Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12726 Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie,

2017-01-19 13:53

VIDEA: „Planeta ropy“. Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko

Anakonda Rockefeller, Ázerbájdžán a Baku, Arménie, bratři Nobelové, Rusko, Standard Oil, Rothschild, VŘSR, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Izrael, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko – vším jsme u ropy.

„Když chceme zničit Čínu, ceny ropy zvýšíme, když chceme zničit Rusko, ceny ropy snížíme“ – tak nějak to kdysi měl říct D. Rockefeller. Já bych k tomu aktuálně dodala  „Když chceme zničit USA, odstavíme je z Blízkého východu“.

VICE-VIDEA: „Planeta ropy“. Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko

První Tier

Na nejvyšší úrovni pyramidy najdeme VICE-George Soros ", na VICE-Davida Rockefellery ',

Falešné peníze OTROCTVO

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tato zábavná peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národy penězi a nebude mně zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby lidé uvědomit, jak falešné naše peníze.


Nepřihlášený uživatel

#12727

2017-01-19 13:59

#12347 PODVOD STOLETI UPRCHLICI PLACENI SOROSEM DO EVROPY AT SI JE VEZME USA KDYŽ TO PLATI

2016-12-19 17:20

PODVOD STOLETI UPRCHLICI PLACENI SOROSEM DO EVROPY AT SI JE VEZME USA KDYŽ TO PLATI

FAKTA

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce

Wikileaks Preess

#12728 Informace o Libyi AQ a al-HASIDI

2017-01-19 16:00

Informace o Libyi AQ a al-HASIDI

Od: Jake Sullivan Komu: Hillary Clinton Datum: 2011-03-31 10:28 Předmět: Informace o Libyi AQ a al-HASIDI

UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014-20439 Doc č C05779540 Datum: 09/30/2015 vydání v ČÁSTI B6 Od: Sullivan Jacob J <SullivanJJ © state.gov> Sent: pátek dubnu 1,2011 5 : 28 PM Komu: Předmět: FW: Informace o Libye, AQ a al-Hasidi Přílohy: Hasidi libyjský rebel commander.docx; Hasidi Libyjský rebel commander.docx FYI Od: Wright, JaneyF odeslaných zpráv: pátek, duben 01, 2011 17:27 Komu: Sullivan, JacobJ Předmět: InformationonLibya, AQ, Andal-Hasidi Jake, které jsou připojeny a dole je to, co jsem byl schopen najít out na neutajovaných úrovni o Libyi, AQ a al- Hasidi. Mohu vám říci trochu víc na vyšší stupeň utajení. Janey Informace o Libyi, AQ a al -Hasidi • konverzaci s NEA základě nevěří, že Abdulhakimal-Hasidi je spojen s Al-Káidy, nebo že Al-Káida bojuje s povstaleckými silami v Libyi. Dle mého dotazu, NEAput tuto otázku Ahmed Jabril, poradce Přechodné národní rady (TNC) předseda Mustafa Abdeljalil. On odpověděl, že al-Hasidi nemá roli jako velitel povstaleckých sil. Armáda je v současné době co-koordinuje Omar Hariri & Abdelfattah Younis, bývalý ministr vnitra. Ale tam jsou tiskové zprávy, že je pravděpodobné, že bude vojenská změna vedení (viz přeložený média zprávu níže). TNC poradce také uvedl, že Abdulhakimal-Hasidi sám popřel tvrzení, že on byl vůdce v opozici vojenské tažení proti režimu a že se pracuje na vytvoření islámského státu v Darna (město východně od Benghází). TNC poradce řekl, že tato tvrzení byly propagovány pomocí Saif al-Islam a režim, aby poškozoval dobrou pověst opozici a způsobit Západ být nedůvěřivý opoziční, rady, a revoluční hnutí. Dodal, že Abdulhakim al-Hasidi objevil na CNN, aby kategoricky popřít všechny Saif al-Islam je tvrzení. Samostatně, bývalý režim velvyslanec při OSN Abdulrahman Shalgham (a současnou TNC zástupcem organizace) navrhl velvyslanci Cretz, že i když tam může být přetrvávající Al-Káidy sympatizanty na východě země (asi 100), libyjská vláda nevěřil tam zůstal aktivní . Al Kajda
 
UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014 do 20.439 Doc číslo C05779540 Date: 09/30/2015
 
Ostatní Ověřil jsem se říct, že jsme prostě nevíme dost o make-upu či vedení povstalecké síly (kvůli klasifikace důvodů, můžu víc mluvit osobně o tom, zda si přejete). NEA také poznamenat, že Economistyesterday zveřejnila následující: osvobozující od porevolučního Egypta a Tuniska tisíců islamistických politických vězňů byl uzavřen temnou kapitolu lidských práv v těchto zemích. Oblečení, jako je Libye islámské bojové skupiny a egyptského Jarnaat Islamiya, oba který sleduje teroristické kampaně v roce 1990 a která byla na radikální třásně, vyjádřit znovu nalezenou horlivost pro mírové politice, s vysvětlením, že jejich minulost se uchylují k násilí bylo jen reakcí na represi. Libyjské islámské bojové skupiny změnila svůj název na Libyjské islámské hnutí, a jeho 12- člen politbyra slíbil věrnost národní rady v Benghází. Media Report (Přeloženo z arabštiny) Prozatímní Národní přechodná rada v Libyi uvedli, že uvažují o změně ve vojenské vedení poté, co Al Kaddáfího síly převzaly Brega znovu a udělal skutečný pokrok v jiných oblastech na východě, zatímco revolucionáři jsou stále snaží se bránit ljdabeya a Misurata. Nedávný vývoj na místě v Libyi - což Al Kaddáfího jednotkám podařilo přes něj znovu získat kontrolu o městech Brega a Ras Lanuf - přimělo Radu svolat zasedání k přezkoumání aspektů vojenských záležitostí po ústupu revolucionáři. Setkání - která se konala ve čtvrtek ve městě Benghází na východě - se zúčastnili vedoucí představitelé vojenské rady a zástupci koalice 17. února revoluce, také se jí zúčastnilo poprvé od delegátů z lidí z Misurata. V čele rady Mustafa Abdul _MN řekl, že revolucionáři postrádají organizace, a on nevyloučil změnu ve vojenském vedení řízení operací v terénu. Základní informace o LIFG / Libye / al-Hasidi (v důsledku klasifikace důvodů, můžu vám říct trochu víc osobně, pokud si přejete) • Co se týče informací o al-Hasidi výslovně připustil, že v minulosti bojoval proti koaliční vojáci v Iráku a rekrutoval "asi 25" muži z Derna ve východní Libyi k tomuto účelu. • West Point v boji proti terorismu Center provedla přezkoumání dokumentů zachycených spojeneckých sil od města Sindžáru, Irák, a vydala zprávu z roku 2007 o časovém rámci zahraničních bojovníků vstupující do Iráku přes Sýrii. • Tato zpráva ukázala, že zatímco Saúdská Arábie byl zdaleka nejčastější státní příslušnosti bojovníků ve vzorku, Libye byla Příští nejobvyklejší zemi původu. Libye přispěl daleko více bojovníků v přepočtu na osobu než kterákoliv jiná národnost v Sindžáru Records (tyto záznamy dokumentují Město / obec / země původu).
 
UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014 - 20439 Doc č C05779540 Datum: 09 / 30/2015
 
Al-Hasidi byl člen libyjské islámské bojové skupiny (LIFG). LIFG zpočátku spolupracoval s Al-Káidou, kulminovat oficiálně připojí al-Káidu v listopadu 2007. Nicméně, jak bylo uvedeno výše, LIFG nedávno změnila svůj název a slíbil svou věrnost národní rady v Benghází. • Jak již bylo uvedeno v tisku, al-Hasidi podíleli na zabití desítek libyjských vojsk v partyzánských útocích na celém Derna a Benghází v roce 1995 a 1996. • Podle West Point zprávě za rok 2007: "Oba Darnah a Benghazi již dlouho spojována s militantním islámem v Libyi, zejména pokud jde o vzpouře ze strany islamistických organizací do poloviny 1990s. Libyjská vláda obvinil povstání v polovině roku 1990 na téma "infiltrators fromThe Súdán a Egypt" a jedna skupina-Libyjská Fighting Group (Jama'ah al- libiyah al-muqatilah) -claimed mít afghánských veteránů ve svých řadách. libyjského povstání se staly mimořádně násilný. Qadhafl použít bojových vrtulníků v Benghází, střih telefon, elektřinu a dodávky vody do Darnah a skvěle tvrdil, že radikálové "si zaslouží zemřít, aniž . zkušební, jako psi "Abu Layth al-Libi, LIFG je Emir, vyztužený Benghází a Darnah je důležité, aby libyjské džihádistů v jeho oznámení, v té době, že LIFG se připojil al-Káida, řka: je to s Boží milosti že jsme byli zvedat prapor džihádu proti tomuto odpadlého režimu pod vedením libyjské islámské bojové skupiny, která obětovala elitu své syny a velitele v boji proti tomuto režimu, jehož krev byla vytekla na horách Darnah, v ulicích Benghází, okrajová část Tripolisu, poušť Sabha a písku na pláži. " • Qadafhi, aby se udržela svou sílu, bojoval proti LIFG. • Jeden konkrétní pohled (jen názor, že jsem myslel, že stojí za zmínku) a jeden, že některé čtvrtiny by mohlo vyvolat byl charakterizován ke mně takto: Co se děje v Libyi nelze označit jako problém, ale jako podmínku (vycházející z kmenové kultury , dlouhé historické konflikty, atd.) Není to něco, co je srozumitelný sám o sobě. Ale to lze využít. Ergo, pro ty, kteří chtějí Qadafhi pryč, podle tohoto pohledu, je třeba dbát na to, kdo je podporován, a před tím, mělo by být zváženo na odstranění zbývajících infrastruktury zbraní - chemický, farmaceutický, hořčičného plynu, zbraně rostliny , atd. - než se dostanou pod novým vedením. Janey Wright Policy Planning personál UNCLASSIFIED US Department of State Případ č F-2014-20439 Doc č C05779540 Datum: 09/30/2015 US Department of State 202 / 647-2289 (w)VICE-Wikileaks

VICE-McCain , republikánský kandidát na prezidenta v roce 2008, se v posledních projevech odsoudili Kaddáfího zabitím

VICE-ano "ukázal na libyjské islámské bojové skupiny (LIFG )

Wikileaks Preess

#12729 WikiLeaks svítilo světlo na tajném jednání o významných obchodních dohod

2017-01-19 16:02

WikiLeaks svítilo světlo na tajném jednání o významných obchodních dohod, které mu byly svěřeny zasvěcenci přinést několik návrhů kapitol do veřejné sféry. Tyto dokumenty podnítily sociální spravedlnost a fair trade hnutí po celém světě. Zatímco dohoda Trans Pacific Partnership (TPP) a Transatlantické obchodní a investiční partnerství (TTIP) se zastavil se obchod službami dohoda (Tisá) mezi USA, EU a 22 dalších zemí, které představují 2 / 3rds globálního HDP byl klasifikován aby ji udrželi v tajnosti a to nejen během jednání, ale po dobu pěti let ode dne Tisa vstoupí v platnost.

VICE-14.října 2016 - další tři kapitoly Tisá propuštěn na předvečer jednání Washington DC Na dokonce 2-denní dlouhé Tisa hlavních vyjednavačů setkání ve Washingtonu, tři kapitoly dohody Tisa, včetně finančních služeb, lokalizačních opravných položek a bilaterální přístup na trh, vše z června letošního roku, se přidá k WikiLeaks 'sedmi dalšími Tisa publikací 70 dokumentů vztahujících se k jednáním. WikiLeaks také publikoval čtyři analýzy o třech nových kapitol vydal ten den.

