Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12551 a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). McCain by mohl být stíhán pro styk s terorist

2017-01-05 16:57

ČT POHADKA O HACKERSKEM RUSKU NA USA SMĚŠNÉ A UŽ UNAVUJICÍ JDETE DO PRD....... ČT UŽ A McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha

Účinný ruský program pro kybernetické útoky ohrožuje USA, varují tajné služby

Rusko je kvůli jeho „vysoce sofistikovanému programu pro kybernetické útoky“ velkou hrozbou pro americké zájmy, varují zástupci tajných služeb USA ve společném prohlášení. Zakladatel WikiLeakes Julian Assange přímo ohrozil životy amerických občanů, prohlásil šéf tajných služeb James Clapper. Zpravodajské služby prý získaly po listopadových volbách nezvratný důkaz o tom, že Rusko poskytlo elektronické dokumenty Demokratické strany portálu WikiLeaks. Ten je poté zveřejnil.JSME G.SOROSE MEDIA VAM BUDEM LHAT PROTOZE JSME DOJNE KRAVY

JAKÁ JE SKUTEČNOST S FALEŠNÉHO OBVINĚNÍ PROTI RF BEZ DUKÁZU UKAZTE DUKAZE NEBO DRŽTE HUBU

To by mohlo být buď ve formě,

  • měkké cenzura (vytváření nedůvěru a otravy dobře, takže lidé už důvěřovat alternativních médií)

    tvrdá cenzura (získávání vláda schvalovat zákony omezit nebo zakázat určité webové stránky nějakým způsobem sděloval své informace)

Tyto dva masové kontroly mysli psychologické operace mohla  začít s zoufalé pokusy Clintonovy kampaně  za ně nese vinu na "alt právo " pro Hillary ubývající popularity, a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). 

Oba tyto se vyskytují hned teď , a to jak v Evropě a Spojených státech .

VICE-Dále jen "Fake News" a "Ruská propaganda" PSYOPS - cenzura a informační Control v NWO

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

 

 


Nepřihlášený uživatel

#12552 CNN a "žurnalistika "stojí za h........... lžou

2017-01-05 17:30

CNN a "žurnalistika "a předstiraji války a atentáty a chemické utoky vše divadelka pro debilky potřebuji nahnat strach ovcem před TV aby pomale šly podle NWO zbavovat práv a svobod na SATANSKÝ ŘÁD

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

VICE-Fake News" Hysterie - K Směšné předpoklad, že Corporate-run Media má Divine monopol na "fakta "

VICE-Kdo je vlastníkem CNN? nebo MSNBC? ABC ?

ČT,CNN,BBC,ATD h.... vysilat to j to by vám šlo
Nepřihlášený uživatel

#12553 masové probuzení lidstva f..... o...... real media ČT,CNN,BBC,ATD h.... vysilat to j

2017-01-05 17:40

 Masové probuzení lidstva CNN ztrácí polovinu svojich diváků

V posledních několika letech se lidé na celém světě jsme svědky a byl součástí masové probuzení lidstva na úrovni nikdy předtím neviděl. Lidé jsou již stojí nečinně as pravomocí, které se dále snaží kontrolovat každý aspekt jejich života. Podstatnou část této hmotnostní probuzení bylo odhalení, že firemní kontrolovaná média doslova sloužil vojensko-průmyslového komplexu za posledních nejméně 20 let. Jak inzerenti a čtenáři se hrnou do alternativních médií, starý dinosaurus média pokračuje ve své sjezdové skok s CNN vede volný pád. Tato skutečnost byla zpevněna nedávné uvolnění března a Q1 kabelových zpravodajských hodnocení, který ukázal, CNN se celkem až o 50% a sjezdové střídavě ve všech třech kabelových zpravodajských sítí. Článek propuštěn na těchto čísel TVNewser nastínil nové hodnocení :

CNN nesl hlavní nápor klesajícího trendu zpravodajské sítě, který má zkušenosti v tomto měsíci a pro hodně z prvního čtvrtletí, kdy ve srovnání s rušných prvních měsících roku 2011. Za měsíc březen, CNN bylo celkem diváky dole -50% a dolů -60% v A25-54 diváků (Total den).

Přestože celkový čistý provoz byl dolů až o 21%, faktem zůstává, že alternativní média pokračuje jejich rostoucí trend, zatímco korporátní financován psíček médií i nadále ponořit do zapomnění.

Když si uvědomíte, že stanice jako CNN a Fox News dostávají miliony a miliony dolarů z reklamních příjmů právnických osob dosud nedaří expandovat, realita neustálého masového probouzení, že se nyní nacházíme v stává mnohem jasnější.

