Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Realista

#10326 Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-15 13:04

#10321: muslimové - teroristi - allahu akbar - nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4) 

Ve Francii byla opět prolita krev Evropanů. Jak daleko to musí zajít, než Evropa konečně procitne z utopického multikulturního snu? To jsou tak zarputilí fanatici, že jsou za tuto falešnou ideu skutečně schopni obětovat všechny své blízké? Na včerejším útoku mě zaráží hned několik faktů:

1) Jak to, že při tak masivní oslavě policie vpustí mezi takový počet lidí Araba s kamionem, navíc, aniž by si ověřila, zda jde skutečně o avizovaného zmrzlináře, zda má patřičné povolení a jaký převáží skutečně náklad? Jak to, že si jeho osobu neprověřila a nezjistila, že byl již dříve v hledáčku policie?

2) K čemu je Bruselem toliko protlačovaná směrnice pro zpřísnění držení zbraní, která měla údajně ochránit společnost před terorismem, když je tisíce způsobů, jak se dá zabíjet, navíc neznám teroristy, co by zabíjel lgální zbraní? Jen si přiznejme, že k hovnu, jako všechny nápady, které vylezly z Brusele. Tedy k něčemu přece jen jsou, aby znemožnily možnost občanů se před touhle invazivní verbeží bránit!

3) Jaká budou opatření, aby se podobný útok příště neopakoval? Opět se povede pár bezúčelných tiskovek, islamofilní prezident Hollande vyjádří pozůstalým lítost (to jim životy blízkých nevrátí a z huby tohoto pokrytce nikdo upřímnosti neuvěří), v ulicích bude dál hlídkovat partička neschopných policistů s falešnou tolerancí svázanými rukami, provedou pár kosmetických zásahů v muslimských ghettech, zaknou asi pět lidí, ale ty tisíce teroristů (a miliony potenciálních teroristů) nechají dále chodi po svobodě a potichoučku zosnovat další a další útoky? A vlastně ani ne tak potichoučku, klidně veřejně, jelikož policii více zajímá, co má ten a ten vlastenec za nášivku, než plány teroristů na další brutální masakr. 

Realista

#10327 Re: Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO

2016-07-15 13:20

#10317: - Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče mají na děti špatný vliv! NWO 

 ČSSD se tímto jasně vyprofilovala jako nedemokratická strana, která chce za odlišný názor na věc hned vylučovat členy ze svých řad, zvláště pak fanatická führerka Marksová, která nepřekousne odlišný názor a hned tropí divadlo jako nějaká poblouzněná hysterka z blázince. Nytrová neřekla nic než svůj názor, na nějž má každý v demokratické zemi názor, ale prolomila tabu politické korektnosti, proto se na ni sbíhají vlci ze všech stran a začíná druhá bathoriáda. Ale ona se v téhle "demokracii" vlastně smí říkat jen ta správná pravda, ne ta špatná, co zrovna nefrčí, to už dle současných měřítek demokracie není. Navíc to ohledně promiskuity a agresivity gayů je všeobecně známá věc, sami se tak prezentují na svých gay pride akcích, tak co se najednou čertí, když je tak někdo označí? Pokud jim tak strašně záleží na své počestnosti, tak proč tedy provádí takové oplzlé polonahé průvody za účelem co nejvíce šokovat? Proč se na jednu stranu snaží dokázat, že jsou lidé jako všichni ostatní a na druhou se snaží co nejvíce vybočovat? Nějaká schizofrenie, ne? 

Pan premiér je asi morálně mimo

#10328 korektního máme premiéra, až příliš, ovšem k pravdě je netolerantní

2016-07-15 13:22

Sobotka chce, aby se Nytrová omluvila za výroky o homosexuálech. Poslankyně ho neposlechne

Poslankyně Pavlína Nytrová (ČSSD) se za své homofobní výroky ve Sněmovně neomluví ani přesto, že ji o to na páteční schůzce požádal premiér a šéf sociální demokracie Bohuslav Sobotka.


