Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

#12651 RFID ČIP JE ZNAK ŠELMY!!!!!!!!!!!a Korán falešné náboženství Satana

2017-01-12 12:08

RFID ČIP JE ZNAK ŠELMY!!!!!!!!!!!

Zjevení Janovo 20

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let.5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 13-14,KORÁN

7Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Ze sedumnácti 10 zemí!!!a těch 7 je 7 církví!!!!!!

„Putin neusiluje o americkou velikost. My, jako vaši spojenci, ale ano,“ stojí v dopise, který podepsalo sedmnáct politiků především ze zemí střední a východní Evropy.

Zjevení 17: 12-17-WW3-Ze sedumnácti 10 zemí!!!a těch 7 je 7 církví!!!!!!
12 A deset rohů, které jsi viděl je deset králů, které království nepřijali dosud; ale dostávají moc jako králové, jedné hodiny spolu s šelmou.13 Ty mají jednu mysl, a poskytne svou moc a sílu šelmě.14 Ty budou bojovat s Beránkem, a Beránek zvítězí nad nimi, neboť Pán pánů a Král králů, i ti, kteříž jsou s ním, jsou povolaní a vyvolení, a věrní.15 I řekl mi: Vody, které jsi viděl, kdež nevěstka sedí, jsou lidé a zástupy, národy a jazyky.16 A deset rohů, které jsi viděl na šelmě, ti v nenávist vezmou nevěstku, a učiní ji opuštěnou a nahou, a tělo její jísti budou, a spálí ji ohněm.17  nebo Bůh dal do jejich srdcí plnit jeho vůli, a souhlasit, a dát jejich království té šelmě, dokud budou splněny slova Boží.

Zjevení Janovo 12-13-Tá šelma se ukáže aj bude mět RFIDčip znak šelmy a Koránu

15Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou.
16A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch,
17aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.
18To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

2. Tesalonickým 2: 4-Šelma-P.František
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

666 RFID

VICE-Jared Kushner Ivanka Trumps Husband Owns New York Building 666 Where RFID Chip Is Being Developed

D.TRUMP chce dávat RFIDčipy uprchlikum

VICE-Donald Trump wants to put RFID Chips in everyone

Slepé ovce se znakem Šelmy 666 zaniknou

VICE-Proof of Mind Control: Testing Microchip Implant Victims, Jesse Beltran icaact.org


Nepřihlášený uživatel

#12652 TV Prima změnila scénář filmu, aby si to vyžehlila u Pražské kavárny?PROTO S... NA TV

2017-01-12 12:50

PROTO S... NA TV ((PRASSTITUTKY MEDIALNÉ FICOVA SLOVA))
TV Prima změnila scénář filmu, aby si to vyžehlila u Pražské kavárny?

Je zřejmé, že televizní dabing v podání TV Prima měl za úkol splnit politickou objednávku a nasypat na Rusko mediální špínu, protože gang ruských zločinců zní mnohem lépe, než gang Čechoslováků. Když si potom pustíte anglický originál s Atkinsonem, slyšíte „Czechoslovakian gangsters“, ale v překladu Primy to jsou „ruští zabijáci“. RRTV z toho bude mít zajisté radost a Pražská kavárna možná odpustí Primě tu kauzu se stopnutým Krausem a je dokonce možné, že právě strach a obavy z toho, že by Kraus se svojí pokleslou show mohl z Primy odejít (v zákulisí se dokonce mluví o přechodu k TV Nova), měly za následek rozhodnutí TV Prima udělat si u kavárny „očko“ a zakomponovat do dabingu Maigreta aktuální protiruský éthos. V rozporu s licencí a dokonce i autorským copyrightem. Odchodem Krause z TV Prima by stanice přišla o sledovanost a poklesly by jí peoplemetry a příjmy z prodeje reklamy.

VICE-TV Prima zřejmě porušila licenci záměrně chybným překladem Maigreta. Z vraždícího československého gangu udělala Prima ruské zabijáky! Snaha vyžehlit si u RRTV reputaci? ITV nám potvrdila, že se bude „svévolným“ dabingem zabývat!