Východy zpráv, které pokračují na serveru nový světový řád bude brzy minulostí jako Real Media konečně prorazí jednou pevný jako skála sevření síly, které měly být na médiu.VICE-CNN ztrácí polovinu svého diváků - Corporate Media Sjezdové Ponorné pokračuje jako alternativních médií Explodes


Nepřihlášený uživatel

#12554 KONEC DUVĚŘE MEDII PROBUDTE SE FURT NÁM LŽOU A PLATI SI HERCE CO HRAJI MRTVÉ

2017-01-05 18:13

KONEC DUVĚŘE MEDII PROBUDTE SE FURT NÁM LŽOU A PLATI SI HERCE CO HRAJI MRTVÉ A PŘITOM V ZEMÍCH JE SKUTEČNOST JINÁ MEDIA VYSÍLAJ HNUJ A LŽI JSME SVĚDKY SPIKNUTI JFK PROTI LIDSTVU TERORISTUM POMÁHAJI PROPAGACÍ A NAHÁNĚNI STRACHU NÁRODUM VLÁDY A MEDIA SI DIVADLO PLATÍ

Tyto citace jsou nám říkají spoustu o tom, co se děje.

Neexistuje žádný nezávislý tisk (2), a neexistuje žádný objektivní hromadné sdělovací prostředky. V článku jsem psal na této webové stránce o vládě stínového jsem se zmínil papíry Iluminátů Protokoly nebo sionských mudrců ". Tyto protokoly mají k byli vytvořeni nejméně před 150 lety, ale kontrola populace prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků již bylo plánováno v té době (3).

Mainstreamová média jsou ovládány stejným Elite lidí, které jsou vystaveny na této webové stránce. Oni jsou ti, kteří se rozhodnou, co bude vytištěn v tisku, a to, co bude oznámeno v médiích.

To znamená, že naše realita je vážně narušena lží, polopravd a propagandě, že tito lidé nás živí se na denní bázi.

VICE-Media Control - Kdo je vlastníkem média ?

Lži, plešatý a opakující

Při opomenutí ukáže jako nedostatečná forma potlačení médií se uchylují k přímé lži. V té či oné době v průběhu čtyřiceti let CIA zapletla s obchodníky s drogami v Itálii, Francii, Korsika, Indočíně, Afghánistánu a Střední a Jižní Ameriky. Hodně z této činnosti byla předmětem prodloužených kongresových vyšetřování a je předmětem veřejného záznamu.

Ale média nezdá se, že o tom slyšel.V srpnu 1996, kdy se San Jose Mercury News uveřejnil sérii do hloubky asi zásilek CIA contra-trhliny, které byly záplavy východ Los Angeles, hlavní mediální platilo pro vytvoření a potlačil příběh. Ale poté, co série byla rozeslána po celém světě na webu, příběh se stal příliš těžké ignorovat a média začala jeho útok.

Články v Washington Post a The New York Times a zprávy o síťové televizi a PBS oznámil, že tam byl "žádný důkaz" o CIA zapletení, že série Mercury News byl "špatný žurnalismus", a že zájem veřejnosti o toto téma bylo skutečný problém, otázka důvěřivosti, hysterie, a konspirační mánie. Ve skutečnosti, Mercury News série, kresba z roku dlouhého vyšetřování, citovaný konkrétní prostředky a prodejců. Při umístění na webu, série byla bohatě doplněna příslušnými dokumenty a výpovědích, které podpořily náboj.

Média hlavního proudu jednoduše ignoroval, že důkazy a opakovaně lhal tím, že by neexistovala.

VICE-Metody mediální manipulace


Nepřihlášený uživatel

#12555 Návod na zachování soukromí na internetu a na ochranu

2017-01-05 18:33

Návod na zachování soukromí na internetu a na ochranu před zachytáváním komunikace ze strany operátorů, cenzorského úřadu a tajných služeb

Od 1. ledna 2017 začal v České republice působit nový Úřad pro tisk a informace, cenzorské oddělení ministerstva vnitra. Skupina analytiků, která čítá přibližně 20 lidí, monitoruje každý den český internet a sleduje ideologicky závadné informace. Po jejich vyhodnocení jsou údaje předány policii a ta poté začne konat. Na AE News je o tom článek zde. Nejčastěji se bude jednat o předvolání k podání vysvětlení, ale může nastat i situace průběžného sledování internetu, telefonů apod. Přestože tento úřad má krycí název „Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám“, ve skutečnosti nemá úřad žádnou jinou náplň, než cenzorskou činnost ve spolupráci s policií ČR.

VICE-Návod na zachování soukromí na internetu a na ochranu před zachytáváním komunikace ze strany operátorů, cenzorského úřadu a tajných služeb


Nepřihlášený uživatel

#12556 Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.