Nepřihlášený uživatel

#10329 Re: korektního máme premiéra, až příliš, ovšem k pravdě je netolerantní

2016-07-15 13:28


Nepřihlášený uživatel

#10330 Re: Re: korektního máme premiéra, až příliš, ovšem k pravdě je netolerantní

2016-07-15 13:31

Realista

#10331 Re:

2016-07-15 13:41

#10323: DVtv -  

 Tady někdo nechápe základní pravidlo příčiny a následku. Xenofobní nálady tady nevznikly jen tak, ale mají svého původce a tím je islamizace Evropy a totální nečinnost politiků, či spíše přílišná činnost, ale v tom špatném smyslu. Ale chápu, že takový výmaz jako Halík má absolutní absenci smyslu pro elementární logiku. Jednoduchá rada. Nevynakládejte tolik marných snah na potlačování následků islamizace, ale odstraňte jejich příčiny a násldky zmizí samy od sebe. Není alergické reakce bez ataku dráždivé látky.


Nepřihlášený uživatel

#10332 Re: Re:

2016-07-15 14:21

#10324: - Re:  

 A pak je zde ještě jeden ohromný problém a ten se jmenuje HALÍK

Nice ? ... nikdy více !!!

#10333 EU = jako zdechající kráva ! ... tady pomůže jen rána z milosti: = CZEXIT a jiné EXITY a rozpuštění

2016-07-15 18:18

NICE ? ... a co chceme (a na co čekáme) více !? ... názory:

Islam = zákeřné a podlé náboženství!

Je třeba začít od likvidace mešit. Tam začíná všechno islámské zlo.

Čím více "uprchlíků" nám sem Sobotka v rámci podlézání Bruselu natahá, tím víc podobných problémů nás v budoucnosti čeká. Francouzi by už v reakcích na teroristické útoky měli mít praxi, ale snad si brzy zvyknou a budou reagovat pohotověji.

!!! ANI JEDINÉHO MUSLIMA DO ČR !!!


Nepřihlášený uživatel

#10334 Re: Re: Re:

2016-07-15 18:21

#10332: - Re: Re:  

 ... a ještě větší problém: ... že vystupuje jako "křesťan" a dělá křesťanům ostudu !!!


Nepřihlášený uživatel

#10335 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 21:47

v roce 2015 vyšel nový americky film o novém světovem řádu nazev gray state 

 


Nepřihlášený uživatel

#10336 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-16 01:07

#10335: - Re: Re: Re: Re:  

 Spíš gay state, ne?


Nepřihlášený uživatel

#10337 Re: Re: Re: Re:

2016-07-16 01:08

#10334: - Re: Re: Re:  

 Mně připadne, že je to islámský agent naverbovaný wahhabistickou Saúdskou Arábií, aby rozvrátil církev zevnitř a učinil ji bezbrannou vůči islámským nájezdníkům. Stejně tak papež František, který na důkaz podřízenosti myje muslimům nohy a před arabskými šejky líbá korán.

Realista

#10338 Turecký převrat

2016-07-16 01:23

Část turecké armády se v pátek večer pokusila svrhnout vládu. Vyhlásila na celém území výjimečný stav a zákaz vycházení. V Ankaře, Istanbulu a dalších městech se v ulicích objevila obrněná vozidla i vojáci.

Koukám, že samozvaný sultán Erdogan sklízí, co zasel. Svým způsobem podporoval IS tím, že od něj kupoval ropu, zavíral oči nad náborovými kancelářemi IS v Turecku, podporoval zabíjení Kurdů, kteří jediní účinně bojovali s IS a svou politikou přispíval k islamizaci Turecka. Pokrokový Atatürk, kdyby žil by z něho neměl vůbec radost. Díky němu Turecko mívalo donedávna v ústavě článek, který armádu stavěl do pozice garanta zachování sekulárního a republikánského zřízení státu. Na jeho základě armáda uskutečnila několik převratů, když voliči to při volbách špatně zvolili a vyhráli islamisté. Ten článek byl ovšem zrušený - do značné míry i díky evropským demokratizátorům, kteří na to tlačili, i když to samozřejmě byl Erdoganův zájem armádu ochočit - při změně ústavy v referendu. Erdogan pak vzal armádu pod krkem, generály postavil před soud a už to vypadalo, že na cestě k sultanátu nic nestojí. Jenže jeho politika v Sýrii utrpěla naprostý krach, zmrazení vztahů s Ruskem po sestřelu ruského letadla v Sýrii těžce zasáhlo ekonomiku a tak se pan rádoby sultán kvůli upevnění své vnitropolitické pozice ještě navíc rozhodl rozpoutat novou válku proti svým vlastním Kurdům. Armáda se očividně snaží zachránit, co se z Turecka ještě zachránit dá, a chrání i sebe sama, protože válčit s Kurdy, ani v Sýrii či s Ruskem se jí nechce.


