Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12576 Mainstream Media byl chycen předstírá zprávy nesčetněkrát,

2017-01-07 12:36

Bílý dům přísně kontroluje, kdo má "přístup" k prezidentovi a dalších funkcionářů. Obecně platí, že pokud chcete větší přístup, máte až k patě linku a požádat jednoduché, softball otázky, které dělají politici vypadají dobře.

7. MSM cenzurováno / ignoroval šokující přiznání nejvyšší úroveň tureckého falešnou vlajkou proti Sýrii, která by vyvolala válku mezi dvěma národy ;

Mainstream Media byl chycen předstírá zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku
     

  2. BBC novinář Comes Clean - "Věřte nic, co číst nebo sledovat "


Nepřihlášený uživatel

#12577 H.NEUMI PROHRÁVAT ALE ZABIT LIDI ANO

2017-01-07 13:29

NOVINKY JDETE UŽ DO PRD.......... NIKOHO TA PROHRA USA NEZAJIMA A ŽE ONI NEUMI PŘEKOUSNOT PRAVDU A NENCHAJ RUSKO NAPOKOJI TAK SOU TO SLABOŠI A UBOŽÁCI A HLAVNĚ ŽE ONI SE S..... VŠEM DO VOLEB TO VIDIME V EVROPE 

Já to nebyla. Mladá ruská hackerka odmítá nařčení, že ovlivnila volby v USA

Americké tajné služby v pátek prohlásily, že mají důkazy o zásahu ruských hackerů do prezidentských voleb. Vláda koncem roku ukázala mimo jiné na mladou odbornici na kybernetickou bezpečnost Alisu Ševčenkovou. Ta se nyní rozhodla promluvit. Někdejší expertka společnosti Kaspersky lab tvrdí, že je to nesmysl. Zařazení na černou listinu USA mi každopádně poškodilo kariéru, řekla britskému deníku The Guardian.TAKOVÉ HOVNA MALO SE VIDI V TAK KRASNY SLUNEČNÍ DEN, ZA TO SE STYDÍM JEN ČT H..... A LŽI A HNUJ NO FUJ,

JAKÁ JE SKUTEČNOST S FALEŠNÉHO OBVINĚNÍ PROTI RF BEZ DUKÁZU UKAZTE DUKAZE NEBO DRŽTE HUBU

To by mohlo být buď ve formě,

  • měkké cenzura (vytváření nedůvěru a otravy dobře, takže lidé už důvěřovat alternativních médií)

    tvrdá cenzura (získávání vláda schvalovat zákony omezit nebo zakázat určité webové stránky nějakým způsobem sděloval své informace)

Tyto dva masové kontroly mysli psychologické operace mohla  začít s zoufalé pokusy Clintonovy kampaně  za ně nese vinu na "alt právo " pro Hillary ubývající popularity, a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). 

Oba tyto se vyskytují hned teď , a to jak v Evropě a Spojených státech .

VICE-Dále jen "Fake News" a "Ruská propaganda" PSYOPS - cenzura a informační Control v NWO

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?


Nepřihlášený uživatel

#12578 Schapiro táni nikdo tu nechce teroristu

2017-01-07 14:03

TAK SE ZBAL A VYPADNI PODLE XICHTU DEMOKRACIE NENI KAMOŠEM VID 

Schapiro skončí do dvou týdnů, s ním i další. Už si hledá bydlení

Americký velvyslanec v Česku Andrew Schapiro si musí sbalit kufry ještě před inaugurací nového prezidenta Donalda Trumpa 20. ledna. Skončit do tohoto data musejí i všichni další američtí velvyslanci politicky jmenovaní končícím šéfem Bílého domu Barackem Obamou, napsal list The New York Times.TAK SE ZBAL A VYPADNI ZNIČILI JSTE UKRAJINU,NEMECKO,A DALŠI STATY A VEM SEBOU PAR UPRCHLIKU CO PLATITE V USA A JDOU SE ZÁPADU 

ČR BUDE ČISTÁ 

VICE-Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

DNY SCHAPIRA KDY K.... ČESKO

VICE-DNY CHAPIČI

G.SOROS A DIVADLO S UPRCHLIKY INVAZE 

VICE-VIDEO: To musíte vidět! Neziskovky ve spolupráci s Frontexem pašují v přímém přenosu loděmi do Evropy tisíce migrantů z Afriky, aby mohly čerpat od EU granty na jejich integraci!