2017-01-05 18:57

POLITICI NEMAJ PRÁVO MENIT STÁT DEMOKRATICKY
LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 17
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.

VICE-Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.


Nepřihlášený uživatel

#12557 systému kontroly a manipulace systému nafukovací papírových peněz

2017-01-05 23:02

Nafukovací měny jako systému kontroly a manipulace


Nakonec, mocenské struktury Elite World byly převzaty finanční peněžní a bankovní systém. V 16. thru 18. století, peníze systém byl klíčovým prvkem válek a revolucí. Skutečný účel peněz je zastupovat existenci skutečných obchodovatelných komodit. Zavedení nafukovacího systému papírových peněz začali v Holandsku v roce 1609.


Banking je sociálně a ekonomicky destabilizující. To je zdrojem bohatství a moci k elitě, která vytvářejí peněžní zásoby. Prostřednictvím systému nafukovací papírových peněz:

  1. Lidé nakonec chudnou

  2. Poznámky jsou vydány v přebytku báze aktiv

  3. Boj o fyzické existence je ztíženo

  4. Steady Inflace snižuje hodnotu peněz, takže nahromaděné bohatství je rozrušená

  5. Vytváří masivní dluh a parazitní absorpce bohatství

Odnětí / Bratrstvo metody kontroly

  1. Genocida

  2. Nové formy zabíjení a válčení

    1. AIDS a genetickými produkty smrti

    2. chemická válka

    3. Implantáty a elektronické manipulace a ovládání

    4. Mind Control programy. CIA / MKDELTA / MKULTRA

       

  3. Tvorba lidského konfliktu, aby zeslabit a klamat druhů

  4. "Lone Assassin" Správa cílů eliminace

ROZDĚLUJ A PANUJ

#12558 SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA

2017-01-06 07:57

SVĚT JE TŘEBA ROZDĚLIT ABY SE DAL OVLADAT PENIZE NABOŽENSTVI RASISMUS STATNI HRANICE A SVĚTOVE JAZYKY ABY SI LIDE NIKDY NEUVĚDOMILI ŽE SI JSOU MEZI SEBOU ROVNI

 NA SVĚTĚ JE MNOHO NABOŽENSTVI KŘESTANSTVI JUDAISMUS ISLÁM BUDHISMUS HINDUISMUS ŠINTOISMUS ZOROASTRIASMUS A MNOHO CIRKVI KATOLICKA PROTESTANTSKA ADVENTISTE SEDMEHO DNE LUTERANI EVANGELISTE BAPTISTE SVĚDCI JEHOVOVY A MNOHO DALŠICH POTOM POLITICI TO JSOU LOUTKY BANKEŘU KTEŘI SKRZE PENIZE OVLADAJI SVĚT PENIZE ŘIDI SVĚT A TEN KDO ŘIDI PENIZE JE VLASTNIK VŠEHO TAKŽE SKRZE PENIZE SVĚTOVY BANKSTEŘI VLASTNI VŠECHNO NA SVĚTĚ A PRUMĚRNY ČLOVĚK NEVLASTNI VUBEC NIC PROTO MUSI OTROČIT V PRACI ABY SE VUBEC MOHL UŽIVYT DO PRACE CHODIME ABYCHOM NEUSTALE PLATILI NAJEM ENERGII OSOBNI POTŘEBY JIDLO A VODU VŽDICKY JSEM PŘEMYŠLEL PROČ TOHLE NENI PRO KAŽDEHO ČLOVĚKA NA SVĚTĚ ZDARMA PENIZE JSOU JEN PAPIRKY A EKONOMICKE OTROCTVI LIDI A RASISMUS TEN SE VYTVAŘEL STALETI RASISMUS NEVZNIKL SAM OD SEBE ALE BILA VŠTĚPOVANA NENAVIST ČERNYM LIDEM ZA TAKZVANOU BILOU VINU ALE TA NEEXISTUJE AFRIKA SI VYTVAŘELA SVE OTROKY JEŠTĚ DŘIVE NEŽ DO AFRIKY PŘIŠEL BILI ČLOVĚK A OTROCTVI VŽDY POTPOROVALI MUSLIMOVE UŽ OD DOB VZNIKU ISLÁMU A EXISTUJE DO DNES JAK V AFRICE TAK V MUSLIMSKYCH ZEMICH STATNI HRANICE TU JSOU PROTO ABY SI LIDE NIKDY NEMOHLI JEN TAK CESTOVAT LIDE NEROZHODUJI ZA PLANETU ALE SKRITA ELITA A TA NIKDY NEDOVOLI ABYCHOM SI MEZI SEBOU ROZUMĚLI A PROTO STALETI A TISICILETI BYLI VYTVAŘENY SVĚTOVE JAZYKY ČEŠTINA SLOVENŠTINA NĚMČINA ANGLIČTINA FRANCOUŠTINA PORTUGALŠTINA ARABŠTINA ČINŠTINA JAPONŠTINA BĚLORUŠTINA BOSENŠTINA CHORVATŠTINA POLŠTINA MADARŠTINA RUŠTINA SLOVINŠTINA SRBŠTINA UKRAJINŠTINA DANŠTINA ISLANDŠTINA NIZOZEMŠTINA NORDŠTINA ŠVEDŠTINA ITALŠTINA ŠPANĚLŠTINA ITALŠTINA A MNOHO DALŠICH JAZYKU A JEŠTĚ NAS ROZDĚLUJI NAPŘIČ STALETIM RUZNYMY IDEOLOGIEMI ABYCHOM SE NENAVIDĚLI A VEDLI PROTI SOBĚ VÁLKY SVOBODA MUŽE EXISTOVAT JEN KDYŽ SVĚT BUDOU ŘIDIT VĚTŠINA SVOBODNYCH LIDI BEZ POLITIKU BANKEŘU A SKRYTYCH ELIT KTEŘI SI PŘIVLASTNUJI CELI SVĚT A LIDSTVO VNIMAJ JEN JAKO LUZU A SPODINU KTEROU MUSI ZNIČIT A ZOTROČIT