Nepřihlášený uživatel

#10339 VIDEO: Teroristický útok v Nice. Plus video „Likvidace teroristy“

2016-07-16 05:43

VIDEO: Teroristický útok v Nice. Plus video „Likvidace teroristy“

Nejméně 84 lidí zemřelo při útoku ve francouzském městě Nice, kde nákladní auto vjelo do davu lidí, oslavujících Den pádu Bastily. Po útoku došlo k přestřelce mezi řidičem auta a policií, při níž řidič vozu zahynul. K útoku došlo okolo 22:30 na rušné promenádě ve chvíli, kdy se lidé shromáždili, aby sledovali ohňostroj.

VICE-VIDEO: Teroristický útok v Nice. Plus video „Likvidace teroristy“

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

ICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila

Kazatel

#10340 STÁTNÍ TERORIZMUS V NICE FLASE FLAG

2016-07-16 05:48

Teror v Nice ukázal, že nezabíjejí zbraně, ale odhodlaní kombatanti. Paříž prodlouží výjimečný stav, který měl za pár dní skončit. Lidé chodí v Nice s rukama nad hlavou pod hlavněmi samopalů armády. Elity na Brexit odpověděly nejbrutálnějším způsobem!

O to hrozivější je skutečnost, že útočník nepotřeboval žádnou střelnou zbraň. Paradoxně tak dochází k potvrzení slov kritiků omezování dostupnosti zbraní v EU, kteří upozorňují, že nezabíjí zbraň, ale odhodlaný člověk. A když nemá zbraň, použije výbušniny. A když nemá výbušniny, použije dopravní prostředek jako zbraň. A když nebude mít auto, použije třeba holé ruce a unese linkový autobus s cestujícími a úmyslně s nim sjede z mostu do řeky anebo vjede na dálnici do protisměru. Tyto návody na zabíjení lidí bez použití střelné zbraně si teroristé vyměňují na svých webech pravidelně a už jsem o tom hovořil několikrát na Svobodném rádiu. Současný úder v Nice ale má podle všeho znaky false flagu. Armáda vyrazila do ulic a lidé v Nice musí chodit s rukama nad hlavou. Viz. právě úvodní foto článku a foto výše. Je také velmi podivné, že francouzská policie podle všeho vůbec nestřílela na pneumatiky náklaďáku a ten tak mohl dál pokračovat v jízdě a zabíjet lidi.

VICE-Teror v Nice ukázal, že nezabíjejí zbraně, ale odhodlaní kombatanti. Paříž prodlouží výjimečný stav, který měl za pár dní skončit. Lidé chodí v Nice s rukama nad hlavou pod hlavněmi samopalů armády. Elity na Brexit odpověděly nejbrutálnějším způsobem!

VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#10341 V Turecku proběhl státní převrat, armáda oznámila, že přebírá kontrolu nad zemí a vyhlásila stanné p

2016-07-16 06:01

V Turecku proběhl státní převrat, armáda oznámila, že přebírá kontrolu nad zemí a vyhlásila stanné právo. Erdogan požádal Německo o azyl!

Převrat hraje do not Američanům, kterým se nelíbilo smiřování Erdoganova režimu s Putinem v poslední době, kdy se Ankara dokonce Moskvě omluvila za sestřelení bitevníku Su-24 tento rok na jaře na syrsko-tureckých hranicích. Situace v Turecku je nepřehledná. Armáda využila teroristického útoku v Nice ve chvíli, kdy média byla upřena pouze jedním směrem do Francie. Americké servery dosud ani nevědí, že v Turecku proběhl státní převrat. Opět se ukazuje, že po Brexitu se dějí v Evropě obrovské změny, jeden se ani nestačí divit.