PODVOD NA WikiLeaks NA USA MEDIUM

#12579 Podivný příběh útoků seznamka o WikiLeaks Assange zakladatele

2017-01-07 18:35

Podivný příběh útoků seznamka o WikiLeaks Assange zakladatele

Ten, kdo je za seznamka je zařazen značné zdroje s cílem zaměřit se Assange, stačí k získání vstupu do těla OSN působí v zemích v Evropě, Severní Americe a Karibiku, provádět dohled na Assange právník v Londýně získat faxové číslo Kanady premiér a snažit se prod policejní šetření na Bahamách.

A udělali to v době, kdy WikiLeaks se stala rutinní terčem demokratických politiků, kteří vylíčit Assange jako loutka ruského prezidenta Vladimira Putina a jeho hlášených snaze narušit volby ve Spojených státech.

Jedna část toddandclare má dva hroty kampaně dát megafon neprokázaných obvinění, že Assange navázal kontakt s mladou kanadskou dívkou na Bahamách přes internet s úmyslem ji obtěžoval. Druhá část se ho snažil zamotat do plánu pro příjem 1.000.000 $ od ruské vlády.

WikiLeaks tvrdí, že seznamka je "vysoce podezřelé a pravděpodobně vymyslel" společnost. Na druhé straně, společnost rozohnil na Assange ve čtvrtek a "jeho ohavných činnostech proti americké národní bezpečnosti," a varoval novináře k "poradit se svými právníky urážky na cti první před tiskem nic, co by mohlo ovlivnit nebo ohrozit životy nevinných lidí."

Tak proč jsou účastníci rvačky vyjde s oběma barely sálající? Že zůstává záhadou toho druhu, který by mohl trvat výpis dokument WikiLeaks stylu na suss ven.

Co je nezpochybnitelné, i když, je to, že útoky na WikiLeaks růže jako skupina vydala první várka uniklých e-mailů demokratického národního výboru v červenci dny před národního shromáždění strany, a znovu tento měsíc, jak je WikiLeaks začal uvolňovat tisíce e-mailů od účet John Podesta, předseda kampaně Clintonové.

VICE-Podivný příběh útoků seznamka o WikiLeaks Assange zakladatele


Nepřihlášený uživatel

#12580 OBVINENI RUSKA S HACKERSTVI JE ZASE TABU WikiLeaks JE VŽDY VPŘED NEJAKYMA LŽIMA USA

2017-01-07 19:33

WikiLeaks zakladatel Julian Assange, kdysi považován za zrádce konzervativci, se náhle najít nějakou lásku v důležitých rozích republikánské strany.

Assange, který hledal útočiště v Ecuadorean velvyslanectví v Londýně v roce 2012 a zůstal tam od té doby, dával rozhovor s vysokým profilem úterý večer Sean Hannity, konzervativní Fox News komentátor. Tyto pocty pak začal hrnout.

Sarah Palin, republikánský vice kandidát na prezidentský úřad v roce 2008, vzala zpět své předchozí návrhy, které americká armáda by měla dopadnout a zabít Assange, jehož skupina publikoval desítky tisíc tajných USA válce a diplomatických dokumentů v roce 2010.

"K Juliana Assange: Já se omlouvám," řekl Palin v tweetu.

 

Když nám lže vláda jak se nám stará o zdraví

#12581 Penny,LIDL,a další obchody s GMO

2017-01-08 11:11

Vláda se stará jako by o naše zdraví sledovacima naramkama tu o zdraví vůbec nejde a pritom bere do obchodu MODIFIKOVANÉ PLODINY Rajčata z Maroka a další blitky s GMO v našich obchodech Lidl,Penny,Byla,atd samé house prodávající nám pod hubu ať neříkají že se starají o naše zdraví když do nás cpou takové hnoje 


Nepřihlášený uživatel

#12582 Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

2017-01-08 11:36

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

Přestante vydělávat lžima na lidech nemate ani vlastni penize vše kradete lidem!!!!Stat nema vlastni penize ma ty co od lidi nakradl!!!!

