Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12501

2016-12-29 19:48

Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

26. 12. 2016 9:00:00
Evropští lidovci se stále více profilují, jako spojenci islámistů a nepřátele pro křesťany. V posledních dnech se to ukázalo v souvislosti s jejich oplakáváním porážky islámistů v syrském městě Aleppo.

Po mnoha letech se podařilo jednotkám věrným syrskému prezidentovi Asadovi porazit islamistické povstalce v městě Aleppo. Nebylo by to možné bez pomoci Ruské federace a šítského islamistického hnutí Hizballáh. Naopak na straně sunnitských islamistických povstalců stály například Saudská Arábie, EU a USA.

Porážku islamistů přivítali nejen umírnění syrští muslimové, ale i syrští křesťané. Po mnoha letech teroru a násilí, tak pod ochranou vojsk syrského prezidenta Asada a šítských islamistických milicí z Hizballáhu mohli syrští křesťané s umírněnými muslimy oslavit vánoční svátky. Byl rozsvícen vánoční strom a zpívaly se koledy. Křesťané mávali vlajkami Syrské republiky, Ruské federace a hnutí Hizballáh, na důkaz vděčnosti těm, jenž osvobodili jejich město.

Naopak představitelé Evropských lidovců, v ČR reprezentovaných KDU-ČSL, vyjádřili lítost nad porážkou islamistických povstalců a dali vinu za všechny oběti války Ruské federaci. (Podrobnosti.) Komentátor Eurabia.cz BJ k celé věci napsal, že:

S trochou nadhledu tento týden přišel švýcarský tisk, který narovinu napsal, že stávající situce v Alepu a Sýrii je pro Západ těžkým dilematem, protože jediní potenciální spojenci, kteří mu zbývají, jsou teroristi. Ne, že by se teroristů kdy v Sýrii až tak štítil, ale již dostal příliš za vyučenou, co to znamená mít je doma v Evropě či v Americe. Dnes je tak až příliš jasné, že snažit se zachraňovat teroristy v Alepu znamená zachraňovat své úhlavní nepřátele a ohrožovat světovou bezpečnost, píše švýcarský tisk. Zdroj.

Ve svém komentáři o tom, jak Evropští lidovci oplakávají porážku islamistů v Aleppu jsem zmínil i to, že někteří představitelé KDU-ČSL u nás se snaží prezentovat islamistické povstalce,

Zdroj: Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem


Nepřihlášený uživatel

#12502 ČT A JEJI HOVNA UŽ MĚ UNAVUJOU BEZ DUKAZU FURT BUDOU OBVINOVAT RUSKO

2016-12-30 13:10

ČT A JEJI HOVNA UŽ MĚ UNAVUJOU BEZ DUKAZU FURT BUDOU OBVINOVAT RUSKO JÁ MYSLEL ŽE JSME SUVERÉNI STÁTÁ A NÉ PROAMATERSKA VLÁDA A MEDIA ŽE MAME NEJAKOU HRDOST ALE ASI NÉ PODLE PODPLACENICH DEBILU V MEDII G.SOROSEM

USA vypověděly 35 ruských diplomatů jako odvetu za kyberútoky

Spojené státy vypověděly 35 ruských diplomatů a uzavřely dvě ruská pracoviště ve státech New York a Maryland. Informovaly o tom světové tiskové gentury, podle nichž jde o odvetu za hackerské útoky proti americkým politickým institucím i jednotlivcům. Americký prezident Barack Obama také vyhlásil vůči Rusku sankce. Mluvčí ruského prezidenta Vladimira Putina označil nové postihy za nezákonné, šéf Kremlu se podle něho rozhodne o případných odvetných opatřeních.TAKOVÉ HOVNA MALO SE VIDI V TAK KRASNY SLUNEČNÍ DEN, ZA TO SE STYDÍM JEN ČT H..... A LŽI A HNUJ NO FUJ,