VICE-V Turecku proběhl státní převrat, armáda oznámila, že přebírá kontrolu nad zemí a vyhlásila stanné právo. Erdogan požádal Německo o azyl!

Zapojenie Erdogana v ISIS ide oveľa hlbšie. V čase, keď Washington, Saudská Arábia a dokonca aj Katar Zdá sa, že odrezať ich podporu pre ISIS, že zostávajúce prekvapivo odolný.

 Dôvodom sa zdá byť mierka podkladu z Erdogana a jeho kolega neo-osmanskom sunnitského islamu premiéraAhmet Davutoglu .

VICE-Seznamte se muž, který fondů ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka

VICE-Turecko - provinila státy, státy NATO

 


Nepřihlášený uživatel

#10342

2016-07-16 06:22

VICE-Barack Obama 's opakoval tvrzení, že Bashar al-Assad musí odejít z funkce - a že existují "umírněné" povstalecké skupiny v Sýrii, které jsou schopné porážet ho - v posledních letech vyvolal tichý nesouhlas, a dokonce i zjevnou opozici, mezi jedny z nejvýše postaveným důstojníci Pentagonu společného štábu.

Jejich kritika se zaměřila na to, co oni vidí jako fixace administrativy o Asada primární spojence, Vladimirem Putinem.

Podle jejich názoru Obama je zajetí studené války přemýšlet o Rusku a Číně, a nebyl nastaven svůj postoj k Sýrii k tomu obě země sdílejí Washingtonu obavy z šíření terorismu v Sýrii i mimo ni; jako Washingtonu věří, že islámský stát musí být zastaven. Odolnost vojenském sahá až do léta 2013, kdy vysoce utajované posouzení, dát dohromady podle Defense Intelligence Agency ( DIA ) a náčelníků štábu ( JCS ), poté vedená generálem Martin Dempsey , předvídají, že pád režimu Assad by vedlo k chaosu a potenciálně i na Sýrii převzetí džihádských extremisty, podobně jako se pak děje v Libyi. 

Bývalý vysoký poradce náčelníků mi řekl, že dokument byl "all-source" posouzení opírající se o informace od signálů, satelit a lidskou inteligencí, a vzal matný pohled na naléhání Obamovy administrativy na pokračování financování a vyzbrojit takzvané umírněné povstalecké skupiny.

Do té doby, CIA byl konspirovat po dobu delší než jeden rok se spojenci ve Velké Británii, Saúdskou Arábií a Katarem k přepravě zbraní a zboží -, které mají být použity pro svržení Asada - od Libye, přes Turecko do Sýrie.

Nový odhad inteligence vybrala Turecko jako hlavní překážka Obamově politice Sýrii.

Tento dokument ukázal, poradce řekl,

"Že to, co začalo jako tajného amerického programu na paži a podpořit umírněné povstalce bojující Assad byl kooptován Tureckem a se proměnil v plošném snížení všech individuálních nastoupit na technické, zbraně a logistické program pro všechny opozice, včetně Jabhat al-Nusra a islámský stát.

Takzvané mírní se vypařila a Svobodné syrské armády byl zadek skupina umístěný u letecké základny v Turecku. "

Posouzení bylo bezútěšná: nebylo únosné "umírněný" opozice vůči Asada, a USA se vyzbrojuje extremisty. Generálporučík Michael Flynn , ředitel DIA mezi 2012 a 2014, potvrdil, že jeho úřad poslal konstantní proud klasifikovaných varování pro civilní vedení o neblahé následky svržení Asada. VICE-Military k vojenskému

Tomáš

#10343 Re: Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-16 08:47

#10326: Realista - Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4) 

 No jasně, že ten zákaz vůbec nebyl směřován na nějaké teroristy, to si dnes může myslet jen ten nejnaivnější konzument mainstreamové propagandy. Je jasné, že džihádisté žádné legálně držené zbraně nevlastní a sehnat si nelegální pro ně nepředstavuje žádný problém, tudíž proti komu je to naměřené? Proti domácím obyvatelům, aby se nemohli bránit. Policie už chránit bezpečnost nezvládá, mnohým muslimským ghettům se vyhýbá obloukem a klidně v nich bují radikální islám (viz. Molenbeek), ale rozehnat demonstraci vlastenců, na to koule mají. Pakliže policie nedokáže obyvatele ochránit proti kriminalitě, musí se tito bránit sami. Stát, který jim toto právo odejme, jedná v rozporu se základní listinou práv a svobod a nejde o demokracii, nýbrž tyranii!