Chřipka útočí ze všech stran. Nebezpečné může být i podání kelímku kávy

 Všude kolem řádí chřipka a udeřila i v nejbližším okolí – v práci, doma. Očkovat se sice můžete nechat i v době chřipkové sezony, ochranné látky začnou ale působit 14 dní od aplikace. Důležité je proto v těchto dnech dbát především na hygienu. Virus totiž dokáže přežít určitou dobu i mimo hostitele a je proto možné se nakazit i z předmětů, které byly v kontaktu s nemocným - ruka, mobil, držadlo v MHD, hračky, použitý kapesník nebo třeba kelímek kávy. Je proto opravdu zásadní dbát na hygienu.ČT ZASE O CHŘIPCE KTERÉ NA NAS TESTUJI A PAK NAS NAHANEJ DO LEKAREN KTERE SOU K H.... LEKY A VAKCINY ABY DROGOVY KARTEL VYDĚLAL 

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel

JAK ZNÁS EVROPA DELÁ DEBILE A NAŠE VLÁDA
Nepřihlášený uživatel

#12583 americké a evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada a Syrii

2017-01-08 12:14

USA a Evropská lež boj proti Teroristum skutečnost ODHALENA!!!!!PODVOD 

Americké a Evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada a Syrii,Kurdy a poté Íránu.

Někteří američtí Intel zasvěcené osoby tvrdily, že ISIS byl hluboce podporovaný senátorem Johnem McCainem a nejméně tři vysloužilý americký Generals, a poukazují na skutečné fotografie některých z těchto jedinců stýká s ISIS velitelů. Pokud je to pravda, je to velmi závažný trestný čin a představuje vážnou hrozbu pro skutečné americkou národní bezpečnost. Mnozí by nazývat to zrada, hrdelní zločin.

Ve skutečnosti ISIS byl vymyslel pomocí RKM světa sionistů a Likudists, jejichž strategií bylo vytvořit silnou potřebu americké a evropské intervence proti ISIS, ale se skutečným cílem manipulovat Ameriku do vede hlavní vzduchu a pozemní válku proti ISIS jako zamaskovat pro odstranění Asada a zničit Sýrii, Kurdy a poté Íránu.

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní na Al-Káida v Sýrii, Obama je lhář a terorista

Vyzýváme lidi po celé zemi:

  • Mobilizovat proti Obamově válce.
     

  • Válka proti Sýrii je nezákonné a kriminální.
     

  • Prezident a velitel v rozhodnutí Chiefa k podpoře Al-Káidy v Sýrii je v rozporu s mezinárodním právem a US právních předpisů proti terorismu.
     

  • USA a koaliční vojáci mají morální a právní povinnost odmítnout bojovat v Obamově "humanitární" válka o Sýrii, která spočívá v podpoře Al-Káidy přidružených teroristy.

     

  • Prezident a vrchní velitel již bezostyšně porušili všechny principy domácího i mezinárodního práva.Takže to dělat přísahu, že "poslouchat rozkazy od prezidenta" se rovná porušení spíše než bránit americkou ústavu.

  • VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

Nepřihlášený uživatel

#12584 Nebojte se veřejně a nahlas říci své NE! NE imigraci, NE islamizaci, NE multikulturalismu!

2017-01-08 13:14

Nebojte se veřejně a nahlas říci své NE! NE imigraci, NE islamizaci, NE multikulturalismu!

