Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11017 Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“

2016-09-10 07:43

Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“ o shození barelů s chlorem na civilisty v Aleppu. Mainstream poslušně informaci převzal, jakmile jí „posvětila“ bez ověření Reuters!


Mainstreamová média dnes začala šířit informaci ze syrského Aleppa, že prý vojska Bašára Asada shodila na rebely ve městě několik nádob s chlórem [1]. Přestože jde o neověřenou informaci, mainstreamová média ji bleskurychle převzala i bez ověření ve chvíli, kdy se dnes nad ránem zpráva objevila na kanálu Reuters. Ten uvedl, že má informaci od neziskové organizace SOHR v Londýně, a ta ji má od organizace Bílé helmy (přilby) v Sýrii. Ovšem při zmínce o této organizaci musíme ihned zpozornět, protože o této neziskovce už jsme psali zde v souvislosti se smrtí Jo Coxové před Brexitem ve Velké Británii. Její manžel je totiž napojen na neziskový sektor, americkou CIA a fondy George Sorose, kde právě silně figurují Bílé helmy. Článek v odkazu doporučuji k přečtení, abyste dostali představu o tom, co to je za organizaci ty Bílé helmy a kdo za nimi stojí.


VICE-Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“ o shození barelů s chlorem na civilisty v Aleppu. Mainstream poslušně informaci převzal, jakmile jí „posvětila“ bez ověření Reuters!