JAKÁ JE SKUTEČNOST S FALEŠNÉHO OBVINĚNÍ PROTI RF BEZ DUKÁZU UKAZTE DUKAZE NEBO DRŽTE HUBU

To by mohlo být buď ve formě,

  • měkké cenzura (vytváření nedůvěru a otravy dobře, takže lidé už důvěřovat alternativních médií)

    tvrdá cenzura (získávání vláda schvalovat zákony omezit nebo zakázat určité webové stránky nějakým způsobem sděloval své informace)

Tyto dva masové kontroly mysli psychologické operace mohla  začít s zoufalé pokusy Clintonovy kampaně  za ně nese vinu na "alt právo " pro Hillary ubývající popularity, a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). 

Oba tyto se vyskytují hned teď , a to jak v Evropě a Spojených státech .

VICE-Dále jen "Fake News" a "Ruská propaganda" PSYOPS - cenzura a informační Control v NWO

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?

 

WikiLeaks Press

#12503 Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kadafího

2016-12-30 13:19

Vubec se nám nelibi to falešné obvinění Ruska za Hackerské utoky bez důkazu namířené proti neviným kteři zachránili Syrii od USA rozvratu pod falešnou vlajkou proti B.Asadu pomoci Teroristických povstalcu

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kadafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link

Psychopat nemuže vládnout státu

VICE-Hillary Clintonová musí odstoupit - Cites falešné zprávy týkající se Sýrie "masakr "


Nepřihlášený uživatel

#12504 ten sobotka je pekná kurvička do medii řiká neco jiné a zase do jinych zase neco jiné

2016-12-30 13:39

ten sobotka je pekná kurvička do medii řiká neco jiné a zase do jinych zase neco jiné

Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

VICE-Čtěte ZDE: Alchymistický sociální tyglík před výbuchem: Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

Plán na likvidaci „nadbytečných“. 500 miliónů otroků k obsluze dvou stovek nejbohatších rodin. Bílá civilizace musí být zničena? Lodě plné bojovníků připlouvají...

VICE-Čtěte ZDE: Invaze začala: Plán na likvidaci „nadbytečných“. 500 miliónů otroků k obsluze dvou stovek nejbohatších rodin. Bílá civilizace musí být zničena? Lodě plné bojovníků připlouvají...


Nepřihlášený uživatel

#12505 Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kó

2016-12-30 13:45

Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?

Na vánočním trhu v Berlíně, kde po nájezdu kamiónu řízeného muslimským teroristou zahynulo 12 lidí a takřka 50 bylo zraněno, zní i v těchto dnech pláč, vzlyky, ale i nadávky a výkřiky vzteku.

Německá média další dění na náměstí Breitscheidplatz po atentátu zcela ignorují. Nezajímají je pozůstalí, a to ani tehdy, pokud se přes svou bolest rozhodnou promluvit. Je jim lhostejné, co si myslí příbuzní mrtvých a zraněných o politice kancléřky Merkelové, která imigranty do Německa pozvala - a má tedy bezpochyby jejich krev na rukou. Mimo pozornost médií jsou i ranění - nejsou žádné snímky v nemocnice, žádné příběhy, žádná zmínka o tom, zda se někdo zotavuje, nebo komu se přitížilo.

Už vás volit nebudeme

Na záznamu jsou dva starší manželé smutně postávající na vánočním trhu u zavřeného stánku, jako by stranou od hlavní skupiny, mimo pozornost policie. Z rozhovoru vyplyne, že jejich syn byl při atentátu těžce raněn a nyní je v kómatu.

VICE-Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?


Nepřihlášený uživatel

#12506 Terorista na schuzce s Trumpem WTF

2016-12-30 13:54

Terorista na schuzce s Trumpem WTF


Barack Obama zahájil operaci „Scorched Earth“, která má za úkol zničit do 20. ledna 2017 vztahy s Ruskem za bod, ze kterého už nebude návratu. Vyhoštění ruských diplomatů z USA je jenom předehra!