Nepřihlášený uživatel

#12559 Re: SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA

2017-01-06 11:26

#12558: ROZDĚLUJ A PANUJ - SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA  

Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty 

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tato zábavná peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národa peněz a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby lidé uvědomit, jak falešné naše peníze.

21. Fake Národní bezpečnostní

Národní bezpečnost je oblíbený ospravedlňující výraz použil elitou, aby zakryli své dokumenty a akce pod rouškou tajemství, zatímco napadat jiné suverénními národy v zahraničí a odnášet práva občanů na domácím trhu.

Nicméně, národní bezpečnost nemá nic společného s výrobou budete jistější; Jde o to jistější elity (o upevňování vojenského tajemství a smlouvy), a víc nejistá (tím, že vaše práva a svobody pryč).

Myslete na nesmírné množství informací stále utajované a pod zámkem - vše od UFO tabákovému kouři na rakovinu léčí na volnou energii zařízení - které veřejnost zaslouží vědět, a má právo vědět, ale falešný národní bezpečnost je jim zabrání v přístupu to.

12. Fake Ekonomika

Nezdá se vám líbí, jak Američtí prezidenti dostat do svých State-of-the-Union adres a tvrdí s vážnou tváří, že stav Unie a ekonomika jsou silné? Každý, kdo se podíval na rychlé a téměř hyperbolickou nárůstu dluhů a půjček v USA za posledních 10 let ví, že USA je v hlubokých potížích.

To dluží neuvěřitelných $ 18 bilionů, a mnohé další národy po celém světě (jako je Velká Británie, Španělsko, Itálie) jsou také v dluhu na mezinárodní bankovní kartel. Jaký druh hospodářství se opírá o neustále půjčování peněz od zítřka jen proto, aby dnes zůstali na vodě? Řeknu vám, - zcela falešná ekonomika, která se váže k havárii dříve nebo později, když dostane dluh zavolal.

13. Falešné Volné trhy

NWO elitní rádi hovoří o důležitosti volných trhů - když se to hodí jim, samozřejmě ,

Volnými trhy, které ve skutečnosti znamená trhy, kde jsou nespoutané vládní nařízení s cílem využít koho a co chtějí, nebo naopak, kde oni se spoléhají na vládu, aby prosadit něco, co obvykle lidé nebudou volit.

Vezměme si například Kalifornie nedávným rozsudkem povinných očkování a odmítnutí americkou federální vládou k omezení GMO nebo dokonce umožnit označování GMO.

Vláda dobrovolně ničí volné trhy po celém zdravotnictví ( Obamacare ) a vakcín ve prospěch svých Big Pharma mistry, a zároveň odmítá chránit veřejnost před nebezpečím, že byl vytvořen za účelem ochrany proti. Máme pohodlné a falešné volné trhy, ne těch pravdivých.

