RYCHLE UMŘELI KAŽDA UMRTNOST MÁ ZISK TOTIZ 

Bioterorismus na lidech

VICE-CHEMTRAILSOVÁ CHŘIPKA UŽ JI I VY MÁTE?

VICE-Vědci Brace pro mediální bouře kolem kontroverzním chřipkové studia

VICE-Bioterorismus - kdo a co je Hrozba ?


Nepřihlášený uživatel

#12753 POSELSTVÍ všem LIDEM co chtějí poznat pravdu - OTEVŘETE OČI 2017

2017-01-21 17:09

BOHEMIA GROVER,BILDEBERG,ROTHSCHILDY,G.SOROSE,ROCKEFELERA,BUSHE,CLINTONOVOU,P.FRANTIŠKA, ATD TŘEBA ZABIT SATANISTY TY DABLOVI LACNE ŠTETKY A FALEŠNÉ VLÁDY CO NÁS CHCOU OTROČIT

VICE-POSELSTVÍ všem LIDEM co chtějí poznat pravdu - OTEVŘETE OČI 2017

Kazatel

#12754 Falešný Mesiáši už aji v ČR antikrist blud klam

2017-01-21 17:37

NÁRODE UŽ NEMUSITE BÝT ZATVRZELI POZNÁVATE PRAVDU BOŽÍ A BYLO VÁM UKÁZANO AJ ZLO SATANOVO PLUS FALEŠNÍ MESIAŠI!!!!SPASTE SE DŘIV NEŽ NASTANE TO VELKÉ SOUŽENÍ!!!! 

Liberecká žena manipulována Demony né Anděli!!!!!

Religionista: Neobvyklé je, že za mesiáše se prohlašují ženy

Žena se prohlásila za Krista, kamarádka je archanděl

Již jako batole prý Kateřina Pondělíčková zjistila, že s ní komunikují andělé a duše zemřelých. Dnes hlásá spolu se svou sousedkou z paneláku Ilonou Tobiášovou učení nazvané Prozření Andělů - druhý příchod Kristova vědomí. Dvojici Liberečanek, které svým následovníkům údajně pomáhají čistit DNA či čakry, představuje další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

VICE-Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Počátek běd-Příchod mého pána je bliž-Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

“3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Matouš 6-7

Výrok o dvouch cestách

13Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí.14Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo ji nalézá.

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

 


Nepřihlášený uživatel

#12755 Projev, který vstoupí do dějin! Inaugurační projev Donalda Trumpa

2017-01-21 18:33

VIDEO: Inaugurační projev Donalda Trumpa. Revoluce, přestavba, náhrobní kameny, masakr, odkaz na Syndikát, přátelství, antiglobalizace a Bůh. Projev, který vstoupí do dějin! [CZ Titulky]

Donald Trump včera po složení své přísahy na schodech Kapitolu ve Washingtonu D.C. přednesl projev, který americké dějiny dosud nezažily. Donald Trump tímto projevem de facto zahájil revoluční procesy ve strukturách řízení země a jeho projev byl natolik zásadní, že všichni lidé v ČR a na Slovensku, kteří se zajímají o alternativu se musí s jeho proslovem seznámit. Připravil jsem tudíž překlad a české titulky celého Trumpova projevu, který trval přibližně 17 minut a zazněly v něm klíčové informace, ale také odkazy, které Trump tlumočil ve vzkazu zasvěceným lidem. V proslovu zazněl i odkaz na téma „Syndikát“ a na struktury záhad a objevů, které budou lidstvu v tomto tisíciletí odhalovány z hlubin vesmíru. Donald Trump je s teorií „Syndikátu“ seznámen velmi důkladně a je dobře, že v projevu se tohoto dotkl.