Nepřihlášený uživatel

#12653 CTHH je důkazem toho, že dělat si blázny z občanů a ještě za jejich peníze z daní a ze státního rozp

2017-01-12 16:37

Je třeba zabít Putina, aneb stopy vedou do Moskvy, o tom není pochyb!

Redakce AE News přináší materiál zralý na zhodnocení Centrem proti terorismu a hybridním hrozbám. Jsme si jisti, že nejde o dezinformaci, protože agentura, která informaci přinesla, je opravdu důvěryhodná, vskutku mainstreamová. Není sice ještě 1. Apríla, ale situace na ministerstvu vnitra tomu odpovídá, protože existence CTHH je důkazem toho, že dělat si blázny z občanů a ještě za jejich peníze z daní a ze státního rozpočtu je možné, a to nově už i od Nového roku a není třeba čekat do začátku dubna. Takže, tady to máte.

     Jak sdělil jistý spolupracovník centrály BIS, jehož jméno z bezpečnostních důvodů nelze uvádět, ale zdroj jeho jméno zná a může tedy potvrdit, že jím je nadplukovník Matěj Nemlčel, na Ministerstvu pro masové přijímání migrantů (MPMPM) v přesně nezjištěnou dobu, ale určitě někdy v nočních hodinách, došlo k loupežnému vloupání do jedné z kanceláří a z pancéřové kasy z r. 1927 byly odcizeny materiály, týkající se aktivit řídících pracovníků pobočky americké NWO, kteří se zabývají řešením přijímání migrantů těch zemí, které se vzpěčují jejich dobrovolnému přijímání. Šlo údajně o velmi cenné, důležité a utajované materiály IV. stupně mezinárodní výbušniny. Přivolaná Policie ČR, která se ihned, během několika hodin dostavila na místo a bez otálení, zbytečného byrokratického úřadování ještě ten den zahájila pátrání po neznámém pachateli.

VICE-Je třeba zabít Putina, aneb stopy vedou do Moskvy, o tom není pochyb!


Nepřihlášený uživatel

#12654 ČT VYSÍLA HOVNA PRAVDA

2017-01-12 17:59

Česká televize informovala zaujatě ve prospěch Clintonové a přebírala informace jenom od CNN! RRTV se odhodlala k přelomovému verdiktu. Něco se děje a pohledy míří za moře!

V těchto souvislostech je jasné, že RRTV nasadila záchranný kruh a zařadila zpátečku. Nastává období čistek. Kdo šel proti Trumpovi, musí se honem rychle překabátit, anebo bude odejit. Hillary Clinton je zapomenuta, okolo Vánoc zmizela z amerických médií, odstěhovala se na venkov. Pokusy o zabránění Trumpovi v cestě do Bílého domu selhaly a Česká televize si bude muset změnit naraci, protože jinak přijde ze shora befel na výměny židlí. A ze shora není myšleno z české vlády, ale z vyšších procesů nadnárodního řízení. Je absurdní a ironické, že to dosud je Česká televize, která AE News označuje neustále za proruský server, ale přitom je to ČT, která byla nyní shledána jako neobjektivní, zatímco my jsme na AE News celý minulý rok správně upozorňovali na manipulace a zaujatost CNN a také českého mainstreamu proti Trumpovi. No řekněte, není to paradox?

A když o tom mluvíme, kde jsou lidé z Chovancova CTHH? Jak se k tomu vyjádří, že ČT šířila dezinformace během volební kampaně v USA? Není to tak, že teď by měla paní Romancovová sledovat ČT místo Aeronetu? Že by stavěla informace vypadávající z ČT na pravou míru? To by bylo celkem absurdní. Z peněz daňových soustrastníků placená ČT by byla korigována CTHH, který je také placený z daní. Občané si tak de facto platí dezinformace ČT a navíc si platí „vysvětlovače“ z CTHH, kteří budou uvádět dezinformace ČT na pravou míru. Komedie. Kocourkov. U blbejch na dvorku. Anebo svět podle zelináře? Rozhodněte se sami.