VICE-Všechno je falešný - Top 40 Kousky fakery v dnešním světě


Nepřihlášený uživatel

#12560 Re: SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA

2017-01-06 12:37

#12558: ROZDĚLUJ A PANUJ - SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA  

Tim myslis Elity Reptilians Dragonite mezi ne se radí Papež,Obama,Bush,Clintonova,((G.Soros,Rockefelr tyhle dva sou na vrchonu pyramidy)) né diky me nebude poroučet elita co nestvorila zemi poust,more,vitr,hurikany,zvirata,a vše zem patři lidem né cizincum Šedy-Greys a nejakym ješterkám co se boji Boha a jeho hnevu proto nás staleti otročili to brzy skonči


Nepřihlášený uživatel

#12561 Re: SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA

2017-01-06 13:09

#12558: ROZDĚLUJ A PANUJ - SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA  

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 

Konec tam nejdu už nakupovat
Nepřihlášený uživatel

#12562 Rasistické výpady proti Lidlu vzbudily ohlas i v Německu

2017-01-06 13:26

NOVINKY ŠIŘI PROTI ČECHUM NENAVIST A  NESNÁŠENLIVOST JINÝCH RAS COŽ JE LEŽ PIŠI HOVNA CO SE ČIST NEDAJÍ ZA ČLÁNKY SEDÍ DEMENTI S DEMENCI TRPICI LIDÉ PRASA SOROSE

Rasistické výpady proti Lidlu vzbudily ohlas i v Německu

ALE TAK PLACENI VLÁDNI PROVOKATEŘI CO TO ZAČALI DĚLAJ SVOJE TO MATE JAK S HAVLOJDY A SLUNIČKY JAK UTOKY NA MEŠITY A CENTRA UPRCHLICKÉ

Rasistické komentáře Čechů, které zaplnily facebookovou stránku obchodního řetězce Lidl, zaznamenala i velká média v Německu. Jsou mezi nimi časopisy Stern či Der Spiegel nebo televize n-tv. Pohoršení některých lidí vyvolal leták Lidlu s nabídkou textilu, do nějž byl na obrázku oblečený černoch.NOVINKY ŠIŘI ŠPINU

Lidi nereagujte na to, jsou to hloupé zvratky a pokus o označení Čechů za nesnášenlivé, jak prostý politický tah. Jinak pro útvar Chovance (nevím kterého ústavu) za tohle vás platíme??

TO JE TA AMERIKA NEJVICE ŘVOU TY CO TO ČINI RASISTÉ A PRASATA TO JE TA USA DEMOKRACIE FUJ!!!!

Přiřazením skryté akčních rolí do Central Intelligence Agency ( CIA ), to je jako kdyby Bílý dům a Kongres se legitimoval Ku Klux Klan ( KKK ) pro provoz v celosvětovém měřítku.

VICE-CIA,KKK,USA 

VICE-Policisté Porazil černoch "Překvapená?" policejní brutalita

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#12563

2017-01-06 13:59

LŽI NOVINEK

Pro Němce nic překvapivého 

N-tv uvádí, že reakce na reklamu není překvapivá. Připomíná odmítavý postoj Čechů vůči uprchlíkům i fakt, že Česká republika skoro žádné nepřijala.

FAKTA

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

Berlínská neziskovka koupila starou rybářskou loď na tresky a s ní jezdí do pobřežních vod Libye a nabírá z lodiček běžence. Na webu uvádí, že za rok 2015 zachránili 5000 migrantů [7]. Vozí je na Maltu, protože loď dále nedopluje, má menší dojezd. Berlín je prolezlý neziskovými barony podobně jako Praha a zatímco politici se vám šklebí do tváře, že oni nic, oni muzikanti, migraci nechtějí, tak ti samí politici štědře sypou do těchto neziskovek státní příspěvky skrze různá ministerstva.

VICE-VIDEO: To musíte vidět! Neziskovky ve spolupráci s Frontexem pašují v přímém přenosu loděmi do Evropy tisíce migrantů z Afriky, aby mohly čerpat od EU granty na jejich integraci!

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Viry jako nastroje ke sniženi populace,

#12564 Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka

2017-01-06 16:20

JAK SE VYDĚLÁVÁ POMOCI FALEŠNÉ PANDEMIE ROSPRAŠENE VIRY NAD NÁRODY Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka

Chřipková epidemie zasáhla celé Česko. Nejvíc nemocných je na Moravě

V České republice vypukla plošná chřipková epidemie. Například ve Zlínském kraji se zvýšil počet nemocných oproti minulému týdnu o 80 procent. Jižní Morava pak zaznamenala první úmrtí, před Vánocemi zemřeli na chřipku dva lidé také na Vysočině.ČT ZASE O CHŘIPCE KTERÉ NA NAS TESTUJI A PAK NAS NAHANEJ DO LEKAREN KTERE SOU K H.... LEKY A VAKCINY ABY DROGOVY KARTEL VYDĚLAL 

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel


Nepřihlášený uživatel

#12565

2017-01-06 16:38

ACH TO SOU H..... MYLA ČT PROČ UŽ NEŘEKNETE PRAVDU LIDEM ŽE SOU TESTOVACI SUBEKTY NA VYLIDNENI POMOCI VIRU

Chřipka se šíří podáním rukou i telefonu

Chřipka se šíří především kapénkovou infekcí - tedy přes nosohltan anebo skrz oční spojivky. Inkubační doba nemoci je několik hodin až 5 dní, obvykle ale jeden až dva dny. Virus dokáže přežít určitou dobu i mimo hostitele a je proto možné se nakazit i z předmětů, které byly v kontaktu s nemocným - podání ruky, telefonní sluchátka, držadla v MHD, hračky, použité kapesníky atd. Je tedy důležité dbát na hygienu, zejména mýt si ruce mýdlem před jídlem, nemnout si oči a obličej.