Konec amerického imperialismu

V zahraničním segmentu projevu uvedl Donald Trump, že USA budou hledat přátelství a dobrou vůli s ostatními národy světa a nebudou vnucovat americký styl života. Naopak, USA se budou snažit být vzorem, aby byl hodný následování. USA budou respektovat právo cizích zemí, aby své zájmy vždy upřednostňovaly vždy na prvním místě. Tento segment Trumpova projevu jasně potvrdil, že USA končí s politikou exportu americké demokracie do zemí, kde o ní nestojí. Tohle je zásadní zpráva a signál pro Ukrajinu, tam budou plakat. Je to signál do Ruska, že Trump není ideolog a nebude Rusku vyčítat jeho národní zájmy kladené na první místo. Trump dále sdělil, že Islámský stát vymaže z povrchu zemského.

VICE-VIDEO: Inaugurační projev Donalda Trumpa. Revoluce, přestavba, náhrobní kameny, masakr, odkaz na Syndikát, přátelství, antiglobalizace a Bůh. Projev, který vstoupí do dějin! [CZ Titulky]

Kkti ve vládě

#12756 5let od vystoupení s EU Evropa čekat nemusí

2017-01-22 09:58

Včerejší záznam s jednání parlamentu PČR 

Musim Zaorálkovi říct že smlouva s odchodem s EU se nedělá 5 let.Od toho sou Referenda pane Orálku.Plus smlouva odchodu s EU činí den ne 5let.


Nepřihlášený uživatel

#12757 POZOR! CHYSTÁ SE DALŠÍ VELKÝ TUNEL!

2017-01-22 10:05

Třicet let staré odhady hovoří o tom, že by na Cínovci měl být až milion tun lithia. Při současných cenách by se kov prodal za tři biliony korun! Stát uvažuje, že ho prodá zahraničním firmám.

Jestliže Vás článek zaujal, prosím sdílejte! Díky

Vítek(Patrioti ČR): Voda byla ukradena, nyní se chystá potichu ohromná krádež lithia

02.01.2017Zdroj: /commons.wikimedia.org

Americká společnost Tesla vybírá v Evropě druhé místo pro svoji druhou velkou továrnu a jednou z možných lokalit je Česko. Vše pod pláštíkem ekologického hospodářství a ochrany životního prostředí. Spekulacím o atraktivitě Česka pomáhá zmíněná skutečnost, že v Krušných horách jsou k dispozici velké zásoby lithia, o kterém se mluví jako o nové ropě. Lithium je klíčová surovina pro výrobu baterií, které jsou zas jednou z klíčových součástek celého elektromobilu. Rve se o něj americká Tesla, společnost Geomet, patřící do australského konsorcia European Metals,al e tak é firma Cínovecká deponie, kterou vlastní skupina RSJ miliardáře Karla Janečka.

Dopadne to skutečně tak, že Tesla nám tady postaví montovnu za státní podpory, zaměstná za pár šupů sto pracovníků z Česka, který budou rádi za 15 tisíc hrubýho a zisk půjde stejně jako u vody do zahraničí? A lithium bude těžit zahraniční firma, která bude zisk "odvážet" do zahraničí?  Copak to neumíme sami? My skutečně umíme jen jak hlupáci za státní peníze rekultivovat pomocí státem vydržovaného podniku DIAMO zahlazovat škody po "napakovaných" uhlobaronech? 

Lithium karbonát za posledních 13 let zdražil až čtyřikrát na zhruba šest tisíc dolarů za tunu a jeho spotřeba se má do roku 2020 až zdvojnásobit. Cena cínu za uplynulou dekádu stoupla víc než pětkrát na 20 tisíc dolarů za tunu. Pod Cínovcem leží ohromné zásoby cínu, lithia, ale i wolframu.Těžařům nahrávají rostoucí ceny kovů na světových trzích a také fakt, že lithium i cín musí evropský průmysl dovážet z Číny nebo jižní Ameriky. Žádný jiný tak velký zdroj v Evropě zatím neexistuje. Ekonomická návratnost ložiska je nezpochybnitelná. 

Podle provedených výpočtů se u nás nalézá téměř 6 % světových zásob lithia.

Podle velmi střízlivých odhadů je na Cínovci 37 milionů tun rudy, které obsahují lithium karbonát ve výši 0,8 procenta a 28 milionů tun rudy s obsahem cínu 0,4 procenta. Pokud stát zahájí těžbu, může lithium na Cínovci dobývat minimálně 50 nebo i 100 let. Třicet let staré odhady hovoří o tom, že by na Cínovci měl být až milion tun lithia. Při současných cenách by se kov prodal za tři biliony korun! Jen pro zajímavost náš státní dluh 1,6 bilionu by byl okamžitě smazán.