VICE-Česká televize informovala zaujatě ve prospěch Clintonové a přebírala informace jenom od CNN! RRTV se odhodlala k přelomovému verdiktu. Něco se děje a pohledy míří za moře!

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku

  2. CNN zachytil produkovat falešné zprávy během Sandy Hook a Bostonský maraton "bombardování"

Nepřihlášený uživatel

#12655 FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

2017-01-12 18:28

UPRCHLICKÝ PODVOD 

CNN K SMÍCHU A ČT TAKÉ TAK PŘEDČÍM UTÍKAJI ZE SYRIE KDYŽ JE TO FALEŠNÉ 

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!


Nepřihlášený uživatel

#12656 Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

2017-01-12 19:25

fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA nahnat nám strach s teroristu a přitom to dělaj vlády divadlo komedia ale tou invazi Islamistu to je skutečné nahrada Evropské civilizace za Satanskou co cti Korán protože sou to Satanovi poddaní je potřeba se jich zbavit ve Volbách a nevolit ty zku................

VICE-Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)


Nepřihlášený uživatel

#12657

2017-01-12 22:33

FALEŠNÉ MEDIA divadlo s utonulím chlapcem :-D 

Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Ale mě překvapilo jak ta moderatorka se CNN hrála pláč.
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými
VICE-Syrian Bomb Attack HOAX! CNN Anchor Kate Bolduan FAKE CRYING!

ztráta času a slov psát sváma
Nepřihlášený uživatel

#12658 Re: Re: Re: Re: PAPEŽ FRANTIŠEK JE PRASE A SATANISTA A JE TO HYBRID DABLUV PODDANI

2017-01-13 08:13

#12650: Vlastenec - Re: Re: Re: PAPEŽ FRANTIŠEK JE PRASE A SATANISTA A JE TO HYBRID DABLUV PODDANI 

Hlavně že nám Křestané pomáhají jak Polský tak Český a Německý!!!!Tohle si cpat mužes lidem, v Kavárně do hlav tam sou stejně dementni.ZDE SOU TY PRASA 

Vy musite bejt nejak ratarováni?To néni možné aby jste si tu hráli na Vlastence a Čechy. :-D xD A pak ještě furt cpali h....... s TV sem a s dalších Maistriemovích sr......... byly jste u psychologa mely by jste neštěvu udělat.Nebo nechodit mezi lidi za vaše nastěsti muže stát né Národ. 

Panu Avengru do Kavárny do ulice Jungmanové a sám to čtete :-D 

Kdyby lidé na to srali,tak by to snad nečetli.Pišu to zde protože jste jedno Stádo.A přestante tu urážet Vlastence my nepocházime kolaborante špinavá s ambasád my se probouzíme.My jsme národ v nás je hrdost v tobe je h...... G.Sorosova loutka si za penize žádné hodnoty papir a ingoust.To řekl Rodshild,a skáčete jak trupka za falešné peníze. 

Slníčkoví Retardi nepříjdou mě jako Katolíci a Křestané

VICE-Paul Joseph Watson slniečkoví retardi

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s Afričany a Muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#12659

2017-01-13 09:15

VIDEO: Donald Trump uzemnil reportéra CNN na tiskovce a peskoval ho, že je drzý a má mlčet, protože CNN je Fake News! Trump začal vyhrožovat i farmaceutickému průmyslu. Republikáni by raději Hillary! [CZ Titulky]