Dosluhující prezident Barack Obama se doslova utrhl ze řetězu. Poté, co před několika dny pověřil v OSN americkou vyslankyni Samanthu Power, aby v radě bezpečnosti dala zdržením se hlasování průchod proti-izraelské rezoluci, tak dnes navíc vyhostil z USA celkem 35 ruských diplomatů a dal jim lhůtu 72 hodin na opuštění USA [1]. Podle Baracka Obamy jde o odvetu USA za údajně (ze strany CIA) prokázané kybernetické útoky vedené ruskými diplomaty na servery Demokratické strany a také za provokování amerických diplomatů v Moskvě v poslední době. Rusko na Obamův zlovolný a nepřátelský akt již zareagovalo a taktéž vyhostí 35 amerických diplomatů z Moskvy v reciproční odvetě.


VICE-Barack Obama zahájil operaci „Scorched Earth“, která má za úkol zničit do 20. ledna 2017 vztahy s Ruskem za bod, ze kterého už nebude návratu. Vyhoštění ruských diplomatů z USA je jenom předehra!


Nepřihlášený uživatel

#12507 LIDE STOJIME PROTI SATANU NÉ PROTI LIDEM ALE JEHO PODDANIM

2016-12-30 14:45

LIDE STOJIME PROTI SATANU NÉ PROTI LIDEM ALE JEHO PODDANIM JEDINÉ VYCHODISKO JE TU PRICHOD PÁNA PÁNU KRÁLE KRÁLU J.KRISTA A SOUDU NA FARIZEICH A ZÁKONICÍCH 

Matouš-22-23

Běda zákonikum a Farizeum!!!!

12Kdo se povyšuje, bude ponížen, a kdo se ponižuje, bude povýšen.13Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.14Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Vyjídáte domy vdov pod záminkou dlouhých modliteb; proto vás postihne tím přísnější soud.15Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Obcházíte moře i zemi, abyste získali jednoho novověrce; a když ho získáte, učiníte z něho syna pekla, dvakrát horšího, než jste sami.16Běda vám, slepí vůdcové! Říkáte: ‚Kdo by přísahal při chrámu, nic to neznamená; ale kdo by přísahal při chrámovém zlatu, je vázán.‘

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.


Nepřihlášený uživatel

#12508 ZASE VÁM LEŽ PRAVDU NEŘEKNEM TED UZ PAKISTÁNEC

2016-12-30 14:50

ZASE VÁM LEŽ PRAVDU NEŘEKNEM TED UŽ PAKISTÁNEC PUSTILY JSME HO ALE UŽ DŘIV SI BĚHÁ NA SVOBODĚ JEN PISEM SR..... ABY JSTE KLIKEM NÁM DALY LOVE DO KAPEC JSME SKORUPOVANA SNUŽKA SR..... MEDII 

Po masakru v Berlíně nevinného Pákistánce nenáviděla celá Evropa. Teď promluvil

V nesprávnou chvíli na nesprávném místě. V jednu chvíli byl Pákistánec Navíd Balúč jen jedním z desítek tisíců lidí, kteří v Německu čekají na vyřízení žádosti azyl, o pár okamžiků později se stal nejnenáviděnějším mužem v celé Evropě. Policie ho totiž mylně považovala za strůjce masakru na vánočním trhu v Berlíně. A podle toho s ním jednala.NOVINKY PLNY H..... ODKAZ NETŘEBA

SKUTEČNOST FAKTA

Aktualizace 14:40

Německá policie už pracuje pouze s jedinou verzí, že šlo o teroristický útok. Došlo již k zatčení pachatele útoku, kterým je podle informací německých médií 23-letý Pákistánec, který do země přijel na konci minulého roku. Potvrzuje se tak obava německých úřadů, že za útokem opravdu stojí uprchlík. Mrtvola v kabině kamionu je nakonec polský řidič, kterého Pákistánec podle informací zastřelil při únosu kamionu. Informace o osudu závozníka a synovce majitele polské spediční firmy, které kamion patří, nejsou známy.