Jestli necháme potichu tuto krádež spát, tak se zase se někdo na náš úkor napakuje, vytěží naše lithium a nám tu zbude zdevastované okolí těžby, poškozená krajina, a lithium budeme dál draze kupovat a přitom naši horníci nemají práci, nechápu proč nás tu bude vykrádat zahraniční firma , copak by jsme si nemohli lithium vytěžit v rámci státního podniku a prodat!! 

Nechme to našim vnukům

Nejsem žádný Nostradamus, ale věřte, že za 10 nebo 20 let tu bude zákon o kvótách na elektromobily (vozidla pro poštu, sanitky, policisté, hasiči, dopravci potravin do center velkých měst, a pak příjde řada i na obyčejné uživatele vozidel), to vše v zájmu "záchrany" světa a pod pláštíkem ochrany životního prostředí s velkou podporou zkorumpovaných politiků ( jen si vzpomeňte na faleš solárních elektráren). Lid bude tleskat a závislost na ropě se vystřídá za závislosti na lithiu. A naše děti, vnučky, vnuci si budou drbat hlavu, proč jejich otcové, dědové, babičky prodali jejich případný blahobyt za pár stříbrných. Nechme toto bohatstv& i acute; našim vnukům, na nás je jim ho uchránit.


Nepřihlášený uživatel

#12758 (MMG) Více Mosul Garbage - Fake bombardování na irácké vojáky (herci)

2017-01-22 14:37

IRÁCKÁ VALKA V MOSULU DIVADLO A HERCI MAISTRIEM !!!!

TAK PŘEDČIM TY UPRCHLICI UTIKAJÍ K SMICHU !!!CHOVANČE PŘEDČIM UTIKAJ UPRCHLICI SAM VIDIS ŽE JE TO LEŽ PLACENA  SOROSOVA LOUTKO POŽADUJEM ODVOLANI ČSSD A PŘEDVOLÁNI ZA KORUPCI PŘED SOUD A STÁTNÍ POLICII

VICE-(MMG) Více Mosul Garbage - Fake bombardování na irácké vojáky (herci)

VICE-Mosul / ISIS 100% BUSTED jako Fake a kompletní pořádaných EVENT (mirror)

ZDE VIDÍME ŽE S STÁTY SOU S IS PŘATELÉ
VICE-Falešný Battle of Mosul

Nepřihlášený uživatel

#12759 VÁLKA V MOSUL PARODIA NA RANĚNÉ A UPRCHLIKY KOMEDIA

2017-01-22 14:59


Nepřihlášený uživatel

#12760 Takže .. Kdybych měl hádat, tak bych říci, že Mosul FAKE NEWS je další | CNN a BBC pushin limitů

2017-01-22 15:38


Nepřihlášený uživatel

#12761 Re:

2017-01-22 18:04

#12749: -  

 Snad se jí Němci konečně zbaví jako Rumuni Ceausescu, rychle a stručně. A potom můžeme začát chránit Evropu před přívalem ilegálů. Pokud v EU budou velikáni jako Zeman, Okamura, Orbán, Le Pen, Frauke, Wilders apod, tak se ani nemusí rozpadat. V takovým případě je lepší být pohromadě a táhnout všichni za jeden provaz.


Nepřihlášený uživatel

#12762 Re: Re:

2017-01-22 18:45

#12761: - Re:  

 EU je k hovnu porušuje Ústavu státy mají právo na obranu zakazovat zbraně lidem na ochranu rodiny,a majetku co se má srat EU do lidi at se sere tam do svich rychle pryč s fašistické EU 


Nepřihlášený uživatel

#12763 Re: Re:

2017-01-22 19:03

#12719: Vlastenec - Re:  

 Ano. Křesťané za toho zlého Asada nestrádali, dnes jsou většinou vyhubeni nebo násilím konvertováni. Zatímco v oblastech kontrolovaných opozicí se třesou strachy, v oblastech ovládaných vládními jednotkami vesele slavili vánoce. A celý zkurvysynský západ v čele s obrzkurvysynem Františkem budou raději podporovat vrahy křesťanů než své bratří. Ale na každého se vaří voda a tihle zrádci to budou mít obzvláště horké, toho se nebojím!!!