VICE-Multikulturní obohacení - znásilňování žen

PŘIUČME SE OD IZRAELCU

To se stalo s muslimem který si myslel že ploty v Izraeli jsou jako ploty v Evropě

VICE-To se stalo s muslimem který si myslel že ploty v Izraeli jsou jako ploty v Evropě


Nepřihlášený uživatel

#12585 PŘESTANTE ŽRAT TY HOVNA S TV ČIM VÁS KRMÍ SAME LŽI,MANIPULACE A BLITKY

2017-01-08 13:26

PŘESTANTE ŽRAT TY HOVNA S TV ČIM VÁS KRMÍ SAME LŽI,MANIPULACE A BLITKY

Vždy, když jakýkoliv režim sáhl po represích, byla to známka toho, že je v koncích!

VICE-Čas revoluce se blíží..


Nepřihlášený uživatel

#12586

2017-01-08 13:46

PODVOD STOLETI UPRCHLICI PLACENI SOROSEM DO EVROPY AT SI JE VEZME USA KDYŽ TO PLATI

FAKTA

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#12587

2017-01-08 13:49


Nepřihlášený uživatel

#12588 Je čas nebýt už ovce!Vláda nema co zakazovat zbrane mate pravo chranit si zivot,majetek,rodinu

2017-01-08 14:30

Vláda nema co zakazovat zbrane mate pravo chranit si zivot,majetek,rodinu!!!!!Tím jedna proti Ustavně a dopoustí se zrady vuči národu!!!!Sami jsme svedky že na nás Vláda sere a jde po penizkach od G.Sorose tajne pašovat do ČR islamisty za ne pak dostavat 5,500eur aj vice ze slovama my nic my muzikanti my je sem necpem jen znás dělaj debilky nevolte je ztráta času jak koukani na ČT jen manipulace,hra na emoce,oblbbovani,a skutky žádné vláda na nas sere serme my naní ochranme se sami 

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-EUROPSKY TEROR-PROČ MÍT ZBRAŇ-AKO SA BRÁNIŤ pplk.Černý

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky


Nepřihlášený uživatel

#12589 Jak vybrat pistoli / Průvodce výběrem pistole - Speciál Střelnice HD

2017-01-08 14:52

KUŠE,LUKY VÁS NEOCHRÁNI PŘED AK-47 KTERY POLITICI RADI POSILAJ REBELUM AL-NUSRA,AL-KAIDA JAK ČSSD RPG DO SYRIE A NA UKRAJINU ZBRANE S TYCH VYBUCHLICH SKLADU V ČR ANO S TYCH JAK NÁM LHALO SE!!!

VICE-Jak vybrat pistoli / Průvodce výběrem pistole - Speciál Střelnice HD

MUŽETE AJ LEGÁLNÉ ZBRANĚ MĚT 6MM,4,5MM TYHLE ZBRANĚ JSOU NA OBRANU OSOB SKRYTE NOSIT U SEBE A JAK BY NEKDE NEKDO VYTHL ZBRAN TAK HO PROSTE ZNEŠKODNIT 

VICE-Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD


Nepřihlášený uživatel

#12590

2017-01-08 14:55

Musíme do boje, apeluje náčelník generálního štábu francouzské armády

Skončil čas bezstarostnosti. Musíme se rychle vyzbrojit a začít se bránit. A to před islamisty i cizími mocnostmi. Mír už není samozřejmostí, musíme si ho vymoct. Ve veřejném prohlášení to uvedl náčelník generálního štábu francouzské armády Pierre de Villiers. Podobné apely ze strany vysoce postavených vojáků jsou přitom ve Francii krajně neobvyklé.

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD
Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.