VICE-WikiLeaks o obchodních otázkách

Wikileaks Preess

#12730 VATIKAN A GMO JEDY do Evropy

2017-01-19 16:11

VATIKAN A GMO JEDY do Evropy pozor co nakupujete vždy se koukejte na cizinu potraviny s Maroka,Španělska,Francie,Africa,USA,atd sou to Modifikované škrob,soja,kukuřice, na informacich vždy na zadni straně produktu naleznete!!!!! 

Důvěrné Vatikán 000514
SIPDIS

DEPT. EB; EB / TPP / ABT / BTT; EUR / WE (TCUNNINGHAM)
EO 12958: prohl: 8/26/2015
tagy: PREL Phum TBIO EAGR eaid SOCI VT
TÉMA: Vatikán: VYHLÍDKY NA BIOTECH

REF: A. A) ŘÍM 2543,
B. 05 ROME 2543, 03 VAT 4859; 03 ROME 5205; 04 VAT 3810
roztříděné podle: Peter Martin, politický důstojník, POL, státu.
Důvod: 1.4 (b), (d)

-------
Shrnutí
-------

1. © Nedávné rozhovory mezi Svatým stolcem úředníky a USAID a zástupců EB navštěvující Vatikán potvrdil opatrný souhlas s biotechnologickou potravin ze strany Svatého stolce. Vatican úředníci tvrdili, že bezpečnost a věda o geneticky modifikovaných potravin by nakonec být bez problémů na Svatou stolicí.Předpojatost ve Vatikánu, řekli, byla více svázán s ekonomickým argumentům, jak se někteří obávají, že rozšířené používání GMO potravin v rozvojovém světě by se podrobit jeho zemědělec obyvatelstvo a stát formou ekonomického imperialismu jednoduše slouží k obohacení nadnárodní koncerny. Zbývá vokální opozice u některých katolických laiků a kléru, aby Biotech jídlo, a znaky nejsou silné, že papežství nebo jiné subjekty Vatikán, s nímž pracoval Post jsou připraveni vydat silnější schválení těchto technologií.Avšak tím, že se zaměří na ekonomické přínosy GMO potravin pro rozvoj světa zemědělců, bezpečnostní opatření, aby se zabránilo ekonomického vykořisťování a pokračující výzkum v oblasti bezhotovostních plodin, jako jsou manioku, pošta i nadále dialog mezi Svatým stolcem a na to, co jsme nazvali dále jen "morální imperativ" biotechnologických potravin. Vatikán dokument o hladu ve světě plánováno na vypracování této pádu nabízí další otvor pro naši práci na toto téma a možnost ovlivnit širokou část populace v Evropě a rozvojovém světě.

------------ ----------------
USG, Svatý stolec Úředníci Meet
----------------------------

2. (SBU) Michael Hall, Biotechnology poradce pro USAID pro regionální ekonomický rozvoj služeb úřadu v Nairobi, se setkal s Monsignor James Reinert Papežské rady pro spravedlnost a mír (J a P) a Jack Bobo, zástupce náčelníka, EB / TTP / ABT / BTT, se setkal s Fr. Michael Osborn z Papežská rada Cor Unum, které nabízejí příležitost, aby se zasadila Vatikán o biotechnologických otázkách a příležitost pro Post analyzovat současný stav v oblasti biotechnologií ve Vatikánu obecně. Obě setkání se uskutečnilo ve Vatikánu. J a P má oficiální vedení na biotechnologických otázkách ve Vatikánu, a byl velmi aktivní v posledních letech často úzce spolupracuje s Post (03 DPH 4859; 03 ŘÍM 5205; 04 s DPH 3810). Cor Unum, Vatikánu tržiště úsilí pomoci po celém světě, je další potenciální spojenec na biotechnologie, jako potravinová pomoc v rozvojovém světě je velká část jejího návrhu. 

VICE-WikiLeaks - New chargé d'Affaires Christopher Sandrolini lobboval Vatikánu Biotech Foods

VICE-Geneticky modifikované potraviny

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#12731 Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18

2017-01-19 16:24

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 on schvaluje vraždy ve světě a také brzo zemře!!!!!

Papež

Technicky, papež, který vystoupil na Westminster Hall byl Benedikt XVI (Joseph Ratzinger ) , který byl údajně donucen k rezignaci, protože byl na pokraji zatčení za zločiny proti obchodování s dětmi ze strany státních zástupců z určitých evropských jurisdikcích.

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

František - Jeho jezuitský, Mimozemský, "falešný prorok" a politické identity

Alfred Lambremont Webre, JD, med

Již kontroverzní během několika hodin po jeho jmenování do papežství, argentinský-narozený František I. byla nyní identifikována podle informovaných hermeneutics výzkumníky jako možného "Petrus Romanus" nebo "falešný prorok"v knize Zjevení.

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

13.března je významný den, a to jak v exopolitiky av hermeneutické interpretace František I.
13.března 2013, což je datum František I. nominaci, byl 16. výročí Phoenix Light, masivní kosmické lodi, který přeletěl Phoenix, AZ , dne 13. března 1997.

13.března 1997 je významnou událostí v exopolitické komunitě, která následuje po mimozemské přítomnosti na Zemi.

. "Je ironií, že hlavní zkušební otevřel v Buenos Aires dne 5. března 2013, týden před kardinála Bergoglio investituru jako velekněze Probíhající soud v Buenos Aires je:

"Vzít v úvahu souhrn trestných činů prováděných v rámci Operation kondor, koordinovaný boj různými US podporovaných latinskoamerických diktatur v roce 1970 a 1980 dopadnout, mučení a vraždám desítek tisíc odpůrců těchto režimů."