Nepřihlášený uživatel

#10344 Nezávislost a drony USA

2016-07-16 09:29

4.7,tedy v den,kdy USA slaví svůj Den nezávislosti,proběhlo tiskem,že USA chtějí po České republice souhlas s přelety obřích špionážních dronů.České úřady to zaměstnává již několik měsíců,ale žádný zástupce České republiky nepovažoval za nutné tuto informaci veřejnosti sdělit.Přitom je s tím spojeno několik zásadních problémů,které by rozhodně neměly zapadnout,pokud i my chceme být skutečně nezávislou zemí.Problémem je sledování.Mluvčí ministerstva dopravy říká,že se Česká republika snaží tyto přelety umožnit,avšak zdá se,že českou stranu příliš nezajímá,že drony Global Hawk,o kterých se jedná,mají i k dispozici špičkovou špionážní techniku a ta může dělat detailní snímky,krabičky od sirek,sledovat telefonické hovory a veškerý tok dat na zemi. Němci s těmito přelety sice souhlasili,ale jen pod podmínkou,že letoun bude mít vypnuté všechny radary a senzory,aby nemohl být používán nad Německem ke špionáži. Česká vláda se o tomto požadavku ani nezmiňuje.


Nepřihlášený uživatel

#10345 NWO DEMONS NA ZEMI

2016-07-16 10:56

Tajná smlouva

  • Iluze, která nastane, bude tak obrovská, že unikne jejich vnímání.
  • Ti, kdož uvidí, budou považování za blázny.
  • Vytvoříme oddělená vzezření, aby zabránila možnosti vidět spojení mezi námi.
  • Budeme se chovat, jako kdybychom nebyli spojeni, abychom udržovali iluzi naživu.
  • Našim cílem bude vykonat jeden krok za čas, aby nikdy nepadlo na nás samotné podezření. To jim také zabrání vidět změny tak, jak budou nastávat.
  • Budeme vždy stát nad relativním polem jejich zkušeností, neboť my známe tajemství absolutna.
  • Vždy budeme pracovat společně a zůstaneme spojeni krví a utajením. Toho, kdo promluví, postihne smrt.
  • Ponecháme jim krátkou dobu života a jejich mysle slabé, i když budeme předstírat, že děláme opak.
  • Budeme využívat znalostí vědy a technologie lstivými způsoby, takže nikdy neuvidí, co se děje.
  • Budeme používat měkké kovy, urychlovače stárnutí a sedativa v jídle a vodě a také ve vzduchu.
  • Budou pokryti jedy kamkoli se otočí.
  • Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet své mysle. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.
  • Jedy budou absorbovány prostřednictvím pokožky a úst, budou ničit mysl a reprodukční systém.
  • Z toho všeho se budou rodit mrtvé děti, ale tuto informaci budeme skrývat.
  • Jedy budou schovány ve všem, co je obklopuje, v tom co pijí, jedí, dýchají a nosí.
  • Musíme být důmyslní v dávkování jedů, neboť mohou dohlédnout daleko.
  • Naučíme je, že jedy jsou dobré, s veselými obrázky a hudebními tóny.
  • To pomůže k vůli pomáhat. Získáme je, aby prosazovaly naše jedy.
  • Uvidí, jak se naše produkty používají ve filmu, postupně si na ně zvyknou a nikdy nepoznají jejich skutečný účinek.
  • Když zplodí dítě, vstříkneme jedy do krve jejich dětí a a předsvědčíme je, že to je pro jejich dobro.
  • Začneme s tím brzy, když bude jejich mysl mladá, zaměříme se na to, co děti milují nejvíce, na sladkosti.
  • Když budou mít zubní kazy, vyplníme jim zuby kovy, které usmrtí jejich mysl a ukradne jim budoucnost.
  • Až bude jejich schopnost učit se narušena, vytvoříme lékařství, které je učiní nemocnějšími a způsobí další nemoci, na které vytvoříme ještě další léky.
  • Uděláme z nich naší mocí poddajné a slabé před námi.
  • Budou vyrůstat deprimovaní, pomalí a otylí a když si k nám přijdou pro pomoc, zahrneme je ještě většími jedy.
  • Zaostříme jejich pozornost na peníze a materiální statky, takže se mnozí z nich nikdy nespojí s vnitřním já. Rozptýlíme je sexem, vnějšími lákadly a hrami, takže nikdy nebudou sami v souladu s všeobjímající jednotou.