Aktualizace 22:15 – K útoku se oficiálně přihlásil Islámský stát, policie propustila Pákistánce

Islámský stát se večer přihlásil k útoku na berlínském tržišti [3]. Původní podezření se tak naplnilo a Německo má před sebou ještě Vánoce a Silvestr. Opět se uvažuje o dalším posílení policie během svátků a na Silvestra, jenže kapacity policie jsou i v Německu již vytížené na maximum. Berlínská policie oznámila, že původní pachatel, který z místa činu utíkal a svědci ho viděli vyskakovat z kamionu, byl propuštěn. Policie odmítla zdůvodnit, proč Pákistánec utíkal a co je pravdy na tom, že byl viděn v kabině kamionu. Německá policie mlží způsobem, který vyvolává v Němcích znepokojení, že Berlín opět něco tají a tutlá.

VICE-VIDEO: V Berlíně najel útočník s kamionem do lidí na vánočním trhu! Už 12 mrtvých, desítky zraněných. Za útokem stojí zřejmě Islámský stát! Další Arab skopl v Berlíně ze schodů ženu! Počátek islámské intifády v Německu?

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje


Nepřihlášený uživatel

#12509 USA LID SE ZBROJI PROTI POLICEINIMU VRAŽDENÍ

2016-12-30 15:09

USA LID SE ZBROJI PROTI POLICEINIMU VRAŽDENÍ
Tam věci, které jsou prostě pravda. Nebe je modré;
voda je mokrá; tráva je zelená a politici lhát. Proč Hillary lže o tom?
VICE-Hillary nelze skrýt tuto Anymore!

Nepřihlášený uživatel

#12510 JAK SE PROJEVUJE AMERICKA DEMOKRACIE USA LIDI ZVEŘEJNUJI

2016-12-30 15:36


Nepřihlášený uživatel

#12511 lesklý odznak a zdají se být jaksi nad vámi.

2016-12-30 16:07

39. Falešný úřad

zastřešujícího tématu vší fakery mám Seznam je, že lidstvo dal to moc všechno falešné autority. Byli jsme podvedeni do odevzdání bezvýhradnou poslušnost orgánu , aniž by zastavil, aby kriticky myslet, otázka zdroje a předsudky, a učinit rozhodnutí pro sebe.

Je to příliš snadné pro někoho don černý plášť, bílou bundu nebo lesklý odznak a zdají se být jaksi nad vámi.

Ano, někteří lidé prošli hodně tvrdé práce a odborné přípravy, aby se stal soudcem, kněz, vědec, lékař nebo policista, ale jsou stále člověk. Oni ještě nevědí všechno.

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#12512 VLASTNĚ POLICIE JE TAKÉ DIVADLO

2016-12-30 16:27

Falešny uřad!!!!

VLASTNĚ POLICIE JE TAKÉ DIVADLO si myslej ty lidi co pro ten falešnej system pracuji že sou zákon přitom z nich maj elity otroky zaslepenci s odznakem :-D x-D sou otročeni si myslet že sou zákon a jdou proti Vlastnim lidem a přitom nejsou nic vic než obyčejní lidi jedinej zákon je tu ten Boží jemu patři celá zem aji vody nebe sopky vitr hurykan ten ma nad všem moc né tohle člověk nemá nadtim moc nad ničím nemá at řekne všemu na zemi katastrofam přirodnim at přestanou nema nadtim moc ani ten koho uctivaji ten jejich Satan taky nadtim nema moc obelhal je ze budou osviceni ale budou leda zatraceni pri dobe konce hlupáci ale oni to nevědí loutky

Kazatel

#12513 Bliži se dny konce OD ROKU 2017 SE BUDE PŘIOSTŘOVAT

2016-12-30 17:32

TEN KDO MĚ POSLAL 

Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

NA ZEMI PROBĚHLO SPOUTU ZNAMENÍ AJ DEMONI SESTUPUJI NA ZEMI ALE TO VÁM MEDIA TAJI TAK ZVANA FALEŠNA INVAZE UFO AGENDY 21 TRASFOMACE NA 30-2025

Anděl světla Lucifer/klam V MEŠITĚ KORÁN 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

Lucifer klam v Mekka slepě vedéné stado k záhubě

VICE-Real Angels caught on tape now

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH TYCH FANATIKÁCH S USA A V EVROPĚ 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

TESALONICKÝM 1,2-3

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali; nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.