Na středeční konferenci se Donald Trump těžce opřel do redaktora CNN Jima Acosty, kterému nedovolil položit otázku, Trump ho okřikoval, že je drzý a odmítl redaktorovi dát prostor k dotazu, protože CNN je podle Trumpa falešné zpravodajství „fake news“. Video s českými titulky, které celý incident zachycuje, je nahoře. Rozčílení Donalda Trumpa na CNN bylo podpořeno posledním hoaxem „Russian dossier“ (Ruský fascikl), který podle informací Zerohedge nechal vyrobit na Trumpa John McCain  u důstojníka britské rozvědky MI-6, který se jmenuje Christopher Steele. McCain svazek předal FBI, ale vedle toho se dostal i redakci serveru BuzzFeed. Tento hoax americká mainstreamová média pohotově převzala a zakousla se do něj jako ryba na návnadu. V podvržených dokumentech se měl Donald Trump účastnit v Moskvě sexuálních orgií a ruská tajná služba měla mít z této události na Donalda Trumpa kompromitující materiály pod označením „Ruský fascikl“.

„Ruský fascikl“ nechal vyrobit John McCain přes agenta MI-6

Ruská tajná služba měla podle dokumentů mít na Trumpa fotografie a videa z Moskvy, kde se měly pořádat sexuální orgie. Další informace uváděly, že Trumpův právník Michael Cohen se měl setkal v Praze s ruskými operativci. Michael Cohen okamžitě běžel po uveřejnění tohoto hoaxu se svým cestovním pasem k Trumpovi, aby mu ukázal, že nikdy v Praze nebyl a neopustil USA, žádná razítka o cestě a odletu do Evropy v pasu nemá. Prefabrikát byl od McCaina a FBI posunut serveru BuzzFeed. Ten ho ochotně převzal, ale co se nestalo. Od BuzzFeed informaci ochotně převzala CNN. Naproti tomu The New York Times to odmítl a dokumenty označil za podvrh. Zajímavá reakce ale přišla přímo od Trumpa, a to stojí za pozornost. Ten při své tiskové konferenci uvedl, že má náznaky, že za touto fabrikací by mohly být americké tajné služby. A na ně je doopravdy John McCain opravdu silně napojený.

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-VIDEO: Donald Trump uzemnil reportéra CNN na tiskovce a peskoval ho, že je drzý a má mlčet, protože CNN je Fake News! Trump začal vyhrožovat i farmaceutickému průmyslu. Republikáni by raději Hillary! [CZ Titulky]

VICE-VIDEO: Exkluzivní rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem. Člověk z Maghrebu, paní Romancovová a cenzura internetu, Donald Trump, Rusko a o dalším

Vlastenec

#12660 Magnát Soros se přepočítal. Trumpovo vítězství ho připravilo o miliardu dolarů

2017-01-13 10:10

Až doposud chladnokrevný a nechybující miliardář George Soros se ve svých šestaosmdesáti letech zřejmě poprvé výrazně přepočítal. Po vítězství Donalda Trumpa totiž vsadil na špatnou kartu a v řádu dní přišel asi o miliardu dolarů. To odpovídá téměř 25,5 miliardy korun. Trh se totiž po Trumpově vítězství začal chovat jinak, než Soros předpokládal. Informoval o tom deník The Wall Street Journal.

Finančník maďarsko-židovského původu se podle zdrojů WSJ nechal vytočit a neuváženě investoval. Muž, který v roce 1992 masivním útokem na libru pokořil britskou národní banku (Bank of England), předpokládal, že Trumpovo vítězství položí trhy na kolena. Stal se však pravý opak.

Těším se dne, kdy tenhle plesnivý dědek zdechne a přestane škodit světu!

 


Nepřihlášený uživatel

#12662 Harvardský a Houstonský projekt – Plán na likvidáciu Slovanov

2017-01-13 10:42

VICE-Harvardský a Houstonský projekt – Plán na likvidáciu Slovanov

VICE-Bilderberg Group - hlavní soubor

Tajemství struktur, které řídí

Obranou a zahraniční politiku

za fasádou "demokracie".

VICE-Tajné Stínové Vlády na zemi

 


Nepřihlášený uživatel

#12663 Re: Magnát Soros se přepočítal. Trumpovo vítězství ho připravilo o miliardu dolarů

2017-01-13 11:40

VOLTE SPD NE BUKVICE
Nepřihlášený uživatel

#12664 Vládne nám spolok homosexuálov, fašistov a „užitočných“ proamerických poskokov!