Jezuita Přísaha Odkryté

"Jděte, pak do celého světa a převzít všech zemí ve jménu papeže. Ten, kdo se ho akceptovat jako zástupceJežíše a jeho místodržící na zemi, budiž proklet a vyhlazeni." Profesor Arthur Noble

Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org) zatýkací rozkaz pro František I.

Tribunál pro občany svědomí je Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org ) vydala zatykač František I pro údajné zločiny, které spáchal v Argentině.

ITCCS.org Porota dospěla k závěru svého případu 30. ledna 2013 pro František I. předchůdce, Joseph Ratzinger (Papež Benedikt XVI).

"Dne 4. února 2013 diplomatická poznámka byla vydána sekretariátu Vatikánu evropská vláda spolupracuje s ITCCS.org Common Law soudu, týkající se jeho hrozící zatykač na jeden z obviněných, Joseph Ratzinger (aka Benedikt). Února 11, 2013 Joseph Ratzinger odstoupil jako Pope, "říká sekretariátu ITCCS.

Mezinárodní zatýkací rozkaz vydaný proti František I., Jorge Mario Bergoglio, za zločiny proti lidskosti a dítě obchodování

VICE-Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystavit veřejně

Vatikan a Jezuité a Šlechty

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '

Kazatel

#12732 Benedikt XVI pedofil a další vrah posilal Děti do válek

2017-01-19 16:28

Benedikt XVI pedofil a další vrah posilal Děti do válek

konec tohodle Farizee nastane jako konec P.Františka při době konce 

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

VICE-Spise Benedikt XVI vše o pedofilu 

VICE-Satanské Kněží v katolické církvi ?

VICE-Pope Odstoupení - Harbinger papežství Konci světa ?

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 

Kazatel

#12733 Doby před Kristem zabijeli Židé křetany a nevěřici Židé zabiji dodnes G.Soros,D.Rockefelr,Rodshild,

2017-01-19 17:14

Doby před Kristem zabijeli Židé křetany a nevěřici Židé zabiji dodnes G.Soros,D.Rockefelr,Rodshild,a Papežové a farozeové klamali jak klamou vás národy a zákonici kradly jak kradou stále ted platí jiná Smlouva s Bohem kterou Satanovi poddani porušuji zabiji neviné lidi a děti a před žádnim člověkem neklekejte ten neumi nic nedokázal a nic nestvořil a nadničim nemá moc ani neporučí větru aby nefoukal,nebo hurikánu aby nebořil po zabiti J.Krista  Židy se na zemi furt porušovalo Desatero Boží 

Lukáš 6,27:28:30

27Ale vám, kteří mě slyšíte, pravím: Milujte své nepřátele. Dobře čiňte těm, kteří vás nenávidí.28Žehnejte těm, kteří vás proklínají, modlete se za ty, kteří vám ubližují.29Tomu, kdo tě udeří do tváře, nastav i druhou, a bude-li ti brát plášť, nech mu i košili!30Každému, kdo tě prosí, dávej, a co ti někdo vezme, nepožaduj zpět.

Římanum 12,17:21

17Nikomu neodplácejte zlým za zlé. Vůči všem mějte na mysli jen dobré.18Je-li možno, pokud to záleží na vás, žijte se všemi v pokoji.19Nechtějte sami odplácet, milovaní, ale nechte místo pro Boží soud, neboť je psáno: ‚Mně patří pomsta, já odplatím, praví Pán.‘20Ale také: ‚Jestliže má tvůj nepřítel hlad, nasyť ho, a má-li žízeň, dej mu pít; tím ho zahanbíš a přivedeš k lítosti. ‘21Nedej se přemoci zlem, ale přemáhej zlo dobrem.

Matouš-16-17

11Což nerozumíte, že jsem k vám nemluvil o chlebech? Mějte se na pozoru před kvasem farizeů a saduceů!“12Tehdy pochopili, že jim neřekl, aby se měli na pozoru před kvasem, nýbrž před učením farizeů a saduceů.

Matouš-22-23

Běda zákonikum a Farizeum!!!!

12Kdo se povyšuje, bude ponížen, a kdo se ponižuje, bude povýšen.13Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.14Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Vyjídáte domy vdov pod záminkou dlouhých modliteb; proto vás postihne tím přísnější soud.15Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Obcházíte moře i zemi, abyste získali jednoho novověrce; a když ho získáte, učiníte z něho syna pekla, dvakrát horšího, než jste sami.16Běda vám, slepí vůdcové! Říkáte: ‚Kdo by přísahal při chrámu, nic to neznamená; ale kdo by přísahal při chrámovém zlatu, je vázán.‘

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů)

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali; nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

LŽI TOHLE NEBYL METEORIT NOVINKY PROLHANÉ 

Meteor rozzářil noční oblohu nad Ruskem

Velmi jasné těleso pozorovali v úterý večer lidé žijící Chakasii na jižní Sibiři. S největší pravděpodobností se jednalo o meteor, který shořel v atmosféře.LŽI LŽI A KLAM neco bylo hozeno na zemi z nebes meteorit neměni barvu!!!!!

To hodil Anděl To byla Kadidělnice!!!!Znameni jako zemetřeseni v Australii a jinde

VICE-Kadidělnice vržená na zemi!!!!Né Meteorit furt vám lžou Satanovi poddaní

Zjevení Janovo 6-8

Sedmá pečet a andělé s polnicemi

1A když Beránek rozlomil pečeť sedmou, nastalo na nebi mlčení téměř na půl hodiny.2Potom jsem viděl, jak sedmi andělům, stojícím před Bohem, bylo dáno sedm polnic.3Jiný anděl předstoupil se zlatou kadidelnicí před oltář; bylo mu dáno množství kadidla, aby je s modlitbami všech posvěcených položil na zlatý oltář před trůnem.4A vystoupil dým kadidla spolu s modlitbami posvěcených z ruky anděla před Boží tvář.5Tu vzal anděl kadidelnici, nahrnul do ní oheň z oltáře a vrhl ji dolů na zem; a nastalo burácení, hřímání, blesky a zemětřesení.6A sedm andělů s polnicemi se připravilo, aby začali troubit.