Nepřihlášený uživatel

#12514

2016-12-30 20:31

HNUS ZASE PROPAGANDA A LŽI O B.ASADU NEMOHOU PŘEKOUSNOT VYHRU NAD PLACENEJMA USA BOJOVNIKAMA S NATO ALIANCE

Největší zvěrstva páchají cizinci, bojovník Islámského státu popsal hrůzu války v Sýrii

Zločiny ve válce v Sýrii napáchaly všechny strany a nejbrutálněji se chovali bojovníci Islámského státu (IS) ze zahraničí. Reportérovi britského deníku The Independent to řekl dezertér od IS, Syřan abú Mutassim.DIOTI S USA TAM STOJI ABY NOVINÁŘ UDĚLAL FOTO A PAK SE NA LŽI PIŠI ČLANKY VID 

Dnes 17:32-HOVNA

„Víte, kdo se choval nejkrutěji? Zahraniční bojovníci. Pokaždé se tvářili, že jsou zbožnější než my, a donášeli na ostatní bojovníky, na civilisty, na Syřany. Tito cizinci způsobili mnoho utrpení,“ prohlásil 30letý Syřan, který před válkou u Aleppa obchodoval s obilovinami.TAK SMĚŠNEJ ZAČÁTEK ZOUFALSTVO DEMENCE KOMU TO CPEŠ PRODEJNA K....

FAKTA O INVAZI USA NELEGÁLNI DO SYRIE TO SAME LYBIE,IRAK,ATD

LYBIE-GADDAFIVO SVRŽENI

IRAK-S.HUSAJN AGENT CIA USA MRTEV NEBO NA ŽIVU

IRAK-U.BIN.LADIN ŽIJE NA BAHAMÁCH

INVAZE DO SYRIE NA SVRŽENI B.ASADA

VICE-NATO Použití Fake Viral syrského Hero Boy Video k invazi do Sýrie

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

ALEPPO B.ASAD 2016

2016-President Bashar al-Assad visits the Great Mosque of Aleppo


Nepřihlášený uživatel

#12515 CO TAM DĚLAL CHOVANEC VŽDIT PODPORUJI TEORISTY V CIZICH ZEMICH

2016-12-30 21:07

NO TO SOU HOVNA JDU SE VYBLEJT SNUŽKA SR.... TEORISTA ŠEL NAŠTÍVIT TERORISTU 

Na pražském letišti přistálo nouzově letadlo, na jehož palubě je hlášena bomba

Na starém letišti v Praze Ruzyni přistálo v pátek večer nouzově letadlo, které míří ze Španělska do Varšavy. Na palubě je muž, který vyhrožuje bombou.TAKOVÉ SR..... ZROVNA SE TAM SEŠLY TY CO TO PODPORUJI A HRAJI DIVADLO NA NÁROD NJN CO UŽ HLAVNĚ ŽE POSILAJ DO STÁTU KDE JE IS RPG S ČR ŽE CHOVANČE A ČSSD české protipancéřovky RPG-75

OČ JDE CO VÁM ČSSD TAJI

Migrační krize se nedá zastavit dodávkami zbraní teroristům do Sýrie!

Nechci být jízlivý, ale kdyby vláda ČR na prvním místě nedodávala potají do Sýrie protitankové střely povstalcům za pomoci amerických zásobovacích kanálů, tak by ta migrační krize skončila o to dříve. Jak toto vysvětlí pan premiér Sobotka? Proč Česká republika dodává pancéřové pěsti RPG-75 povstalcům do Sýrie? Odkud na toto bere vláda mandát? Od občanů? No to asi těžko.

