Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

Jirka

#551 něco na upřesnění

2014-11-09 14:15

#549: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Blbce dělají ze sebe ti, kteří nerespektují volbu prezidenta

Víte pane Santere, padouchu II. kategorie, jedna věc je respektovat volby, druhá věc je strčit hlavu do písku, držet hubu a krok. Já respektuji volbu prezidenta a nezpochybňuji ji. Ano, prezidentem České Republiky byl právoplatně zvolen MZ. Ale to přece neznamená, že nesmím kritizovat prezidentovo chování, když ho pokládám za nevhodné. A výzva k abdikaci je jen tato kritika, dotažená o krůček dál. A nepřipadám si jako "agresivní blbec". Takže myslím, že zbytečně urážíte své oponenty. Mimochodem, ta výzva je symbolická. Jistě nikdo neočekává, že to Zeman skutečně udělá :-)

Jirka

#552 zajímavé tvrzení, prosím vysvětlit

2014-11-09 14:19

#550: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Ale je tu prostě skupina lidí, která chce rozhodovat za všechny a měnit rozhodnutí druhých.

 Kdo tu chce "rozhodovat za všechny" ? To máte na mysli, že někdo tu chystá protiprezidentský puč ? Vysvětlete nám, jak jste to myslel s tou "skupinou lidí, kteří chtějí rozhodovat za všechny".

Roman Skácel

#553 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:19

#549: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 Rozumím, děkuji za vysvětlení a omlouvám se Vám za své špatné pochopení obsahu Vašeho příspěvku.

S tou vysvětlenou verzí mohu souhlasit bez připomínek, je totiž jasné nejen to, že pan Zeman nebude odvolán, jako i to, že sám neodstoupí (to už by se nám raději za svoji prostořekost i omluvil) a i kdyby se tak stalo, stejně by musely proběhnout nové volby prezidenta ČR, kde by patrně pan Schwarzenberg už ve finále nebyl.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#554 Re: něco na upřesnění

2014-11-09 14:21

#551: Jirka - něco na upřesnění 

 Mně je jedno, co děláte nebo neděláte a jak chápete petici (je to výzva k abdikaci), to je vaše věc. Já vám jen vysvětloval, že jsem vás za blbce neoznačil, a že blbec je pro mě každý, kdo kromě vyjádření názoru chce i dodatečně měnit volby, o což se mnozí (znovu opakuju, netvrdím, že vy, opakuju, netvrdím, že vy, opakuju, netvrdím, že vy) snaží a jsou u toho sprostí jak dlaždiči a uráží nejen prezidenta, ale i jeho voliče, o kterých tito uřvaní inteligenti neví ani "ň". Myslet si, že někoho urážím, nebo urážím zbytečně, to můžete, já vám to neberu. Ale nepodsouvejte mi něco, co jsem nenapsal, tedy že označuju vás nebo jiné, kteří vyjadřují svůj názor, za blbce.

Mějte se.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#555 Re: zajímavé tvrzení, prosím vysvětlit

2014-11-09 14:26

#552: Jirka - zajímavé tvrzení, prosím vysvětlit 

 To jsou ti, kteří tvrdí, zde nebo jinde, že každý, kdo volil jinak než oni, volili špatně, a jsou to idioti, násoskové, lůza atd. Volby totiž nebyly testem, ve kterém měli voliči zjistit, jestli volili špatně, nebo dobře, ale vyjádřením názoru a přání, kdo má být prezidentem. Nebylo správná a špatná volba. Je tu ovšem skupina, nemalá, těch, kteří jsou přesvědčeni, že tomu tak bylo, a svou "správnou" volbu chtějí všem vnutit stůj co stůj.

Nemám zájem se pouštět do dalších debat, respektujte to prosím.


Nepřihlášený uživatel

#556 Re:

2014-11-09 14:31

#23: -  

Vzpamatujte se, co to tady neustále omíláte? Proč si neustále něco nalháváte? Jak je naše země težce zkoušená? Máme se tady všichni jako prasata v žitě, buďme šťastni, že zde můžeme žít a dodržujme základní pravidla slušnosti, to platí i pro presidenta této zěmě. O nic jiného tady  přece nejde!!!

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#557 Re: Re:

2014-11-09 14:38

#556: - Re:  

Chování podle "pravidel slušnosti" je nevynutitelné a jestli se podle nich bude někdo chovat, nebo nebude, je rozhodnutí každého jednotlivce. Platí to pro mě, pro vás, pro prezidenta, pro ministry, pro předsedu vlády, poslance i senátory.

Roman Skácel

#558 Rozum do hrsti

2014-11-09 14:38

#524: -  

 Proč by se měl prezident ČR ohýbat před EU a USA, vždyť jsou to naši strategičtí spojenci, mají tytéž hodnoty a stojí na naší straně, jako my na jejich. Je stačí požádat, pokud budeme něco potřebovat, víme...?