  • Jejich mysli budou patři nám a oni udělají, co řekneme. Jestliže odmítnou, najdeme způsoby, jak implementovat mysl měnící technologie do jejich životů. Strach budeme využívat jako svou zbraň.
  • Ustanovíme jejich vlády a uvnitř nich založíme opozici. Budeme vlastnit obě strany.
  • Vždy budeme skrývat svůj cíl, ale provedeme náš plán.
  • Naše rodiny se nikdy nebudou mísit s jejich. Naše krev musí zůstat vždy čistá, to je ta cesta.
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budou nám poskytovat svou práci a my budeme prosperovat z jejich dřiny.
  • Budeme je prostřednictvím dogmat a náboženství držet oddělené od Jednoty.
  • Budeme kontrolovat každý aspekt jejich životů, říkat jim, co si mají myslet a jak.
  • Jemně a mírně je povedeme, ale necháme je si myslet, že se vedou sami.
  • Skrze naše frakce mezi nimi bude rozdmýchávat nepřátelství.
  • Když se mezi nimi rozsvítí světlo, uhasíme ho výsměchem, či smrtí, tím, co nám bude nejlépe vyhovovat.
  • Donutíme je vytrhávat si navzájem svá srdce a zabíjet své vlatní děti.
  • Toho dosáhneme využitím nenávisti jako svého spojence, hněvu jako svého přítele.
  • Nenávist je zcela zaslepí a nikdy neprohlédnou, že z jejich konfliktů se vynořujeme jako jejich vládci. Budou vytíženi zabíjením se mezi sebou.
  • Bodou zalití svou krví a budou zabíjet své sousedy, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budeme z toho obrovsky těžit, neboť nás neuvidí, neboť nás vidět nemohou.
  • Budeme prosperovat z jejich válek a umírání.
  • Budeme to opakovat stále znovu a znovu, dokud nebude dosaženo našeho konečného cíle.
  • Budeme pokračovat v nucení, aby žili ve strachu a zlosti, prostřednictvím obrazů a zvuků.
  • Použijeme všechny prostředky, abychom toho dosáhli.
  • Prostředky budou poskytovány díky jejich práci.
  • Donutíme je nenávidět sama sebe a své sousedy.
  • Vždy před nimi budeme skrývat božskou pravdu, že všichni jsme jeden. To se nesmí nikdy dozvědět!
  • Nikdy nesmí poznat, že barva pleti je iluze, vždy si musí myslet, že si nejsou rovni.
  • Krok po kroku, krok po kroku se budeme blížit svému cíli.
  • Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.
  • Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.
  • Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.
  • Rekrutové budou nazýváni “zasvěcenci” a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám.
  • Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelními a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestova ke hvězdám.
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.
  • Až bude vše hotovo, realitu, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.
  • Až bude náš cíl splněn, začne nové éra tyranie.
  • Jejich mysli boudou spountány jejich vírami, vírami, které jsme ustanovili za pradávných časů.
  • Ale pokud by někdy zjistili, že jsou rovnocenní, zahyneme. TOHLE SE NESMÍ DOZVĚDĚT.
  • Pokud někdy zjistí, že by nás společně mohli porazit, uskuteční akci.
  • Nesmí se nikdy dozvědět ani to, co jsme udělali, neboť pokud by se to dozvěděli, nebudeme mít prostor utíkat, neboť bude snadné vidět, kdo jsme, až závoj spadne. Naše akce odhalí, kým jsme a oni nás uloví a nikdo nám neposkytne úkryt.
  • Toto je tajná smlouva, kterou budeme žít zbytek svých současných a budoucích životů, neboť tato realita transcenduje mnoho generací a životních období.
  • Tato smlouva je zpečetěna krví, naší krví. Námi, těmi, kteří přišli z nebe na Zemi.
  • O této smlouvě se NIKDY NIKDO nesmí dozvědět, že existuje. Nesmí být NIKDY zapsána či řečena kýmkoli z nás, vědomí toho by bylo příčinou uvolnění hněvu PRVOTNÍHO STVOŘITELE nad námi a my bychom byli vrženi do hlubin, odkud jsme přišli a zůstali tam až do konce času nás samotné.
Kazatel