Nepřihlášený uživatel

#12764 Re: Re: Re:

2017-01-22 19:06

#12762: - Re: Re:  

 EU není špatná myšlenka, jen se toho chytli špatní lidi. Vyházet tu neomarxistickou svoloč, co tam teď straší, dosadit tam skutečné vlastence a můžeme se spolu bránit nepříteli.


Nepřihlášený uživatel

#12765 Re: Re: Re:

2017-01-23 07:51

#12763: - Re: Re:  

 jak Asad zlej vždyť za to můžu USA a Turecko to je vznik islámu ty hovna o Asadu si piš svojim idiotum v kavárně Pákistán S.Arabia Turecko ty nejvíce podporují IS na svržení Asada a USA ty svrhli Gaddafivo a zkurvyly Lybii  z Lybie udělali Afriku do teď tam není demokracie pak zabití Husajna zkrs Ropu a tuneli pod jeho zemi mimozemské USA má na rukou nejvíce krve diktatori 


Nepřihlášený uživatel

#12766 Re: Re: Re:

2017-01-23 07:55

#12763: - Re: Re:  

 pak G.Sorose divadlo s Uprchlíky co jim nic nehrozí MSM vysílá hovna co taky platí Soros aby lidi věřili že vážně jim jde o život přitom podvod falešné vysílání k smíchu 


Nepřihlášený uživatel

#12767 Re: Re: Re: Re:

2017-01-23 09:58

#12764: - Re: Re: Re:  

 EU je jen tak dobrá, jak dobří jsou lidi, kteří ji dělají. Ale ti se zdravým rozumem tam nemají na nic vliv. EU je řízena blbci, a vybírá si blbce.


Nepřihlášený uživatel

#12768 Re: Re: Re:

2017-01-23 11:04

#12763: - Re: Re:  

TO JE SATANOVA MAŠINÉRIE!!!

P.František ten schvaluje podřizováni se Evropských zemi falešné iluzi Uprchliku jinač ((oprava předešlého mate pravdu)) nekteři se podřizuji kvuli tomu aby nebyly zabiti ale když se podivate všude tak ty vraždy tych IS sou uměle udělané fake tu jde nahnat strach Evrope a vzit jim práva a svobodu!! ted tu jde o Křestany v tych zemich Izraelu tam mam kamošku křestanku ktera s křestany čeka na Kristuv přichod a Syrie tam ty křestane sou pod ochranou Asada ten kdo se nechce podřidit USA kktum tak ten je označen za Diktatora nebo nepohodlného to same bylo u F.Castra ten taky byl označen za diktatora a do ted na Cube neni Demokracie ale totalita co mam za infa od jedneho umělce s Cuby že USA jim vzali věznici neprávem a pachaj v ni ohavnosti proti lidskosti veznice jim nenáleži ale Cubě ((tam znikaj Al-Nusra bojovnici totiž hodit pumu na Guantanámo a je klid))plus NATO cvici teroristy ve vlasnich radách vim to od PČR který u nich byl na výcviku a aji PČR nema chránit občany zemi Evropy ale jit proti občanum Evropy a starat se o NWO aby lidi si mysleli že je hlidaji ale přitom opak PČR  jste všichni ukradeni aji M.VNITRA 

Zabijeni Ruska v Syrii Bilé Přilby Fake mrtví figuriny zatim přes efekty to vypadá jako živé osoby v TV!!!Jak bilé přilby šly proti RF

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby

Pa.František plan rozvráceni Rodin,dětí,etniky,kultury,NWO to vidime v mediach jak se nám politici serou do našich rodin buzeranti marxistický maj manželku na oko a děti a v zakulisi kouřej čuraky v Bruselu kdovi co dělaj v parlamentu u nás na WC

Mezi hlavní cíle globalizace a uskutečněné kolektivismu ideologie (centralizovaný-socialismus, komunismus, fašismus) byly:

  • Zmenšit Osobní / kmenové / národní soběstačnost schopnosti

  • Oslabit rodinné vazby

  • Nahradit domorodou kulturu

  • Zvýšit jejich ekonomickou-parazit přilnavost, a to prostřednictvím četných pan-národních organizací a jejich projektů.