2017-01-13 14:14

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

ČR Vláda plná Buzer............... NAŠE SKORUPOVANÁ VLÁDA PORUŠILA 7 BODU USTAVY COŽ UŽ NEMÁ PRÁVO VLÁDNOUT A NĚCO MĚNIT V ZEMI ČR  ANI V PARLAMENTU ZBAVME SE JICH

VICE-Vládne nám spolok homosexuálov, fašistov a „užitočných“ proamerických poskokov!

VICE-Som Čech a je mi úplne „v riti“, čo chcú nejakí „žaludi“ niekde v cudzine!


Nepřihlášený uživatel

#12665 Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive Smrť Usámu bin Ládina bol podvod?

2017-01-13 15:12

Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive
Smrť Usámu bin Ládina bol podvod? Usáma bin Ládin je nažive? To je otázka, že tisíce ľudí sú vyrobené a je jedným z najväčších záhad sveta, ktoré doteraz neboli vyriešené. Vďaka úniku bývalý vládny splnomocnenec Spojených štátov Edward Snowden, tam je známe, že bin Ládin žije

VICE-Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive

Skutečný nepřítel je ten, kdo je za teroristický útok 11. září.
Usáma bin Ládin , tak úzce spojena s finanční zájmy v Bushově rodině a CIA , může být duchovní nebo mu může být vhodný obětní beránek, ještě další provokace, aby stampeded Američany do další války o ropě. 

Musíme zamyšleně zvážit, kde skutečná zdroj teroru spočívá - s jednou vousatý fanatikem v ochuzené Středního východu země nebo u těch, kteří by těžit, zatímco drcení americkou ústavu ve jménu hájení svobody

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA


Nepřihlášený uživatel

#12666

2017-01-13 15:13

FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

Edward Snowden tvrdí, že Usáma bin Ládin je nažive
Smrť Usámu bin Ládina bol podvod?

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: VICE-Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal VICE-filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že se náš spojenec cítil, když oni byli neustále spolu za to, že dopadnout a utočit na někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělalo pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jsme jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#12667

2017-01-13 15:29


Nepřihlášený uživatel

#12668 Seznam poslanců Evropského parlamentu napojených na Sorose

2017-01-13 16:53


Nepřihlášený uživatel

#12669 27.11.2016 Ako bol na Donbase zakázaný Človek v tiesni - reportáž z ruskej TV

2017-01-13 17:00

Č.v tísni je pekná podvodná organizace

27.11.2016 Ako bol na Donbase zakázaný Človek v tiesni - reportáž z ruskej TV

VICE-27.11.2016 Ako bol na Donbase zakázaný Človek v tiesni - reportáž z ruskej TV


Nepřihlášený uživatel

#12670 To nezůstane jen tak! Máme zcela nové informace v kauze imigranta, který ohrabával naši zdravotní se

2017-01-13 18:18

To nezůstane jen tak! Máme zcela nové informace v kauze imigranta, který ohrabával naši zdravotní sestřičku a je na svobodě

VICE-To nezůstane jen tak! Máme zcela nové informace v kauze imigranta, který ohrabával naši zdravotní se


Nepřihlášený uživatel

#12671 Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

2017-01-13 18:52

Ptali se nás?

Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. Zatím jich milióny postávají za naší (neexistující) hranicí, protože hlasitě pokřikujeme, že je tady nechceme, což uráží Mutti Merkelovou a její Pátou kolonu, Pražskou kavárnu. Hlavní důvod, proč jich tu zatím máme relativně málo, je ale ten, že si tu zatím nevytvořili dostatečné zázemí – jako v šedesátých a sedmdesátých v Německu. Zatím.