#10346 Re: Nezávislost a drony USA

2016-07-16 11:04

#10344: - Nezávislost a drony USA 

Z.JANOVO,12,13

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají VICE-čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.


Nepřihlášený uživatel

#10347 Re: Milý Neidentifikovaný /dále jen UFO/, chápu proč jsi tajnosnubný, máš v tom pěkný GULAGe. Fašizm

2016-07-16 18:24

#84: -  

 

sváta válka džihád

#10348 3 světová válka z islámem

2016-07-17 07:57

3 světová válka z islámem 

 džihád sváta válka muslimu začina imigraci stejně tak když muslimu byla menšina jak to prorok mohamed praktikoval mirumilovny mekkansky islám ale jak mohamed imigroval do mediny ziskal vic stoupencu kteři konvertovali na islám až najednou měli muslimove většinu začaly praktikovat džihád mečem takzvany medinsky islám dobyvačny islám tak jak ho zname dnes stejne to bude take v evropě pokud se nezastavy imigrace muslimu do evropy a nedeportujem všechny muslimy z evropy jinak až budou myt muslimove v evropě většinu tak nastoupy totalitni vlada islámu a pravá šaría začne utlak represe a vraždy proti nemuslimum a pokud nam evropska komise nedovoli vlastnit legalni střelne zbraně tak budou myt lide nelegalni zbraně dnes neni žadnej problem najit kupce ktery prodava zbraně nelegalně 


Nepřihlášený uživatel

#10349 Re: Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4)

2016-07-17 09:00

#10326: Realista - Re: nepouštět ty šmejdy do Evropy a do ČESKA = (a do V4) 

 V tom evropským parlamentu sedí fakt snad samí dementi. Oni si jako myslí, že terorista co přijde do Evropy si tady bude dělat zbroják a pak půjde legálně drženou zbraní vystřílet metro? Ty vole zalite ten europarlament betonem, ať se ztama ta demence nešíří dál, je jí tam dost ke zničení celýho světa.


Nepřihlášený uživatel

#10350 Evropa se stává světovou jímkou

2016-07-17 10:16

Evropa se stává světovou jímkou

 Propagační mašina USA nepřestává kázat o hrozící ruské hrozbě.

 

Americká politická elita vykresluje Rusko jako stát, který první hrozbu pro Evropu. S ohledem na tuto skutečnost záminkou, USA a NATO i nadále militarizací Evropu. Evropské populace nevykazují žádné protest, natož vlády.

Jen málo lidí v Evropě pochopit, že Rusko není, kdo by se měli bát. Představte si, že budoucnost Evropy ve dvou nebo třech desetiletích. Mohl byste představit před 20 lety, že moderní města budou vybaveny kamerami uzavřeného televizního okruhu (CCTV) bude následovat, co vás všude, v budovách, vlacích, autobusy a automobily a jinde?

Dnes nikdo vznáší otázku porušování lidských práv a soukromí. Tyto problémy byly obratně nahrazeny obavy o vlastní bezpečnost a boj proti teroristické hrozbě. Edward Snowden oznámil světu, že tajné služby USA ovládat téměř na celý World Wide Web.

Bylo by žádným překvapením se dozvěděl, že tajné laboratoře National Security Agency ( NSA ) jsou pokračují ve své šetření, aby zjistila kontrolu lidstva, a to je nejen lidé.

VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.