Vedle "divadla Warfare" a mediálních psy-ops, globalizace je klíčovou součástí nové protireformace!

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Utonulej chlapec Fake Bushit
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými


Nepřihlášený uživatel

#12769 SPIKNUTI PROTI VŠEM LIDEM

2017-01-23 11:46

SPIKNUTI PROTI VŠEM LIDEM

Víte že to Muslimové, nedělaj ale USA občane placeni Bushem,Obamou cela ta mašinerie proti Muslimum je lež.Oni chcou aby se narody pozabijeli mezi, sebou to aj stoji v Reptilianské smlouvě.Pak se to jako vždy hodi, na Islámsky stát to je zástěrka aby se neprokeclo že to čini občane USA,Francie,Berlina,atd.Ty občané co to v té zemi vidí, že je to Fake sou bud podplaceni nebo umlčeni!!!!

VICE-POTVRZENO - Francouzská vláda věděla o extremistech PŘED útokem

PODVOD VE FRANCII PÁCHÁNO FRANCII!!!

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#12770

2017-01-23 12:07

BUD JE SOBOTKA TAK DEMENTNI NEBO NEZNÁ USTAVU CIZI ZEM SE DO VOLEB JINÉ ZEMĚ V MĚŠOVAT NESMI BUZNO!!!!

Kampaň ČSSD by měli dělat lidé z týmu Hillary Clintonové

Nový volební manažer sociální demokracie Jan Birke vytáhl do podzimních voleb do Poslanecké sněmovny těžký kalibr. Kampaň by mu měla vést agentura, která chystala prezidentskou kampaň Hillary Clintonové. Je to paradoxní, protože premiér Bohuslav Sobotka před časem řekl Právu, že nechce skončit jako Clintonová.

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#12771 ELÁ POLSKÝ KAŠPAR NOVINKY JEDOU HOVNA

2017-01-23 16:43

NOVINKY JEDOU HOVNA TAK SEM SE NEZASMÁL DLOUHO ODRENINU NA NOZE A ON PAJDA ELÁ KAŠPAR  NA TAKOVOU SNUŽKU SR...... ANI ODKAZ NEDAM A DIKY ŽE JSTE SE PŘEŘEKLI ŽE BYL SPJATEJ S IS KTEROU PODPORUJE 40 ZEMI EVROPY

Čeští diplomaté zachránili Poláka z Asadova žaláře. Už je v bezpečí v Bejrútu

Česká diplomacie, respektive šéf hradního zahraničního odboru Hynek Kmoníček a velvyslankyně ČR v Damašku Eva Filipi, si mohou na konto připsat unikátní zářez. Ze syrského vězení se jim v pondělí podařilo dostat 54letého Poláka, nad nímž se zavřela voda v prosinci 2015. Češi dopravili muže do libanonského Bejrútu, kde byl předán polskému ambasadorovi.Polák je bud vylizanej nebo neví co mele tomu mame věřit k smichu

Podivín z Vratislavi-TAK TAKOVEJ BLUD AT SI DEBILOVÉ NECHAJI A VYVOLAVAT STRACH V LIDECH TO BY VÁM ŠLO TERORIS MEDIA

Podle zpráv z polských médií by Panka bylo možné popsat přinejmenším jako podivína. Ve své rodné Vratislavi se místním zapsal jako člověk, který jezdil autem po městě a pomocí tlampače vyzýval k návratu k učení Ježíše Krista a varoval před blížící se nukleární apokalypsou, ke které má dojít tento rok. Do Sýrie mohl prý zamířit proto, že samozvaný Islámský stát pokládal za ztělesnění biblického Antikrista.NOVINKY JEDOU HOVNA TAK SEM SE NEZASMÁL DLOUHO P.FRANTIŠEK je loutka padleho a OBAMA taky a IS je jeho falešné naboženstvi a žádna nuklearni valka nebude chlapec trpi demenci!!!Elity si nemuzou dovolit zanik civilizace to je lež!!!!Chcou po Evrope Halifat pomoci falešné uprchlické krize všude budou občanske valky nebo nepokoje!!!ale ne ty debil nuklearni apokalipsa!!!Matouš 24!!! 