9. Falešná voda plna toxinu!!!!!!

Stejně jako máme falešný jídlo, máme také falešný vodu. Skutečná voda teče a živý, jak můžete najít v řece nebo horského potoka.Bohužel, většina z naší pitné vody je dnes mrtvá, který prošel 90 ° pravých úhlů v potrubí, které byly ošetřeny chloru a fluoridu (oba toxiny), a které obsahují zbytky antibiotik, glyfosátu a Big Pharma léků. To může dělat jen tolik, aby nás udržet naživu, ale není to nám umožní prosperovat. Voda má paměť a nese informace minulé, protože průkopnický výzkum Masaru Emoto ukázal. Pohlcuje co jste myšlení a cítění, a podle toho mění svoji strukturu. Pokud bychom jako společnost i nadále používat syntetické drogy a splachovací je dolů vodních cest, voda bude pamatovat, že i budoucí pijáci z něj dostane "informace o paměti" drog v jejich systému, bez ohledu na to, zda skutečně vzít s léčivy, nebo ne. Ne všechna voda je stejná. Jak prospěšné, že je závislá na tom, jak je strukturována . Je povzbudivé vidět lidi propagující strukturovanou vodu, která vrací vztlak k vodíku a kyslíku atomů tvořících molekulu vody. Jsme voda. Ať děláme v našem vody děláme pro sebe. Jeden způsob, jak ven z podvodu a spiknutí je převzít kontrolu nad vaší vody, a najít čistý zdroj, nebo vám zajistí i filtr a strukturovat vodu, aby se to jako životodárný jak je to možné.


Nepřihlášený uživatel

#12566 NWO tajný plán, který potlačuje DNA které odhalí největší globální spiknutí vůbec

2017-01-06 16:42

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO


Nepřihlášený uživatel

#12567

2017-01-06 17:27

 Vše je falešný v naší společnosti dnes - nebo přinejmenším velmi mnoho věcí je.Náš svět je naplněn mimořádné množství lži, podvodu, dezinformace, dezinformací, fakery, podvodu, fasády, přeludy, propagandu a vymývání mozků.

Dobrá věc však je, že jakmile se probudí k podvodu, můžete jej použít jako nástroj pro zvýšení vašeho vědomí. Představa, že prakticky všechno, co je falešný může být posilující spíše než depresivní.

Jistě, máme všichni cítili zahlceni, smutný, naštvaný a bezmocný v době, kdy jsme viděli, jak snadno naše (MIS) vůdci mohou zmást masy s sofistiky a prázdné rétoriky, ale už všichni byli umístěni tam pro nás výzvou probudit rychleji a úplně, a kultivovat náš svět.

VICE-Všechno je falešný - Top 40 Kousky fakery v dnešním světě


Nepřihlášený uživatel

#12568 Otazníky nad (ne)vyplácením válečných reparací Německem, aneb něco se nám tají!

2017-01-06 17:44

Otazníky nad (ne)vyplácením válečných reparací Německem, aneb něco se nám tají! Co zavinil Havel a odnesl si s sebou do hrobu?

Blíže nejmenovaný čtenář Parlamentních listů.cz zaslal panu ministru kultury Hermanovi tento dotaz:

Jste znám svojí prací na urovnání vztahů ČR a Německa. Kdy nám v rámci zlepšení vztahů vyplatí válečné reparace? Víte přece, že tento nárok je oprávněný a nepromlčitelný. Vychází to z mezinárodních smluv. 

Jindy velmi výřečný a plný argumentů pan Herman, aby se asi vyhnul nějakému bližšímu objasňování dotazu, odpověděl tazateli takto:

Vážený pisateli, jako odpověď Vám posílám odkaz na příslušnou reakci Ministerstva zahraničních věcí České republiky [1].

Protože  panem ministrem nebyla otázka dostatečně, resp.  vůbec odpovězena, po nahlédnutí do odkazu na webové stránky MZV, kde byl k této záležitosti rovněž vznesen podobný dotaz, bylo uvedeno následující:

Otázka: Bylo poválečnému Německu vítěznými mocnostmi uloženo vyplatit ČSR nějaké válečné reparace? Pokud ano, v jaké výši?