Jóel 3

4Slunce se zastře tmou a měsíc krví, dříve než přijde den Hospodinův, veliký a hrozný.5Avšak každý, kdo vzývá Hospodinovo jméno, se zachrání. Na hoře Sijónu a v Jeruzalémě budou ti, kdo vyvázli, jak řekl Hospodin, spolu s těmi, kdo přežili, jež Hospodin povolá.VICE-ČR-Krvavý úplněk / Bloody Moon 2016 - FULL HD

Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#12734 Proč chtějí všichni imigranti do Německa?

2017-01-19 18:16

 

Mrkněte, proč chtějí všichni imigranti do Německa?

 

Německo ochotně podporuje islamizaci vlastní země a tím i holokaust proti vlastním lidem!


Nepřihlášený uživatel

#12735 Re: Proč chtějí všichni imigranti do Německa?

2017-01-19 18:31

#12734: - Proč chtějí všichni imigranti do Německa? 

Jo to čeká aji Sluničkáře v Německu brzy dovitají všichni v Evropě

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky

VICE- NĚMECKO SE PROBUDILO A JE TO V TELEVIZI! ANGELA ZUŘÍ!!!

VICE-Hillary Clinton, prosím prestaňte zabíjať ľudí

At jim pomuže Soros ten to divadlo platí

"Prosím, pomozte." Uprchlíci na Balkáně mrznou

Teploty se v posledních dnech v noci dostaly až k minus 16 stupňům.

 


Nepřihlášený uživatel

#12737 HR6393 - Intelligence zákon Oprávnění k fiskální rok 2017

2017-01-19 19:30


Nepřihlášený uživatel

#12738 RAKOVINA ZISK A PENIZE KLAM POMOC OZAROVÁNIM RYCHLA SMRT

2017-01-19 20:16

Lék českých vědců, který donutí buňky rakoviny k „sebevraždě”, míří k testům

Po čtyřech letech vyvinuli čeští vědci z centra BIOCEV látku, která dokáže úplně zneškodnit nádorové buňky u jedné z nejagresivnějších forem rakoviny prsu. Přípravek prošel laboratorními a preklinickými testy a v letošním roce se plánuje zahájení klinických testů na lidském organismu. JSME SVEDKY JAK NA NÁS CHTEJ VYDĚLAT POMOCI LŽI A CPOU VÁM TO CO NEFUNGUJE 

O RAKOVINĚ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI ZABIJI LIDI 

Většina pacientů s rakovinou v této zemi zemře kvůli
chemoterapii , která neléčí prsu, tlustého střeva nebo rakoviny plic.
To bylo zdokumentováno více než deset let, a přesto
lékaři stále používají chemoterapii pro boj s těmito nádory.
Dr. Allen Levi
Léčení rakoviny, 1990

To, co zapomněl zmínit, je, že lékařská věda už má celou řadu důležitých informací nashromážděných který není skládá z teorií, ale spíše tvrdá data o příčinách.

Stačí se podívat do výzkumu o tom, jak těžké kovy, jako je rtuť, záření z lékařských testů a léčebných postupů, a dokonce i chemikálie, jako je fluorid zařazeny do pitné vody může způsobit rakovinu, a to bude trvat měsíce, ne-li roky, než brodit přes to všechno.

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk,
podle novozélandských vědců, kteří tvrdí, že
průlomové výzkum s cílem poskytnout první skutečný důkaz
o spojení mezi vitaminů a [1]

VICE-Rakovina stále záhadou pro lékařské vědy

VICE-Rakovina je infekce způsobena tuberkulózou-Type bakterií

Jednat komisař FDA Andrew C. von Eschenbach
divize o uskladnění Management (HFA-305)
Food and Drug Administration
5630 Rybáři Lane, Room 1061
Rockville, MD 20852

Vážený pane komisaři von Eschenbach,

píšu vyjádřit své vážné obavy o regulační dohled FDA nanomateriálů ve spotřebním zboží. Mnoho spotřebitelské výrobky obsahující umělé nanomateriály jsou již dostupné na trhu v USA police, včetně potravin a potravinových obalech výrobků.

Miliony dolarů jsou vynakládány vládou a průmyslem uplatnit nanotechnologie v oblastech zpracování potravin, balení potravin a zemědělskou výrobu. Současné nano-potravinářské výrobky na trhu patří řepkový olej, čokoládu "slim" chvění, nano-chléb, a několik nano-potravinářských přídatných látek a doplňky používané v nealkoholických nápojů, limonád, ovocných šťáv a margarínů. Mnoho potraviny obaly použít nanokompozitů, nano-jíly a nano-povlaků.

VICE-Nanotechnologické Viry v potravě

Vlastenec

#12739 DONALD TRUMP, USA. Hádejte proč tento projev neodvysílala média? Uslyší to někdo v Česku?

2017-01-19 20:23

Projev Donalda Trumpa

Tento Trumpův projev dokonale popisuje situaci nejen v USA, ale kdekoliv na světě. Zkuste najít jedinou nepravdu, nebo pochybení v tomto vyjádření! Klidně by to mohl odříkat u nás, hodilo by se to úplně stejně.


Nepřihlášený uživatel

#12740 Re: DONALD TRUMP, USA. Hádejte proč tento projev neodvysílala média? Uslyší to někdo v Česku?

2017-01-19 20:34

#12739: Vlastenec - DONALD TRUMP, USA. Hádejte proč tento projev neodvysílala média? Uslyší to někdo v Česku?  

No Trump řekl to na co se čekalo!!!!To by se hodilo dát vic mezi lidi cpat to aj do diskusi na Mainstriemovich mediich co jdou proti Trampu

Tak at se mužou zamyslet ty co stoji proti národu.Jak byly zmanipulováni a oklamáni, ti kdo jdou proti Vlastencum v ČR a všem Rasám, my Vlastenci né to Elity Clintonovci.A G.Soros,a další

A nebo jak mluvi na ČT a Nově atd proti Trampu  Historici spiše dementi a dalši prasstituti a lizaj zadek Bruselu!!!!