Nepřihlášený uživatel

#12591 Jirka Cernohorsky odkazuje vlastizradcom

2017-01-08 16:09


Nepřihlášený uživatel

#12592 ANGLIE BEZCENZURY

2017-01-08 16:55


Nepřihlášený uživatel

#12593 MY NEJSME RASISTÉ RASISTÉ SOU U KORYTEK!!!!!!ZABITÍ ROMA MLADÉHO PAK BUDOU ZABIJET AJ NÁS

2017-01-08 17:26

MY NEJSME RASISTÉ RASISTÉ SOU U KORYTEK!!!!!!ZABITÍ ROMA MLADÉHO PAK BUDOU ZABIJET AJ NÁS SPOJME SE PROTI TOMU AT NÁS JE 30MILIONU KONEČNĚ ZAPOJTE ROZUM CIGANI A ROMOVÉ A MY ČEŠI SPOJME SE PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY!!!!!O TO JIM JDE ROZVRATIT PROTI SOBE RASY PRITOM CIGANUM A ROMUM NEDAJ TO CO DAJ UPRCHLIKUM A JESTE SE JIM VYSMYVAJI VZDYT DOST CIGANU PRACUJE PROTOZE CHAPOU ŽE Z NICH VLÁDA DELALA CELOU DOBU JEN HLUPÁKY ABY MELY HLASE PRITOM JSOU JIM UKRADENI JEJICH ŽIVOTY A RODINY TO VŠECH PROTOZE TU JDE O AUTORITU 666 ČIM VIC KRVE V EVROPE TIM VEČI PROBUZENI LUCIFERA 

168HODIN MANIPULACE A H.....

168 hodin Připravuje o Ortelu Reportáž h..... a lži hlavně že vláda nechala zabit v pizzerii mladika a pachatel se neřeši ale Ortel ten budete řešit co fašistické media placené Sorosem -Vít Klusák: Na koncertech skupiny Ortel se hajluje hlavně že vláda nechala zabit mladika co V PIZZERII A PACHATEL JE FURT NASVOBODĚ 

VLÁDNÍ PROVOKACE NWO PROCES

Žatec 27.10.2016 Zemřel mlady chlapec Mirek Romská kultura procesy NWO silej chcou proti vlastencum aktiviste placeni vladou vyvolat nenavist Romu na Čechy aby romové citily proti Čechum zlo a šly po nich jak Džihadysté Romové a vlastenci spojme sile proti FAŠISMU A NWO PROCESU ve jmenu j.krista a stvořitelé vás všech vyzivamé vytlačme Islamizaci společně s Evropy AT NÁS JE 30 MILIONU PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY

VICE-Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM NWO proces

ZDE PACHATEL MLATI MLADEHO CHLAPCE NA ZEMI PACHATEL JE OBRATENY ZADY A MÁ ŠEDÉ TRIČKO MUŽETE SI ŠIMNOUT UDERU MLADEMU CHLAPCI JAK ZASADUJE PŘED POLICII!!!!!

VICE-BEZCENZURY UMLATENI MLADIKA Zpomalené záběry incidentu v pizzerii prokazují, že k násilí na mladíkovi docházelo

VIDEO S CENZUROU

VICE-VIDEO S CENZUROU TV NOVA NEBO TV HOVNA-Žatci Záběry z pizzerie, kde v úterý 18. 10. 2016


Nepřihlášený uživatel

#12594 Děsivá pravda o amerických institucích v ČR Na tohle se posaďte Nevhodné pro osoby s vyšším tlakem

2017-01-08 18:49


Nepřihlášený uživatel

#12595 CHEMTRAILSOVÁ CHŘIPKA UŽ JI I VY MÁTE?

2017-01-08 18:56


Nepřihlášený uživatel

#12596

2017-01-08 19:34

chemtrails: potlačování lidské evoluce

Účelem chemtrailsovém projektu je vskutku potlačit lidskou evoluci na fyzické, mentální a duchovní úrovni. Jejím hlavním cílem je provést aerosolu "genová terapie" Na základě cílových populacích pomocí postříkání virových vektorů schopných vypnutí aktivačního procesu DNA v nakažených.

 Ale protože viry samy o sobě jsou poměrně slabé, je zapotřebí několik vylepšení:

  1. zapouzdření virových vektorů v dutém polymerového vlákna na jejich ochranu před ničivými účinky ultrafialového záření ze slunce a pomáhat agent rozprostřené přes elektrostatické odpuzování nabitých vláken

  2. doprovod chemických imunitní potlačujících k oslabení a přípravka tělo pro příjem viru

  3. Použití mikrovlnných reflexních látek, které pomáhají zesílit trámové programování mysl a nemoci podpis signály na populaci s cílem odzbrojit své metafyzické imunitních mechanismů.

