Za podporu festivalu Made of Metal v Hodoníně

JJ

#51 MOM nenechte se odradit (Jen líní lidé podporují NEaktivitu)

2015-12-10 14:26

Je mi přes 50 let. Polovinu života jsem vyrůstal v jiném režimu. Vím že každou DOBROU věc se snaží nevědomí (hloupí či zlí) lidé překroutit, dehonestovat a všem vnutit,že vlasně není dobrá , že vlastně k ničemu není a nikomu neprospívá. Vím taky, že lidé pro které je daná věc ta správná ,musí o její život bojovat. Nenechte se odradit nevědomostí. Použijte všechny možné páky na uchování života Vašeho projektu MOM.

Nejsem občan Hodonína, snad se ale najdou ve vašem městě nezávislí novináři , filmaři a jiné osobnosti nejen v kultuře, které by neználkům otevřeli oči. Snad se najde nějaký státní či obecní úředník sedící na penězích. Snad ukáže skulinky jak dosáhnout na finance ,či pomůže odklonit částku na úpravu areálu. Dobří lidé ještě nevymřeli, hledejte je. Určitě vám pomůžou porazit temnotu a nevědomost.

Přeji vám hodně štěstí, pevné nervy a úspěšný boj. Věřte tomu - není první ani poslední.

PS : pokud by přece jen temnota ve Vašem městě zvítězila, děkuji Vám za to, že jsem mohl ročník 2015 zažít na vlastní kůži. Vzpomínky si ponesu až za hranice tohoto světa - pokud to ovšem půjde .

Realita

#52

2016-02-12 14:39

Sám jsem se zapojil do realizace jedné události v Hodoníně a o nějaké zápůjčce prostor nebo dotacím ze strany města jsme si mohli nechat jen zdát. Pokud jsme něco chtěli,tak jsme si to taky museli sami zafinancovat a bylo jedno,že jde o snahu vydělat si sami na sebe,aby jsme nepotřebovali peníze města a nemuseli se řadit mezi další prizivniky na rozpočtu. Nic proti MoM nemám, nicméně když je to akce natolik uspesna,pak by měla být schopná si na sebe i vydělat a nepotrebovat tak peníze z města. Žádný investor přece nebude dávat peníze na něco z čeho se mu nevrátí víc než investoval.  Všem měřme stejným metrem. Nemůžou jedni pořádat kulturní akce z peněz města a druzí si zase vše muset platit. Zamyslete se prosím i nad touhle stránkou věci, než začnete křičet "My chceme! "