Nepřihlášený uživatel

#12741 oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv

2017-01-19 21:34

Burundi terorizuje hnutí mladých, odpůrce ubíjí a vyřezává jim oči

Obyvatele Burundi terorizuje křídlo mladých vládnoucí Národní rady pro obranu demokracie - Sil pro obranu a demokracii (CNDD-FDD) pro obranu. Organizace na ochranu lidských práv Human Rights Watch (HRW) shromáždila svědectví o brutalitě křídla Imbonerakure (Ti kdož vidí daleko v jazyce Kirundi). Své odpůrce bijí, krutě mučí a vraždí. Daří se jim unikat před spravedlností, protože je kryje policie a strana.NOVINKY JDETE S TOU ŠAŠKARNOU DO PRDL........... HEZKY TAM POZUJÍ PRO FOTOKRAFKY A NOVINÁŘE TYPU PRASSTITUTE HLAVNĚ ŽE TO ŘÍDÍ SIONISTICKÁ AGENDA 

30. Falešná válka proti terorismu

POMOCÍ STRACHU NA LIDECH ZBAVOVAT PRÁV A SVOBOD VŠECHNI EVROPANY

oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv

Pokud jde o fakery je naprosto falešná válka proti terorismu se nachází v blízkosti horní části seznamu. Jako Aussie komik Steve Hughes říká, jak můžete mít válku na něco, co je důsledkem války?

Teror je důsledkem války. Terorismus je jedním z nejvíce klamavým a účinné nástroje NWO (New World Order) oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv a chytit energie, pokud by jinak byli schopní dělat tak.

Podívejte se na Patriot Act další strašné právní předpisy, které vykuchané Listinu práv, prošel ve spěchu, protože vystrašení politici by se nezastaví ji přečíst, a strach obyvatel šel spolu s ním.

Nicméně jsme byli upozorněni o falešný terorismu. Připomeňme si účet Aaron Russo je jeho setkání s Nickem Rockefeller, který se snažil přivést ho do vnitřních záhybů NWO, a odhalil mu, že elity plánují falešné útoky vlajku a globální války proti teroru cestě před 9/11 došlo ,

Připomeňme také Carol Rosin je účet , který se naučil od nacistů / NASA zasvěcených Werner von Braun, který předpověděl, že herní plán byl oklamat lidi s falešným komunismu, falešné terorismu, falešné asteroidů a falešné mimozemské invaze.

Kazatel

#12742 Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slov

2017-01-20 10:42

Inaugurace Donalda Trumpa jako začátek nové éry dělení světové moci. Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slova!

Dnešní den je ve znamení inaugurace 45. prezidenta USA, Donalda Trumpa. Jeho nástup do funkce přinese řadu politických změn, a to nejen v USA, ale zejména v Evropě. Americký realitní magnát byl zvolen 8. listopadu loňského roku nespokojenými Američany, kteří za 8 let vlády Baracka Obamy a jeho experimentu se zaváděním socialistického systému řízení země přišli o práci a hlavně o důvěru v americkou politiku reprezentovanou zkorumpovanými elitami. Útoky ze strany amerického globalizovaného mainstreamu, který útočil na Donalda Trumpa během volební kampaně, stále pokračují a dokonce se zesilují. Americký mediální mainstream, který je finančně ovládán nadnárodním kapitálem, prosazuje v USA globalistické a proti-národní teze, takže úlohu nezávislého zpravodajství musí přebírat alternativní zpravodajské servery, které de facto nahrazují selhávající úlohu, kterou měl vždycky plnit mainstream, ale nikdy k tomu nedošlo. Avšak bezskrupulózní výroba lží a fabrikace informací proti Trumpovi jasně odhalila zvrácenost mainstreamu natolik, že i obyčejní Američané začali chápat, že mainstream není od toho, aby informoval pravdivě, ale aby manipuloval veřejným míněním ve prospěch předem určených tezí.

VICE-Inaugurace Donalda Trumpa jako začátek nové éry dělení světové moci. Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slova!

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

TENHLE ČLÁNEK ODKRÝVA DVĚ PROROCTVA!!!!

USA likvidace D.Trumpa všichni národy uvídí tu nepravost

Druhý Tesalonickým 1-3 Blaze vám kdo vidí Pravdu ale Běda těm co vidí lži!!!!

7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš ‚zabije dechem svých úst‘ a zničí svým slavným příchodem.9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.12Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti.

CO BUDE NÁSLEDOVAT V EVROPĚ DO PÁDU TRAMPA!!!

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek běd-Národy zbavováné Práva a Svobod-HALIFAT A DŽIHÁD PROTI NÁRODUM SPIKNUTI USA PROTI EVROPĚ

“3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.6Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.7Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.8Ale to vše bude teprve začátek bolestí.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.14A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům, a teprve potom přijde konec.15Když pak uvidíte ‚znesvěcující ohavnost‘, o níž je řeč u proroka Daniela, jak stojí na místě svatém – kdo čteš, rozuměj –16tehdy ti, kdo jsou v Judsku, ať uprchnou do hor;17kdo je na střeše, ať nesestupuje, aby si něco vzal z domu;18a kdo je na poli, ať se nevrací, aby si vzal plášť.19Běda těhotným a kojícím v oněch dnech!20Modlete se, abyste se nemuseli dát na útěk v zimě nebo v sobotu.21Neboť tehdy nastane hrozné soužení, jaké nebylo od počátku světa až do nynějška a nikdy již nebude.22A kdyby nebyly ty dny zkráceny, nebyl by spasen žádný člověk; ale kvůli vyvoleným budou ty dny zkráceny.23Tehdy, řekne-li vám někdo: ‚Hle, tu je Mesiáš nebo tam,‘ nevěřte!