VICE-VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!

To jsou lži vlády USA. Chcou pomocí podvodu přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peněz a života a svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

Jedná se o podvod, který bohužel pracoval dříve.

Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťany, Araby / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství.

V těchto dnech, po postupného 9/11 operaci trauma psy-op (a inscenovaných následných kontrol v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" se zaměřuje zejména na v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuity / SMOM kontrolované vojenský aparát) v takzvané "válce proti terorismu".

Tato " válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité


Nepřihlášený uživatel

#12516 MY SE BAT TERORISTU NEMUSIME TEMA JE NAŠE VLÁDA

2016-12-30 21:23

MY SE BAT TERORISTU NEMUSIME TEMA JE NAŠE VLÁDA

sys-el

#12517 Re: Nedejme se !!!

2016-12-31 06:15


Nepřihlášený uživatel

#12518 Re: Nedejme se !!!

2016-12-31 08:03

TV JE NA HOVNO CENZURA A HNUJ A LŽI
Nepřihlášený uživatel

#12519 Přehled zemětřesení s magnitudou nad 2.5 za posledních 24 h

2016-12-31 14:39

KDE VŠUDE JE DNES ZEMĚTŘESENÍ AJ ZE VČEREJŠKA VÝPISE 

VICE-Přehled zemětřesení s magnitudou nad 2.5 za posledních 24 h

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku

#12520 ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku

2017-01-01 11:26

Teroristycký Falešny utok pod falešnou vlajkou Turecka Istambul 

ČT HOVNA

Střelec zabil v istanbulském nočním klubu 39 lidí. Policie po něm pátrá

Nejméně 39 mrtvých a 69 raněných si podle dosavadních oficiálních informací vyžádal noční útok na istanbulskou diskotéku Reina, kde stovky lidí zrovna slavily příchod nového roku. K masakru se zatím nikdo nepřihlásil ani se nepodařilo dopadnout střílejícího útočníka. Turecký prezident Ergodan ujistil, že země bude dál tvrdě bojovat proti všem formám terorismu.FURT NÁM CPOU SR...... TURECKO JE RAJEM PRO ISLAMSKÉ RADIKALY JEHO SYN TO FONDUJE A NATO JE RADIKÁLNI ALINACE KTERÁ CVIČI BOJOVNIKY

FAKTA CO MEDIA KREJI PŘED SVĚTEM SAMI MEDIA TO PODPORUJI 

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku  

Syrské pozemní síly, který byl podpořen tím, bojovníky Hizballáhu a íránských poradci a podporované vysoce efektivní ruského letectva, se odříznout teroristické zásobovací trasy  vedoucí z území NATO-člen Turecka .

To zahrnuje nejen takzvané "střední" teroristické skupiny přidružené s al-Káidou a její regionální pobočky, Al Nusra frontě, ale i samotné ISIS.

Stejný CNN tvrdí, Sýrie a Rusko jsou zodpovědné za současnou krizi, přiznal ve svém článku " Myslel sis, že Sýrie se nemohli dostat mnohem horší, zamyslete se znovu. ", Že:

Na východ od Aleppa, kurdské síly jsou s americkou podporou, prohlížel zbývající ISIS pevnosti podél tureckých hranic - Jarablus a Manbidž. 

Spojené státy chtějí ISIS ven, k odstranění jeho přístup k náhradní dodávku materiálu a bojovníků  z Turecka .

Zcela čtenářů CNN otázka se měli ptát, a jeden nějaký skutečný novinář byli tam vůbec nějaké mediální organizace by odpověděl, je následující: 

"Proto v případě, že USA je umístěný v Turecku, ne se svými tureckými spojenci, členové NATO od roku 1950, interdikt a zastavit" přístup k "Isis náhradní dodávku materiálu a bojovníků 'na turecké straně hranice?"