  4. Sekundární cíle jsou na mysl programu masy a upravit jejich kolektivní chování v souladu s nějakým agendy.

  5. VICE-Článek níže uvedený je děsivější než byste si mohli myslet
  6. VICE- -  SARS a chemtrails - choroba vyskytli ohniská Používa sa ako testy pre budúce Engineered epidémie metafyzických princípoch ...
  7. VICE-chemtrails: potlačování lidské evoluce

Nepřihlášený uživatel

#12597 V Jeruzalémě tekla krev, Trumpův plán Palestince rozpálil do běla

2017-01-08 19:47

V Jeruzalémě se opakoval útok z Berlína. Řidič kamionu preventivně zastřelen. Trump oznámil, že uzná Jeruzalém hlavním městem Izraele. Obama chce na poslední chvíli zabránit jmenování Trumpa prezidentem!

Symbolicky v pátek na Tři krále došlo v USA k zásadní události. Barack Obama ve spolupráci s ministerstvem národní bezpečnosti (DHS) chce prezidentským dekretem federalizovat americký volební systém. Informaci v pátek přinesl zdroj Alexe Jonese [1] z blízkosti ministerstva pro národní bezpečnost. Tímto krokem by byl Donald Trump de facto zbaven prezidentství, protože na federální úrovni vyhrála Hillary Clinton, když získala více hlasů koncových voličů díky tomu, že vyhrála v tradičně nejvíce lidnatých a současně pro-demokratickcých státech, jako jsou Kalifornie nebo New York.

V Jeruzalémě tekla krev, Trumpův plán Palestince rozpálil do běla

Dnes o pouhé dva dny později došlo k útoku i v Jeruzalémě [2]. Terorista najel s kamionem do pěší zóny a zabil 4 lidi. Útočník byl na místě zastřelen a podle posledních informací jde o Palestince. Benjamin Netanyahu má ale jasno, podle něj za útokem stojí Islámský stát, protože rukopis odpovídá útoku v Berlíně a minulý rok v Nice. Benjamin Netanyahu se tak snaží vykreslit Izrael jako zemi, která je pod útokem ISIL a bude potřebovat pomoc a solidaritu, a to zejména z USA.

VICE-V Jeruzalémě se opakoval útok z Berlína. Řidič kamionu preventivně zastřelen. Trump oznámil, že uzná Jeruzalém hlavním městem Izraele. Obama chce na poslední chvíli zabránit jmenování Trumpa prezidentem!


Nepřihlášený uživatel

#12598 Evropa patři Kristu nezklamte ho

2017-01-08 20:43

V době kdy se vše zmeni na Nedělni zákon Satana Zemi začne ničit zemetřeseni,Cunamy,Hurykány,Tornáda,Nezustane tu kámen na kameni vše bude rozmetano ale to falešné naboženství Korán zanikně a bude tu jen to pravé náboženstvi!!!

2. Korintským 11,10-15
14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Mekka Anděl Světla Satan
A Mysterious Person At An-Nabawi Mosque
Real Satan v Mekka
Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]
Satan převlíklej za andela světla

Matouš 24
Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město
falešny Mesiaš


Nepřihlášený uživatel

#12599 Poslanci už bijú na poplach! Ľudia nás chcú pozabíjať a nikto si to nevšíma?!

2017-01-08 21:04

KKTI MLUVI O USTAVĚ KDYŽ SOU OHROŽENI ALE PROTI LIDEM KONAT TO ANO CO K..........

VICE-Poslanci už bijú na poplach! Ľudia nás chcú pozabíjať a nikto si to nevšíma?!


Nepřihlášený uživatel

#12600 LEGITIMNI REVOLUCE AJ V ČR MATE PRAVO JEDNAT JAK SK OBČANÉ

2017-01-08 21:25

POLITICI NEMAJ PRÁVO MENIT STÁT DEMOKRATICKY
LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 17
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.

VICE-Polícia už vyšetruje show Takže tak! Trestné oznámenie podal anonym!

Vždy, když jakýkoliv režim sáhl po represích, byla to známka toho, že je v koncích!

VICE-Čas revoluce se blíží..

VICE-Jirka Cernohorsky odkazuje vlastizradcom