Německu bylo na konferenci v Paříži v  prosinci 1945 uloženo vyplatit ČSR, jako signatářskému státu pařížské Dohody o reparacích od Německa, válečné reparace. Dohoda počítala s tím, že cituji: „Každá signatární vláda zadrží způsobem podle své volby německé nepřátelské majetky nalézající se na území podrobeném její pravomoci, nebo jimi bude disponovati tak, aby se nemohly znovu státi německým majetkem nebo nemohly upadnouti znovu pod německou kontrolu, a odečte tyto majetky od svého podílu na reparacích.“ Výše československých reparačních nároků činila 306 mld. Kčs, vyjádřeno v dobové měně. 

vice-Otazníky nad (ne)vyplácením válečných reparací Německem, aneb něco se nám tají! Co zavinil Havel a odnesl si s sebou do hrobu?


Nepřihlášený uživatel

#12569 "NATIONAL jak ji známe BUDE ZASTARAL: ALL státy budou uznávat jedinou globální (666) autoritu."

2017-01-06 19:37

Sociálního rozvratu

jsem se dotkl o tom dříve, ale musíte pochopit, že terorismus má na své základně narušení celých společností. Budete mít v podnikání vytváří nestabilitu a neklid a tím přinést požadované svých koncích být tyto cíle porážku politického kandidáta nebo jen pouhé radosti, že může pocházet pouze z znepříjemnit život lidí.

Za těchto okolností, je třeba zvážit, jaké jsou vaše konce jsou. Ve velmi kontrolované společnosti, jako je Singapur, individuální teroristický čin bude mít mnohem větší sociální dopad než podobný čin bude mít volnější společnosti, jako jsou Spojené státy.

Volnější sociální strukturu, tím více omezená, musí být vaše cíle. Nebudete převrátit americkou vládu tím, že způsobí občas katastrofu, bez ohledu na to, jak velký, že katastrofa může být, protože většina lidí nebude mít vliv ní a nebude starat. Oh, některé mohou sledovat zprávy a dostat trochu naštvaný, ale převážná část populace bude do značné míry ignorovat nebo na ni pohlíží jako místní obtíže a dál se svým životem jako vždy. Vzít v úvahu skutečnost, že masivní záplava může zničit miliardy dolarů v hodnotě majetku a mhouřit podniků několika států a zbytku země nebude ani nevšiml dopad.

Jde o to snažím udělat, je, aby se nedostala příliš grandiózní ve svých systémech, pokud máte co do činění se společností, která má velkou toleranci pro sociální a ekonomický chaos. Tento typ společnosti je velmi obtížné ovlivňovat, protože i když je možné získat spoustu politiků naoko k něčemu pro krátké časové období, kdy jejich voliči, kteří se děje, jinými slovy těch, kteří darují, cítit jejich životních zájmů ohrožena politici budou držet hubu velmi rychle.

VICE-Psychonic Terorismus na národech

"NATIONAL jak ji známe BUDE ZASTARAL: ALL státy budou uznávat jedinou globální (666) autoritu."

(7 \ 20/92 Time Magazine)

V souladu s okupační objednávek OSN, americká armáda a národní ochranné síly jsou nyní školeni k útoku na civilisty v této zemi.

VICE-Nový světový řád ELF Psychotronické Tyranny

VICE-Psychotronicka válka proti Evropanum


Nepřihlášený uživatel

#12570 Tato masivní imigrace do Evropy civilistů JE PODVOD ROTHSHILDUV A G.SOROSE

2017-01-06 20:05

UPRCHLICI JE PODVOD ROTHSHILDUV A G.SOROSE A MAFIE

Tato masivní imigrace do Evropy civilistů vyhnaných z ISIS válečných zón byl řízený a financována stejnými osobami pod kontrolou RKM a jejich cílem je manipulovat s Evropany obracet proti Islamics obecně. A podporovat velké úsilí k zastavení reklamovanou příčinu tohoto posunu osob z Středním východě, islámu a zastavit rostoucí evropské hnutí podporující myšlenku svobodného nezávislé Palestiny bez izraelských osad, zpět na původní 1947 hranice.

Někteří zasvěcenci věří, že tato masová imigrace do Evropy z Středním východě byl navržen jako trest vůči evropským národům, které se podílející se na bojkotuje, převodu a postihování Izraele (BDS pohyb) přes jeho apartheidu, blokády, věznění, mučení a genocidy Palestinců , V současné době sledovali mnoho v Evropany na internetu ukazuje odstřelovače IDF střílejí do neozbrojených, neškodné malé palestinské děti četných filmech byla hlavním faktorem při tvorbě tohoto hnutí Evropská BDS, který se nyní šíří do Ameriky, Kanady a celého světa, stejně jako informace o Chladnokrevný vražda Rachel Corrie izraelským řidič buldozeru.