Odpověď je stejně znepokojující, protože je zřejmé, ...

USA a Turecko vytvořil ISIS, jsou vyzbrojuje a financuje ji dodnes, a používáte existenci a zvěrstva vlastních zástupných sil jako záminka k ještě zhoršit utrpení, dělení, zničení, a humanitární krizi v Sýrii, včetně následné uprchlické krize, která následně ovlivnila okolní národy a dokonce i pokud jde o Evropě a Severní Americe.

VICE-Turecko je zdroj, není Řešení ISIS a Syrská krize

Číst dál: Turecky obchod s IS ohledně Ropy kradené se suverenich státu

VICE-Seznamte se muž, který fondůje ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka

MAM DOST TV HOVEN
Nepřihlášený uživatel

#12521 Uniklé videa co nikde neukáži media

2017-01-01 11:36

Uniklé videa co nikde neukáži media

DALŠÍ DIVADLO CHEMICKY UTOK V SYRII :-D XD XD FAKE CO VYSÍLAJI V TV ZA HOVNA HOVEN

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!JAK SI POZUJI ABY FALEŠNÉ MEDIA MELY FOTKY PRO VEŘEJNOST

VICE-FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!

JAK SE BOJUJE PROTI TERORISTUM DIVADLO V PODÁNI NATO A USA GAZA

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze

MAM DOST TV HOVEN

#12522 Uniklé videa co nikde neukáži media

2017-01-01 11:44

Uniklé videa co nikde neukáži media

CNN je teroristicka medialni organizace
Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.
VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.
Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)
VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Fake videos about Syria (CNN,Al Jazeera,BBC)

Fake videos about Syria (CNN,Al Jazeera,BBC)

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#12523 Muslim Modloslužba Exponovaná (Kaaba kámen)

2017-01-01 15:58

Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!

Satans-Mekka-(Kaaba kámen)

VICE-Muslim Modloslužba Exponovaná (Kaaba kámen)

Izajáš 44
6Toto praví Hospodin, král Izraele, jeho vykupitel, Hospodin zástupů:
„Já jsem první i poslední, kromě mne žádného Boha není.
7Kdo je jako já? Jen ať se ozve! Ať to oznámí, ať mi to předloží! Od chvíle , kdy jsem navěky ustavil svůj lid,
kdo mu oznamuje, co přijde a co má nastat?
8Nestrachujte se! Nebuďte zmateni. Což jsem ti vše neohlašoval a neoznamoval už předem?
Vy jste moji svědkové. Což je Bůh kromě mne? Jiné skály není, já o žádné nevím.“
9Výrobci model jsou všichni k ničemu; modly , které mají za žádoucí,
jim nijak neprospějí. Jejich svědkové, ti nic nevidí a nic nevědí, jsou jen pro ostudu.
10Kdo si boha vyrábí, jen modlu si odlévá; nebude z toho mít žádný prospěch.

Matouš 26
26Když jedli, vzal Ježíš chléb, požehnal, lámal a dával učedníkům se slovy: „Vezměte, jezte,
toto jest mé tělo.“

27Pak vzal kalich, vzdal díky a podal jim ho se slovy: „Pijte z něho všichni.
28Neboť toto jest má krev, která zpečeťuje smlouvu a prolévá se za mnohé na odpuštění hříchů.
29Pravím vám, že již nebudu pít z tohoto plodu vinné révy až do toho dne,
kdy budu s vámi pít kalich nový v království svého Otce.“

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou,
tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.
7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé,
kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.
8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to,
které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!
9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji:
Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!
10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha?
Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem,
nebyl bych služebníkem Kristovým.
 

Nepřihlášený uživatel

#12524 ZMRDI DO PAŘIŽE NEBO DO PRAHY VÁLEČNI ZLOČINCI DO EVROPY

2017-01-02 15:05

Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!