Nepřihlášený uživatel

#12743 Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-01-20 11:25

JAK TV HOVNA TISÍCE ODPURCU TRUMPA SE SEŠLO IMPECILOVÉ NEVĚDÍ ŽE STOJI A ŘVOU ZA PAPIR  ŽÁDNÉ HODNOTY A ŽÁDNÉ CENY K SMÍCHU IDIOTI TO SAMÉ AJ U NÁS 

Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál no Sorose Kurv.....

VICE-A je to jasné Proti Trumpovi řve v ulicích USA skupina, kterou platí George Soros


Nepřihlášený uživatel

#12744

2017-01-20 11:56

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kadafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link

WikiLeaks press
Nepřihlášený uživatel

#12745

2017-01-20 12:05

CIA Přehled Schengenského hraniční kontroly EU

Druhý dokument v této tiskové zprávě, "Schengenská přehled", je datován ledna 2012 a podrobnosti pokyny pro pohraniční úředníky v zóně Schengenského EU a jejich ohrožení jejich postupy mohou představovat v odhalení "alias identitu provozních cestující tradecraft-vědomé" , CIA terminologie amerických špionů, kteří cestují s falešným ID během utajované operace. To naznačuje, jak různé elektronické systémy v rámci Schengenského práce a rizika, které představují nezákonnou americké agenty, včetně Schengenského informačního systému (SIS), měla by evropská databáze otisků prstů EURODAC (Evropská Dactyloscopie) a FRONTEX (Frontières extérieures) - agentura EU odpovědná za uvolnění cestovat mezi členskými státy při současném zachování bezpečnosti.

Zatímco Schengenu v současné době nepoužívá biometrického systému pro lidi, kteří cestují s dokumenty v USA, je-li to udělal "by se zvýšila úroveň hrozby identity" a varuje zpráva, to je pravděpodobné, že přijde na své místo v roce 2015 se systém vstupu / výstupu EU (EES). V současné době je Vízový informační systém (VIS), který provozuje řadu schengenských států v některých cizích konzulárních úřadů, poskytuje největší riziko pro CIA, neboť obsahuje elektronickou databázi otisků prstů, která si klade za cíl odhalit cestující, kteří se pokoušejí použít více a nepravdivý identity. Jako využívání systému VIS roste se zvýší "identity hrozbu pro non-US-zdokumentovaných cestovatele" , což by zúžit možné falešné národní identity CIA by mohla vydat na tajné agenty.

WikiLeaks 'Editor-in-Chief Juliana Assange řekl: "CIA provedla únosy ze zemí Evropské unie, včetně Itálie a Švédska, během Bushovy administrativy Tyto příručky ukazují, že za Obamovy administrativy CIA je stále v úmyslu infiltraci Evropskou unii. hranice a vedení tajné operace v členských státech EU. "

Oba dokumenty jsou klasifikovány a označeny NOFORN (prevence spojenecké styčných důstojníků inteligence od čtení). Tento dokument podrobně rady na udržení krytí sekundárním screeningu také nese klasifikační ORCON (původce řízené) a konkrétně umožňuje distribuci exekutivě pracoviště / agentury vlády USA s příslušnou vůlí, což usnadňuje tajných operací druhou 16 známých amerických vládní špionážní agentury , Oba dokumenty byly vyrobeny dříve neznámým úřad CIA: Checkpoint, který se nachází v Identity Intelligence Center (i2c) v rámci ředitelství pro vědu a technologie. CHECKPOINT se konkrétně zaměřuje na "poskytování na míru identity a cestovní inteligence" včetně vytváření dokumentů, jako jsou ty, které dnes zveřejnila navržen speciálně poradit personál CIA na ochranu jejich identity při cestování v přestrojení.

WikiLeaks press

#12746 Taktický Současný stav TTIP

2017-01-20 12:13

SUMMARY

Diskuse během 12th

kolo jednání o Transatlantic TRade a investiční

Partnership (TTIP) se konalo v Bruselu mezi 22.nda 26th

Února 2016 a pokryl všechny tři

Regulační pilíř viděl výměnu nových návrhů textových o spolupráci v oblasti regulace ze strany

EU a USA zaměřený na rafinačních představy o tom, jak vytvořit systém, v rámci TTIP což usnadňuje

současné a budoucí regulační spolupráce v oblasti výroby i služeb. Strany se rovněž diskutovány

revidovaný návrh kapitolu EU ohledně osvědčených regulačních postupů, jakož i veškeré další otázky regulaces,

tedy technické překážky obchodu (TBT), sanitárních a fytosanitárních opatření (SPS) a devět

průmyslová odvětví v úvahu.

V pravidlech sila, obě strany mají nyní na stole své příslušné návrhy na investice

Ochrana stejně jako pro kapitolu udržitelného rozvoje, V návaznosti na podstatné změny v oblasti

Návrh EU na ochranu investic EU v listopadu 2015 představila nová a reformovaný

přístup k ochraně investic a řešení sporů u investic TTIP, TTIP Dohoda, která reaguje na obou zájmů EU a USA, které

Znamená to, že látka bude mít přednost před rychlostí. EU zopakovala svůj záměr zajistit, aby

podstatného pokroku se provádějí ve všech třech pilířích dohodě letní přestávce.1.1 TRade se zbožím: Tariffs a tržní Přístup

Nezemědělské výrobky

Diskuse se v průběhu tohoto kola se soustředily na offensive zájem na každé straně, pokud jde o rychlejší

staging zakázkového odstraňování cla na některé produkty v současné době 3, 7 nebo T koš. Spojené státy

zpochybnil některé citlivostí EU na určitých chemických výrobků, což také vedlo k discussions

na amerických omezení vývozu LNG. Evropská unie dala prostor pro flexibilitu na tyto produkty a

zdůrazněno, že Dotčené TLS je velmi málo (asi 35-40) ve srovnání s celkovým počtem

chemický tariff linky (+1,100). USA nicméně vyjádřil, že by musel konzultovat s jeho

VICE-Taktický Současný stav TTIP

STOP chemtrails

#12747 Nad ČR zase rosprašují chemtrails

2017-01-20 14:26

Nad ČR zase rosprašují chemtrails

chemtrails: potlačování lidské evoluce

Účelem chemtrailsovém projektu je vskutku potlačit lidskou evoluci na fyzické, mentální a duchovní úrovni. Jejím hlavním cílem je provést aerosolu "genová terapie" Na základě cílových populacích pomocí postříkání virových vektorů schopných vypnutí aktivačního procesu DNA v nakažených.