LIKVIDACE EVROPANU+SLUNÍČEK A ŽIDU

Plán na likvidaci „nadbytečných“. 500 miliónů otroků k obsluze dvou stovek nejbohatších rodin.

Nakonec, Agenda 21 tvůrci usilovat o snížení počtu obyvatel o 90%.Alien / NWO genocida agenda ke snížení zemské populace o 85% před rokem 2029,

PROČ STÁLE VÁM MEDIA MSM LŽE

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy chcou "boje za Al-Káidu" v Sýrii

VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní pro Al-Káidu v Sýrii, Obama je lhář a terorista

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku  

VICE-Turecko je zdroj, není Řešení ISIS a Syrská krize


Nepřihlášený uživatel

#12772

2017-01-24 09:42

Pryč z Titaniku, řízeného osobami bez zbytků rozumu.


Nepřihlášený uživatel

#12773 Globalisté končí s podporou Nadace Clintonových, ta zavírá svojí divizi CGI kvůli úprku dárců.

2017-01-24 14:22

VIDEO: Globalisté končí s podporou Nadace Clintonových, ta zavírá svojí divizi CGI kvůli úprku dárců. Austrálie uzavřela kohout úplně, Norské fondy drasticky snížily příspěvky. Úkol nesplněn, globalisté balí kufry! [CZ Titulky]

Das Neue Europa jako nástupce EU, ale bez Česka!

Není zatím jasné, jak se bude útvar nazývat a kolik zemí se ho bude z původní sedmadvacítky účastnit, ale je už teď jisté, že nebude dovoleno transatlantickými elitami, aby došlo ke spojení Německa a Ruska. Proto má Česko a Polsko pro Trumpovu administrativu takový význam. Německo bude kvůli Trumpově ochranářské politice trhu v USA hledat nová odbytiště v Asii a hlavně v Číně. A Čína tak získá obrovský vliv na Berlín. Tomu se nedá vyhnout. USA proto budou muset kontrolovat Střední Evropu, aby nedošlo ke spojení Nové Evropy, Ruska a Číny v jeden superglobalistický stát nebo obchodní unii. Proto dostala ČNB z Londýna a z FEDu povolení vzepřít se Berlínu, protože ČR a Polsku se dostane jiného zacházení ohledně vývozu zboží do USA, výměnou za souručenství proti globalizaci. Trump má dalekosáhlé plány v USA a americké elity je budou kopírovat ve Střední Evropě v přípravě na rozpad EU a vznik Nové Evropy. Ovšem bez účasti ČR a Polska.

VICE-VIDEO: Globalisté končí s podporou Nadace Clintonových, ta zavírá svojí divizi CGI kvůli úprku dárců. Austrálie uzavřela kohout úplně, Norské fondy drasticky snížily příspěvky. Úkol nesplněn, globalisté balí kufry! [CZ Titulky]

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.


Nepřihlášený uživatel

#12774 Braxit a Trump a USA odplata za korupci

2017-01-24 14:24


Nepřihlášený uživatel

#12775 Světová zdravotnická organizace (WHO) Rockefeller Foundation

2017-01-24 14:30

Světová zdravotnická organizace (WHO)

deklaroval virus Zika globálního zdraví "nouzové"

v pondělí (únor 01, 2016)

aniž bychom mohli mět podrobností o této nemoci.

Takže tady jsou některé skutečnosti, dokud nebudeme mít získano více informací ...

VICE-Kdo je vlastníkem Zíka Virus? - Rockefeller Foundation

VICE-Rockefeller Foundation Předpovídá 13,000 mrtvý v olympijských hrách v Londýně 2012