Koneckonců, to bylo RKM řadiče, které objednané ISIS do těchto oblastí do masové vraždy a utlačují nevinné civilisty. A to bylo také tytéž řadiče, které se ujistil, že přistěhovalci byly poskytnuty cestovní peněz, aby se na nebezpečnou cestu na sever do Evropy.

Nyní je jasné, že izraelský, CIA, Saudská a turecké síly žoldáka (označované jako ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra, Al-Kajdy) se nyní maloval dostali do slepé uličky s nevede jednoduchá cesta. Izraeli, Americe, Saúdská Arábie a Turecko zachycené sebe v klasickém diplomatické "patové" s žádným snadným východu. V podstatě se propadnu, jestli to dělají, a také propadnu, jestli tomu tak není. " Oni" zde odkazuje na Izraele, Ameriky, Saúdské Arábie a Turecka

Ano, to je nyní zřejmé, že mistr státník Vladimir Putin plně vystaveni Izraeli, Americe Saudskou Arábií a Tureckem o jeho očí bijící lží o ISIS a terorismu obecně. Brzy se celý svět bude vědět, že všechno terorismus je synteticky navržen podle RKM a jejich náhradníky a výřezy (Izrael, Ameriky, Saúdské Arábie a Turecka) táhnout celý svět do válek, chaos a hromadné smrti, vše pro masivní zisky pro RKM a jeho spolupracovníci bez duše.

ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra, Al-Káida atd. Jsou navrženy konstrukty pod falešnou vlajkou Izraele, Ameriky, Saúdské Arábie a ostatních frakcí Intel a jsou navrženy tak, aby sloužil jako provokace k ospravedlnění nezákonné, nevyprovokované války za účelem dosažení zisku a přístup k dalším přírodních zdrojů a pozemků zemí jen.

VICE-okamžitě umístili izraelsko-americký teror stroj v Matu

NA TERORU SE PODILY HITLERUM PŘIBUZNÝ Rothschild

 

VICE-PUTINOVA DIVOKÁ KARTA V SYRII

 


Nepřihlášený uživatel

#12571 Důkaz, že hlavní proud médií je zhotovení zprávou pro propagandistických důvodů:

2017-01-07 12:21

@online-ČT HOVNA ZASE ZAPIRAJI SKUTEČNOST PROPAGANDY HLAVNĚ ŽE PŘEBYRAJI VIDEA OD CNN,Al Jazeera,BBC nejvečiho hnusu falešnich vysilani ve světa

Aleppo a Sýrie – hoaxy vs. pravdivé informace

Válka v syrském Aleppu rozdmýchala na internetu četné diskuze o pravdivosti informací šířených přímo z místa. V Sýrii momentálně panuje křehké příměří mezi vládou a opozicí. Sociálními sítěmi současně kolují četné koláže válečných fotografií a videí, které jsou i několikrát zmanipulované různými stranami. A tisíce lidí je slepě sdílejí. Jak se v této směsici informací může běžný člověk vyznat, zkusí vysvětlit koordinátor projektu HateFree Culture Lukáš Houdek.

Důkaz, že hlavní proud médií je zhotovení zprávou pro propagandistických důvodů:

VICE-Fake videos about Syria (CNN,Al Jazeera,BBC)

VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby


Nepřihlášený uživatel

#12572 ČT,CNN,Al Jazeera,BBC špiny prolhaná media

2017-01-07 12:26

@online-ČT HOVNA ZASE ZAPIRAJI SKUTEČNOST PROPAGANDY HLAVNĚ ŽE PŘEBYRAJI VIDEA OD CNN,Al Jazeera,BBC nejvečiho hnusu falešnich vysilani ve světa

Aleppo a Sýrie – hoaxy vs. pravdivé informace

Válka v syrském Aleppu rozdmýchala na internetu četné diskuze o pravdivosti informací šířených přímo z místa. V Sýrii momentálně panuje křehké příměří mezi vládou a opozicí. Sociálními sítěmi současně kolují četné koláže válečných fotografií a videí, které jsou i několikrát zmanipulované různými stranami. A tisíce lidí je slepě sdílejí. Jak se v této směsici informací může běžný člověk vyznat, zkusí vysvětlit koordinátor projektu HateFree Culture Lukáš Houdek.

Důkaz, že hlavní proud médií je zhotovení zprávou pro propagandistických důvodů:

INVAZE DO SYRIE NA SVRŽENI B.ASADA

VICE-NATO Použití Fake Viral syrského Hero Boy Video k invazi do Sýrie

VICE-FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!

JAK SE BOJUJE PROTI TERORISTUM DIVADLO V PODÁNI ČT,CNN,Al Jazeera,BBC

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze


Nepřihlášený uživatel

#12573

2017-01-07 12:29