Jenže jsme v EU, kam jsme rovněž dobrovolně vstoupili (hlasy zhruba jedné třetiny voličů, někteří jsme hlasovali proti, ale byli jsme v menšině). A proto už nemáme hranice. Topolánkova vláda se nás sice na souhlas neptala, ale asi by jí podobná většina (jako ta, co hlasovala za vstup do EU) v té době řekla (i bez Babiše) ANO. Jen prezident Klaus byl proti – ale parlament ho přehlasoval. Takže teď nemáme ani státní suverenitu, ani hranice. A už se nás vůbec nikdo na nic neptá.

Neptal se nás ani ministr životního prostředí Martin Bursík, když udělal tunel století pro privátní „solární barony“. Jenom prezident Klaus byl zase proti – ale parlament ho zase přehlasoval. Teď baronům platíme z našich daní každý rok něco kolem pětačtyřiceti miliard (!) korun a soudruzi z vlády spolu s dalšími „experty“ si lámou hlavy, jak zařídit, aby bylo na důchody. Na penzijním účtu schází prý něco přes třicet miliard. Bude se na to prý muset jít přes daně. Pochopitelně. Své soukromé miliardy do toho „spasitel“ Babiš nedá. Je expert na dotace z EU (z našich daní) pro své firmy – a neptá se, zda s tím souhlasíme.

ANO JE STEJNÁ K..... JAKO ČSSD

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Dětem pracujících rodičů až dvojnásobek, plánuje ČSSD-STRČ SI TO DO PRD.... VE VOLBÁCH JSTE SKONČILI MARXISTICKÉ PRASATA A ZRADCI VLASTI

Děti, jejichž alespoň jeden rodič pracuje, by měly dostávat až dvojnásobně vyšší přídavek od státu než děti nezaměstnaných. Počet nezaopatřených dětí, na které bude stát rodičům vyplácet podporu, by navíc měl stoupnout ze 412 tisíc o 300 tisíc. S takovými plány zamíří ČSSD na příští jednání s koaličními partnery. Premiér a šéf ČSSD Bohuslav Sobotka by chtěl změny prosadit od příštího roku.STRČ SI TO DO PRD............ VOLIT TĚ NEBUDEM!!!!!

VICE-Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.


Nepřihlášený uživatel

#12672 Amerika připravuje válku proti Rusku před odchodem Obamy s Evropou (Studio REPORT 10.1.2017)

2017-01-13 20:22


Nepřihlášený uživatel

#12673 Podvod s měsícem

2017-01-13 20:52


Nepřihlášený uživatel

#12674 Pátek 13ého

2017-01-14 10:16

Marně jsem hledal na všech zpravodajských serverech, jestli včera někdo nevypálil při páteční modloslužbě mešitu se stovkami muslimů, ale bohužel nikde nic. Nejlepší by bylo, kdyby tak učinili šíítští radikálové na salafistech.  Zbavili bychom se tím nežádoucího odpadu, aniž bychom tím hnali vodu na mýn oikofobním sluníčkářům.

Vlastenec

#12675 Maďarsko už nevpustí jediného migranta. Na hranice posílá lovce lidí

2017-01-14 10:51

Maďarsko na své území pustí pouze migranty, kteří dostanou azyl. „Na vyřízení žádosti musí počkat v tranzitních zónách vybudovaných na hranicích,“ uvedl ve čtvrtek na tiskové konferenci šéf úřadu vlády János Lázár. Důvodem je podle něj zvýšená hrozba terorismu a další bezpečnostní rizika související s migrační krizí. Šéf úřadu vlády předpokládá, že migrační tlak se v průběhu roku opět zvýší.

 

„Podzimní a prosincové schůzky Evropské komise a Evropské rady nedokázaly vyřešit migrační krizi. Také situace migrantů, kteří už jsou na území Evropské unie, je nadále problematická,“ řekl Lázár.

 

Ve čtvrtek složilo přísahu prvních 532 policistů určených k ostraze hranic Maďarska. Takzvaní hraniční lovci budou sloužit především u bezpečnostní bariéry na srbsko-maďarské hranici. Přísahy se zúčastnil i maďarský premiér Viktor Orbán.