 Ale protože viry samy o sobě jsou poměrně slabé, je zapotřebí několik vylepšení:

  1. zapouzdření virových vektorů v dutém polymerového vlákna na jejich ochranu před ničivými účinky ultrafialového záření ze slunce a pomáhat agent rozprostřené přes elektrostatické odpuzování nabitých vláken

  2. doprovod chemických imunitní potlačujících k oslabení a přípravka tělo pro příjem viru

  3. Použití mikrovlnných reflexních látek, které pomáhají zesílit trámové programování mysl a nemoci podpis signály na populaci s cílem odzbrojit své metafyzické imunitních mechanismů.

  4. Sekundární cíle jsou na mysl programu masy a upravit jejich kolektivní chování v souladu s nějakým agendy.

  5. VICE-Článek níže uvedený je děsivější než byste si mohli myslet
  6. VICE- -  SARS a chemtrails - choroba vyskytli ohniská Používa sa ako testy pre budúce Engineered epidémie metafyzických princípoch ...
  7. VICE-chemtrails: potlačování lidské evoluce
Čechoslav

#12748 Re: Re: Tomio Okamura: Okamura vs Sobotka naživo - Premiér odmítá referendum

2017-01-20 16:52

#12717: - Re: Tomio Okamura: Okamura vs Sobotka naživo - Premiér odmítá referendum 

 ČSSD v současným složení může volit jen hodně nemocnej sociopat. Beznázorovej sráč Sobotka, kterej se plazí před Merklovou jako její pejsánek, nenázvuhodný individua jako Marksová, Dienstbier, Špidla. Jejich naoko hra proti povinným kvótám, přitom nakonec jich dobrovolně vezmou 2x tolik než kolik nám přikazoval Brusel. Dávno se zpronevěřili své sociální myšlence. Armáda bezdomovců, matek samoživitelek, co musí brát dvě práce, aby to utáhly, důchodci, kteří celej život dřeli a odváděli peníze státu a teď z důchodu sotva vyjdou a nemají ani na potřebný léky, ti všichni potřební jsou jim úplně u prdele, zato cikánský a imigrantský netáhla, devianti, kterým nestačí, že už tak mají víc práv než normální lidi a touží po dalším a dalším zviditelňování a upřednostnování, tohle je sorta lidí, na kterou mají socani spadeno. Typickej volič ČSSD je starší člověk, kterej žil většinu života v etnicky homogenním státě za zavřenýma hranicema a chce svůj klid, odmítá imigranty, zvláště pak agresivní islamisty. Socani se odtrhli téhle tradiční voličské základně, zradili svoje voliče a začali brnkat na toliko módní protinárodní strunu. Do jejich řad se rok od roku infiltruje čím dál tím víc podvratných neomarxistických, anarchistických a protinárodních živlů, že se s kdysi všelidové strany stává nevolitelnou smrdící žumpou, určenou pro kdejakou verbež. A s kontaktem s moderní evropskou levicí v europarlamentu se tahle degenerace ještě urychluje. Naštěstí voliči nejsou slepí a nebudou volit stranu, která je (normální lidi - hetero bílé nemuslimské evropany) tolik nenávidí a opovrhuje. Proto jejich podpora rok od roku kledá a příští volby skončí v opozici a popříští se snad nedostanou ani do sněmovny a skončí na politickým smetišti, protože pochybuji, že by šel proces neomarxizace ještě zvrátit, neomarxismus je metastázující rakovina, která zasáhla většinu evropské levice. Stačí se podívat, kam to dopracovali v ostatních evropských zemích (nejzářnějším příkladem je skandinávská levice, z níž si pořád bere příklad Zeman, což je docela v rozporu s jeho postoji), kde tihle multikulturní fanatici drželi kormidlo a během jediného volebního období umožnili imigraci stovek tisíců barevných imigrantů, který následně multikulturní politikou a různými výhodami zařadili do svýho voličskýho jádra. Všechny tyhle strany začínaly jako dříve konzervativní prolidová ČSSD, až zdegenerovali v tuhle multikulti proimigeantskou verbež, propagující tu nejodpornější zhoubnou a destruktivní politiku. Žádná z těch neomarxistických stran v Evropě, která je zodpovědná za zamoření své země imigranty, ve svým předvolebním programu neměla otevřeně napsáno, že plánuje otevřít hranice a vpustit do země vlnu imigrantů, protože s takovým názorem by je nikdo nevolil. Vždy svoje skutečný záměry pečlivě skrývali a šli na to salámovou metodou, až už nebylo cesty zpátky.


Nepřihlášený uživatel

#12749

2017-01-20 22:50

Dnes je super den. Konečně se stal prezidentem pan Donald Trump, kterého se bojí čarodějnice Merklová a spol. Konečně nastává čas, že tato Hexe Merklovic třepe z posledního. Už nemá šanci a i s tím svým malým zkorumpovaným týmem z Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#12750 Re:

2017-01-21 08:34

#12749: -  

 včera na ČT H....  bylo už řečeno že proti Trampu stojí Sorose placení idioti a pak jak Trumpuv USA poslanec opustil ČT hovna tak tam začali chodit takoví debilove a začali mluvit proti Trumpu NO MAINSTRIEM plný debilu a redaktoři prasstituti