Za podporu festivalu Made of Metal v Hodoníně
Neustálé vstupování anonymního trolla, nyní již napadajícího Petiční výbor, je jasným důkazem, jakých metod užívají odpůrci festivalu a příznivci hodonínské politické opozice.
Re:
Presne tak. Proč se schovavat at ten dotyčný co tady prudí napíše sve jmeno. Nebo se snad stydí zasvuj nazor??
Nechápu, který idiot může mít námitky proti takovéhle akci, která může městu přinést větší věhlas a nemálo tržeb? Bez ní je Hodonín s prominutím pouze tuctový zapadákov.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: illegal content
Troll stále pokračuje v anonymních pomluvách festivalu, takže budeme muset i nadále mazat. Tato podivná existence si přitom není schopna přečíst ani základní informace u petice, tedy kdo je členem petičního výboru a jaké je téma petice. Anonymní vulgární vzkazy organizátorům sem nepatří. Tuto petici organizují fanoušci festivalu a je určená fanouškům festivalu. Je opravdu možné tak jednoduchá pravidla nepochopit?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tak asi takto: 5 lidí 2x na koupališti - včetně občerstvení cca 1800 Kč, 2x oběd v Hodoníně - 2000 Kč, Baťův kanál - včetně občerstvení cca 1200 Kč a to jsme nebyli v Zoo. Hodoníne, Hodoníne.....
paradni akce
Nechapu toho sprominutim hnupa co píše pořad něco proti takové super akci jako je MoM
Podporuji akci Made of Metal!!
Organizátoři MoM, máte můj velký obdiv a podporu. Věřím, že ročník 2016 bude.
Po dvaceti letech jsem se svojí dcerou přijela, protže chtěla, po navštěvě jiných evropských festivalů, vidět začínající MoM v Hodoníně.
Musím říct,že mě Hodonín mile překvapil tím, jak se celý proměnil. Je z něj krásné a upravené město. Což hodně napovídá o lidech, kteří se na této změně podíleli.
A festival, který je na svém počátku by bylo škoda zrušit, může také přispět k té proměně.
Zorganizovat takovou akci je neskutečná práce, kterou ti, kteří se do ní pustí, dělajjí z čistého nadšení.Nikdo si nemůže myslet, že by to mohlo být pro někoho z nich ke zbohatnutí.
Festival byl skvělý. Prostor je naprosto na 1, atmosféra 1, parkování, které vám můžou jinde závidět. Bylo pár malých chyb v občerstvení, ale to jsou věci, které se vychytají, když dostanou další příležitost.
Ničit takový projekt hned v jeho začátku je nesmysl a pro Hodonín je a jistě bude přínosem.
Vizovice by svůj festival nezrušily a ten je přímo v centru města.
Přesto by ani nikdo z místních obyvatel nechtěl, aby se tato akce nekonala.
Máte skvělý prostor, lidi, kteří jsou schopni toto zorganizovat a fanoušky.
Příští rok určitě znovu přijedeme a naši přátelé také.
Přeji hodně štěstí a zdravého rozumu.
www.yourdeadpartner.com
Neskutočné, čo sa ešte dnes v týchto našich republikách deje. Držím palce MoM a tým opozičným pokrytcom u Vás na radnici odkazujem, nech sa skúsia radšej povenovať niečomu, čo vytvára hodnoty, lebo pindať a kaziť prácu iných vie každý idiot! Hanba!
S peticí zásadně nesouhlasím. Jako občan Ratíškovic jsem v době konání akce slyšel velmi hlasitou hudbu a to i večer, což mě obtěžovalo. Navíc když jsem jel z Rohatce směr Hodonín, na silnici se potulovalo hodně opilců a měl jsem hodně co dělat, abych nezpůsobil né mojí vinou dopravní nehodu. Pokud má být podobná akce konána, tak nejpozději do 19.00 hodin, poté má být ukončena.
S peticí nesouhlasím, akci nerušit ale omezit její trvání do 19.00 hodin večer. Přiznávám, hudba mě dost rušila především v nočních hodinách .., bylo to chvílemi velmi nepříjemné a jen jsem čekal na den, až to zkončí.
Občane Ratíškovic opravdu jsem neslyšel takovou blbost už pěkně dlouho ,že by bylo slyšet až do Ratíškovic hluk z takové dálky to je totální blbost !!! V Ratíškovicích vždycky byl slyšet zvuk max z nedalekých Vacenovic když byla nějaká zábava na Březíčku to jo ale z Hodonína a ještě z vodního cvičiště když byly stage na směrovány opačným směrem než leží Ratíškovice to postrádá logiku a Občane Hodonína možná byste si měl zjistit jaké akce se ještě v termínu konání Made of Metal v Hodoníně konali zvláště na přístavišti u Jezu !!! Protože z tama opravdu šla slyšet hlasitá hudba a ne z Made of Metal takže prosím přestaňte neustále očerňovat tuhle akci a hlavně lhát !!! Dyť už je to k smíchu !!!!
Jak lháři bojují proti festivalu MADE OF METAL
Další krásný příklad předvedl troll, který napsal v průběhu dvou minut dva naprosto nepravdivé příspěvky o údajné hlučnosti festu a to jednou jako občan Ratíškovic a jednou jako občan Hodonína. V obojím případě je to naprostý nesmysl. MOM byl monitorován Krajskou hygienickou stanicí a to jak v ročníku 2014, tak i v ročníku 2015. V obou letech byla měřena hlučnost akce v nejbližších obydlených lokalitách, tedy v Hodoníně a v Rohatci. V obou případech je tedy prokazatelné, že nejen nebyly překročeny žádné zákonné limity, ale zvuk z Vodního cvičiště byl zcela přehlušován běžnou automobilovou dopravou i mírným deštěm, který byl rovněž v průběhu měření zaznamenán. Jde tedy zase a opět jenom o nesmyslná obvinění a krásnou ukázku, jak lháři bojují proti akci, jejíž přínos pro město je naprosto zřejmý.
Re:
Kde bydlíš v Hodonine??? JA bydlim u lazní a moji 70 letou matku to ani trochu neoptěžovalo.
Přeji organizátorům mnoho úspěchů. Konečně se něco v tomto městě něco děje a to i na mezinárodní úrovni. Pozitiva :
+ Příležitost pro mladé brigádníky si malinko přivydělat
+ ŠANCE pro stánkaře asi taky dobrý přivýdělek
+ plné hotely v době konání
+ Návštěva ZOO, koupaliště, restaurací atd......
+ Pivovary region Jižní Morava vlastníci pouze Češi žádný Holanďan nebo Afričan nebo co.
JEDINÉ NEGATIVUM
AREÁL JE V BÍDNÉM STAVU NA TO ŽE JE TO MAJETEK MĚSTA MĚLO BY SE TROŠKU OPRAVIT ABY BYLO MOŽNO DO BUDOUCNA
POŘÁDAT I JINÉ AKCE !!!! MÍSTO JE TO OPRAVDU VHODNÉ.
Re: Rozum do hrsti
#2: František Sudek - Rozum do hrsti
Jsem též z Hodonína a zůčastnil jsem se obou ročníků.
A mohu říct,že tímto festivalem žiju,po letech jsem pocítil hrdost,že se v tomhle malém,celorepublikově nevýznamném městečku,konečně udělalo něco pro mladou generaci a vzniknul festival který si získává velmi dobré renomé ve světě!!
Moc bych si přál,aby zvítězil rozum,nad politickým haštěřením a pořadatelům přeji pevné nervy.
Prosím nevzdávejte to(nejste v tom osamoceni),stojíme za Vámi.
Martin.
| This discussion has been closed. |
Reason for the removal: illegal content