Trump má důkazy o tom, že servery hacknul někdo jiný

A čepici s korunou tomu dnes nasadil Donald Trump, který uvedl, že on sám má přístup k informacím o celé kauze, a že rozhodně hackerský útok nelze připsat Rusům, ale možná někomu jinému [4]. Vzápětí dodal, že chce mít jako prezident skvělé vztahy s Ruskem, ale také s Čínou. Tyto výroky ihned začal řešit americký mainstream, kam tím asi Trump míří. Výroky budoucího prezidenta ve vztahu k Rusku jsou konzistentní a znovu se potvrzuje, že pro Trumpa jsou skvělé vztahy s Ruskem naprostou prioritou. Na americké alternativě se zcela otevřeně hovoří o tom, že útoky na servery Hillary Clinton, Johna Podesty a Demokratické strany byly provedeny lidmi zevnitř státu, tzv. inside job. Podle názorů stojí za útoky skupina lidí napojená v CIA a NSA na představitele, kteří spatřují v „Obamizaci“ země velké nebezpečí. Jak už zaznělo i na CNN od bývalého šéfa Trumpovy kampaně Paula Manaforta, takových lidí jako je Edward Snowden je v NSA a v CIA mnohem více a mají mnohem větší moc, než právě whistleblower Snowden. Nechtěli, aby Hillary vyhrála a pokračovala v Obamově globalizační politice v USA.

Globalisté v USA balí v OSN kufry, míří do Paříže nebo do Prahy?

Čína si pro vstup do Evropy vybrala Prahu a ne náhodou je právě Praha centrem globalizačních snah. Jenže stejně tak je Praha centrem světového židovstva. A Praha je i pod kuratelou a kontrolou Berlína. Fakticky by tak Praha mohla být spatřována jako skvělé multikulturní centrum, doslova ideální pro OSN. Jaké by to mělo důsledky, to je předčasné spekulovat, ale precedens tu už máme, globalisté umístili do Prahy centrum navigačního systému Galileo. V Praze podepsali Putin a Obama odzbrojovací smlouvu, Praha je přijatelná pro Berlín i Moskvu. Souvislosti jsou opravdu dechberoucí. Ovšem celé to odstartoval Obama poté, co se nepodařilo okrást Donalda Trumpa o jeho volební vítězství.

VICE-Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!


Nepřihlášený uživatel

#12525 VALKY PROTI TERORU TO JE PODVOD TAK VALKA NIKDY NESKONČI PANE M.OBRANY

2017-01-02 16:53

ČT HOVNA M.V CO PODPORUJE PROPAGANDU S UPRCHLIKY NÁM CHCE DAT NA OCHRANU ZEMĚ ZBRANĚ COŽ DEKUJEM A MY SI ZEM OCHRANIME ZEVNITŘ KDYŽ M.OBRANY VOJSKA POSILA NA UPLNÉ ZBYTEČNÉ VALKY PROTI TERORU TO JE PODVOD TAK VALKA NIKDY NESKONČI KDE JEN STŘILEJ DO SKAL A KAMENU NEBO DO CIVILISTU A NÉ TERORISTU ARMADA MA HLIDAT ZEMI ZEVNITR NE LETAT KAMSI DO PRDELE TAK NIKDY SVOJI VLAST NEOCHRÁNI PROTI ISLAMSKE UPRCHLICE KRIZI PODVODNÉ PLACENE G.SOROSEM SAK BERETE ZA TO 4,500EUR ZA PAR UPRCHLIKU DO ČR VŽDY NEBO 5,500EUR COŽ JE PORUŠOVÁNI ZÁKONA BRANI PENIZE OD CIZICH ZEMI

Vnitro chce dát Čechům možnost použít zbraň pro ochranu země

Ministerstvo vnitra chce ústavním zákonem povýšit právo použít legálně držené zbraně k zajištění bezpečnosti Česka. Návrh novely, který předložilo, by chtělo prosadit ještě do letošních sněmovních voleb.NA ČT NETŘEBA ODKAZ A NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT JSTE MARXISTA

MY NEZAPOMÍNÁME ALE TO NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje