Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#601 Re:

2014-11-09 19:12

#23: -  

Žebrák jste zcela jistě duševní. Pokud jste žebrák i po materiální stránce, může za to Vaše lenost a neschopnost. Nesvádějte to na imperialisty a pravdláskaře.


Nepřihlášený uživatel

#602 Re:

2014-11-09 19:14

#25: -  

 Vrať se do zvláštní školy a zopakuj si gramatiku!


Nepřihlášený uživatel

#603

2014-11-09 19:23

Od počátku jsem podporoval Miloše Zemana do presidentské funkce. Proč? Protože jsem téhož názoru jako Zeman. Ekonomické slunce vychází na Východě, zapadá na Západě. Navíc, knížecí kandidát nedokázal ani odvolit. Bohužel. Jeho hlas byl neplatný.
Roman Skácel

#604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 19:33

#600: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Citace z Wikipedie: 

"Psychologie (z řeckého ψυχή (psyché) = duše, duch, dech a -λογία (-logia) = věda, výzkum, nauka) je věda, která studuje lidské chování, mentální procesy a tělesné dění včetně jejich vzájemných vztahů a interakcí (souhrnně označované jako psychika) a snaží se jej popsat, vysvětlit a predikovat. Cílem psychologie je také získané poznatky využít ke zvýšení lidské spokojenosti a zdraví,  ..."

Ale jinak jsem rád, že si spolu naprosto rozumíme.

Ano, mám jasno, to je patrně dost zřejmé, ale opravdu nehledám "důvody pro své stanovisko", to spíš správná slova, která přesněji vystihnou můj názor na stanovisko a tvrzení jiných. Buďte trochu přesnější, když už chcete diskutovat o mě a nikoli k tématu. :-)

Mimochodem, Vaše přízpěvky dávají vcelku solitní obraz o jejich autorovi.

Bezcharaketrní clověk je u mě ten, jehož charakterové vlastnosti nejsou v pořádku, když omluvit se jiným za své činy, které je poškodili, je nejen morální a etické, ale i charakterní a lidské. Kdo omluvu neumí, nebo dokonce nechce umět, tedy odmítá, ten prostě objektivně bezcharakterní bude (ona je to emocionální vada, chceteli úchylka) co bezcharakternost znamená v důsldku si můžete najít na netu v pohodě i sám...

A napovím Vám i tím, že omluva je definévana obvykle jako "morální satisfakce", tak si sám odvďtre co znamená neumět se omluvit...


Nepřihlášený uživatel

#605 Re:

2014-11-09 19:35

#45: -  

 A copak dělal těch dvacet let Zeman? Nebyl náhodou také předseda vlády? Nevzpomínáte si na opoziční smlouvu, akci Olovo, kufřík z Bambergu? Máte selektivní paměť, že?

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 19:37

#604: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slušné chování, tedy etiketa, pravidla slušného, či zdvořilého jednání, není totéž co chování jak ho chápe psychologie. To skutečně musíte překrucovat vše, co vám kdo předhodí?

 

Ne, příspěvky na internetu skutečně nedávají solidní obraz o autorovi, dávají možná tak solidní obraz o tom, jak se zvládne písemně vyjadřovat, jak ovládá gramatiku či pravopis, ale o jeho chování či charakteru nevypovídají téměř nic.

Roman Skácel

#607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 19:44

#606: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kam až dokážete utéct z podstaty této diskuze?

Uzavřu to, začíná to být spíš trapné:

Pokud se pan prezident nekonec za svá vulgární slova v médiích neomluví a lidé tak nedostanou alespoň morální satisfakci (zadostiučinění), je možné usuzovat na chrakterovou vadu pana prezidenta, který k tomu, aby se omluvil má nejméně morální zábranu.

V jeho případě to bude považováno opět a podle mě oprávněně za povýšenecké, arogantní a egocentrické.

Tečka.

 

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#608 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 19:56

#607: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Pokud se pan prezident nekonec za svá vulgární slova v médiích neomluví a lidé tak nedostanou alespoň morální satisfakci (zadostiučinění), je možné usuzovat na chrakterovou vadu pana prezidenta, který k tomu, aby se omluvil má nejméně morální zábranu."

Ne, není možné z toho usuzovat, že Zeman má charakterovou vadu, protože důvody, proč se odmítá omluvit neznáte.

Roman Skácel

#609

2014-11-09 20:01

Při diskuzi s "Frederick Santer, padouch II. kategorie" mě napadlo, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby zde nějaký opravdu šikovný a vystudovaný psycholog (nebo pedagog, kde je psychologie součástí studia) napsal co nejpřesnější psychologickou analýzu osobnosti pana prezidenta, nejlépe všech tří aspektů.

Pokud tento můj příspěvek najdete a budete umět chvilku pracovat, bylo by vážně dokonalé, kdyby zde byla nějaká objektivní a pravdivá analýza.

Děkuji.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#610 Re:

2014-11-09 20:08

#609: Roman Skácel -  

 Manželka psycholožkou je, a tvrdí mi tu, že něco takového možné není, že by s ní musel Zeman sám spolupracovat, že se může na základě jeho výroků či chování za posledních skoro 25 let tak maximálně pokusit o odhad, ale to dělat nebude, protože se to prý nedělá (že to není vhodné). Ale třeba se tu objeví jiný vystudovaný psycholog, který vám dá přesně to, co chcete, tedy obraz Zemana tak, jak ho chcete vidět vy. Tedy, jak ho už vidíte, jen vám to "potvrdí" tím, že napíše pár řádků :-)

Roman Skácel

#611 Re: Re:

2014-11-09 20:22

#610: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re:  

 Podle mě by dobrý psycholog panu prezidentovi u této Petice mohl jen pomoci, pokud by to udělal co nejlépe a lidé, jako já se mýlí.

Budu pak bez potíží ochoten se zde veřejně omluvit, že jsem se mýlil, to samozřejmě. 

P.S. Nic mi prosím nepodsouvejte.

P.P.S. Jen jsem si uvědomil, že skoro denně zde čtu, jaký pan Zenam je egoista, píp, píp, píp, píp, atd. Napadlo mě, zda ti lidé mají pravdu, nebo třeba nemají, včetně mě. To je celé...

Prozatím by mi úplně stačila obecná analýza člověka, který jiné poškodí, ale neomluví se, i když je jasné, že poškozenými se cítí opravdu hodně lidí a je jasné, že by tato omluva věc do značné míry řešila a také to, že neomluvení se je pouze pózou.

honza

#612 Re:a kdo jsou ti rozumní co to vědí prosím zdělte nám to

2014-11-09 20:27

#48: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#613 Re:

2014-11-09 20:41

#59: -  

 ...naprosto souhlasím...

Hugo z hor.

#614 Pussy Riot semkly Rusko

2014-11-09 21:09

Víte co je nejlepší? Že nic nepřimklo ruský národ k Putinovi lépe jak Pussy Riot. Útočit na Putina v hlavním svatostánku v tak zbožné zemi bylo prozápadní sebevraždou. Každý věřící Rus a že jich je většina si musel při této akci, která se tam většině hnusila, říci, že útok na Putina je tedy útokem i na jejich víru.  Pokud někdo zamýšlel opak, tak to musí být absolutní debil.

Roman Skácel

#615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:12

#608: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Aha, ony existují důvody, proč se člověk za své hulvátstvtí omlouvat nemusí? Ani kdyby byl prezidentem republiky a to hulvátství opravdu jeho národem hnulo?

Které to tedy jsou?

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:14

#615: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Například důvod, kdy si své hulvátství uvědomuje, protože se tak zachoval úmyslně a schválně, aby tím napodobil někoho, komu hulvátství prochází, nebo ho mnozí dokonce oslavují. Například.


Nepřihlášený uživatel

#617 Re:

2014-11-09 21:31

#2: Eva Barešová -  

 Potřebovali by tam dostat toho shnilýho blemcáka.Ten by nás prodal amíkům.To je hlavní důvod petice za odstoupení Zemana.Bohužel,lidé jsou tak hloupí, že to neprokokli.

Roman Skácel

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:33

#616: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No tak to tedy zkusíme: TY INBECILNÍ DEBILE!

P.S. Byl jsem si vědom toho, že Vás urážím, zachoval jsem se tak úmyslně a schálně, napodobil jsem tím pana prezidenta, jemu hulvátství jistě projde, na tom se jistě shodneme, je nepostižitelný ze zákona, dokonce ústavního.

P.P.S. Tak co cítíte, když se ode mě omluvy s jistotou nedočkáte, protože ji podle Vaší definice nemusím vyjádřit? 

A to jsem urazil jen jednoho člověka, on si musel být vědom, že to zasáhne hodně lidí a bude o tom vědět každý v zemi, kdo má aspoň trochu zájem o veřejné dění, kdyby jen v práci poslouchal rozhovor kolegů na dílně.

Roman Skácel

#619 Re:

2014-11-09 21:38

#23: -  

 Buďte rád, že jste žebrák, aspoň Vám američtí imperialisté nemají co ukradnout...

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:41

#618: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Správně je "imbecilní".

Necítím nic, protože mě 1) váš názor na mě nebo urážky od vás nechávají chladným, 2) vím, že to bylo úmyslně, tím pádem chápu, že jste tím sledoval jiný záměr, než mě urazit. Což je přesně případ z minulé neděle.

On nikoho neurazil, on mluvil sprostě, což se mohlo lidí dotknout, ale nikoho neurazil.

Kdyby půl hodinu po "masarykovsku" mluvil a dával přednášku, jak by se měli někteří lidé v politice chovat slušně (a je úplně jedno, jestli by takovou přednášku vedl on, nebo někdo jiný), tak ničeho nedosáhne, takhle se snažil vychovávat nevěrník Havel, a politická scéna je rok od roku hrubější. Tak na to Zeman šel jinak a nastavil některým zrcadlo. Oni si teď jistě dají pozor, aby nemluvili jako Zeman. A hned bude slušnosti všude dost. Není ten Zeman vlastně geniální?

Původní debata ale byla o omluvě. Byl by pokrytcem, kdyby se omlouval za něco, co předem připravoval s určitým úmyslem. Proto se zřejmě neomluví, protože pokrytcem, na rozdíl od jiných, není.


Nepřihlášený uživatel

#621

2014-11-09 21:45

Domnívám se, že pan prezident nikoho nepobuřoval. Vidím v tom pouze uměle vyvolaný humbuk, kdyby se nejadnalo o prezidenta ale ředového politika, řekl bych, že se jej chce někdo zbavit. Ale kdo? A proč? Přeložený výraz PUSSY panem prezidentem s tím nemají co společného - a taky - zkuste jej přeložit jinak.
Roman Skácel

#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:01

#620: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ba ne, chtěl jsem "inbecilního", je to správně. :-)

Za "debila" se omlouvám, i když je mi jasné, že Vás by se jen málo dotklo, i kdybych to myslel vážně a nic tím nesledoval. Ale Vaše definice je na nic, to Vám tímto oznamuji.

No říci o někom že "zkurvil zákon" to je podle mě urážka celé poslanecké sněmovny našeho Parlamentu, v Hovorech urážel i jiné, nebo přesněji všechny a to dost jadrně. Poslechněte si to.

Urážlivá obecně je také jakákoli hrubost od nejvyššího ústavního činitele, jsme občany tohoto státu, takové chování je prostě bezprecedentní a týká se všech. Mě osobně to právě od pana Zemana uráží a na té druhé diskuzi dohledáte stovky jiných. Přiznám se, že např. od Vás bych to vzal věcněji a jako urážku bych to nebral. 

Doložte mi prosím, že to připravoval předem. Na tohle budu chtít nějaký objektivní důkaz, jinak to Vaše tvrzení nepřijmu. Nevěřím Ovčáčkovi, že to tak bylo.

Pouze si samolibě myslel, že je stejně nonšalantní, jako jím kritizovaná "pražská kavárna", jenže on je vše, jen ne nonšalantní. 


Nepřihlášený uživatel

#623 Re: Re: Re: Ožrala Zeman mluví pravdu jen když se splete!

2014-11-09 22:15

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:19

Psal jsem odpověď a stačilo smazání jednoho písmene a je to celé pryč. Tak ve zkratce.

"Zkurvili zákon" není urážka, to je kritika. "Ti zkurvení kreténi zkazili zákon" je urážka

Nedoložím vám to, stačí si rozhovor poslechnout a zjistíte, že se na ta slova vyloženě třese. Také pohotová odpověď na otázku, proč mluví v rozhovoru sprostě vypovídá o tom, že to bylo připravené, úmyslné a vyřčeno s určitým úmyslem.

Zeman není nonšalantní, je to hulvát, bezcharekterní hulvát, ovládá ho Lukoil a Putin a neměl by být prezidentem, protože tzv. slušní lidé si zaslouží někho lepšího. Snad už jste spokojen.

Roman Skácel

#625 Re:

2014-11-09 22:28

#621: -  

 Když už jsme u Pussy Riot, pak vemte na vědomí, že tato pankrocková kapela už (v r. 2012) byla nominována na Sacharovovu cenu (nominoval je tehdy Evropský parlament), je přirovnávána k našim  Plastic People of the Universe. Undergroundové kaplele, která  v 70. letech byla symbolem odporu ke komunistickému režimu.

Pussy Riot už obdžely i prestižní cenu Václava Havla za nápaditý disent.

Zná je celý svět, proti jejich uvěznění demonstrovaly lidé v Austrálii, USA, mnoha hlavních městech Evropy, včetně Kyjeva. Jdou též proti Putinovi osobně (viz texty), to je taky jediný důvod, proč si je pan Zeman musel vzít do úst.

Parazitovat na věhlasu jiných je sice přízemní, ale parazitovat na něm tím, že budu o všeobecně známých interpretech tvrdit, že jsou texty jejich písní plné sprosťáren, které řeknu na plnou pusu do rozhlasu a není to vůbec pravda, to je kromě lži i trapné.

A podle mě to byla spíš jasná a předem nepřipravená podpora Putinovi. Nepřipravená proto, že pan Zeman ani neví, že konkrétní slova, která z písní Pussy Riot citoval, tam prostě nejsou...

Tím podle mě padá i Ovčáčkovo vysvětlení toho, jak svými vulgarismy pan prezident něco sledoval a byl předem připraven být vulgární. Podle mě je to o hodně jednodušší, prostě jsme slyšeli pana prezidenta takového, jaký je skutečně.