Proč ale svými výroky náš prezident podporuje Putina a tím i Rusko ve vztahu k Ukrajině, to je to co bychom zde měli řešit a ten důvod hledat. Nebo najít i možný důvod k tomuto jednání.

Takový důvod totiž neexistuje a dělá z nás zemi, která štěpí jednotnost EU a USA v postupu proti porušování mezinárodního práva Ruskem.


Nepřihlášený uživatel

#559 Re: Re: Re:

2014-11-09 14:54

#557: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re:  

Je evidentní, že budete v opozici za každou cenu. Šlo mi o slušné chování ve smyslu té nejzákladnější úcty k člověku jako k takovému, které by v naší zemi mohlo, či dokonce mělo být samozřejmostí. Žijeme v nádherné a vyspělé evropské zemi, tak si toho važme a svým slušným chováním manifestujme vděčnost a pokoru, atributy jenž nejsou, žel, mnoha lidem vlastní. Naštěstí těch, kteří se v běžném životě tak chovají a vůbec se nad tím nepozastavují, je pořád dost.

Jirka

#560 je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 14:56

#558: Roman Skácel - Rozum do hrsti  

 Pane Skácel, dovolte anekdotu : Přijde paní ke zvěrolékaři s pejskem a povídá : "Pane doktore, ten můj pejsek je nějaký nemocný, on vám štěkat nebude a nebude a nebude." Doktor psa prohlédne, změří tlak a teplotu, prohmatá podbříšek a poví : "Paní, ten pes vám štěkat nebude protože je dřevěnej a dřevěnej a dřevěnej". No a podobně je to s mnohými lidmi. Můžete jim něco vysvětlovat stokrát, oni to nepochopí. Protože jsou dřevění a dřevění a dřevění.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#561 Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 14:59

#559: - Re: Re: Re:  

 Nejsem v opozici, jen vás upozorňuju na to, že peticí, diskuzí nebo čímkoliv jiným nedonutíte kohokoliv, aby se choval tak, jak chcete, aby se choval.

Chování a vyjadřování nejsou jedno a totéž, někdo může mluvit občas sprostě, i v situacích, ve kterých by podle vás tak mluvit neměl, a přitom být slušným člověkem, který nikdy nic neukradl, ani nikomu neublížil.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#562 Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 15:01

#560: Jirka - je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 Ano, nechápaví jsou vždy ti druzí, nikdy ne vy nebo pan Skácel ;-)

Roman Skácel

#563 Ovčáček povídal...

2014-11-09 15:08

#15: Dagmar -  

 Díky panu Ovčáčkovi aspoň Vy chcete věřit, jak to pan prezident myslel. Pan prezident nám to po něm možná dokonce i vzkázal (pochybuji!), sám nám to ale vysvětlit neumí a ani nevysvětlí, protože tophle je ON osobně.

Za vyřčené se dokonce ani neomluví. Moc dobrý základ politické kultury v této zemi, že?

Máme tu politika, který si může dovolit úplně cokoli a nejen, že nebude zbaven funkce, ale může nadále vyvádět co jen chce, protože ho chtání přímo Ústava ČR. Podle mě je tu Petice už jen poslední demokratickou možností nás, obyčejných lidí.

Víte co Vám odpřísáhnu: Kdyby přišel a veřejně se nám občanům této země omluvil, nemohl by to vzít už sice zpět, ale bylo by to chlapské a já osobně bych to dokázal pobrat s tím, že naše země sice co do politické kulturnosti je v krizi, ale aspoň má v čele chlapa...

P.S. Ale výroky v Číně o Tibetu a o občanské válce na Ukrajině mu neodpustím nikdy, protože ty jsou bohužel absolutně neodvolatelné a stojí v příkrém rozporu s tím, jaké hodnoty naše země tradičně zastávala.

Pavel

#564

2014-11-09 15:29

Je pravda,že zrovna diplomatickou řeč nepoužil,ale aspoň rozhýbal zabedněné čechy ,kteří nevím proč stále zbožňují škodnopu jako byl Havel a Klaus a další pravoláskaře. A že nazval Pussy ... tak jak je nazval ? Proboha co je to jiného, to jejich porno v kostele.  Rozhodně pohoršují děti víc než Zeman.

Roman Skácel

#565 O Zajíci

2014-11-09 15:30

#560: Jirka - je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 :-)

Opravdu pěkné, to jsem neznal. :-)

Tak jo, ať to tady malinko odlehčíme, pokusím se taky k tématu:

Zvířátka se na Palouku dohodla, že zruší bar, protože je spousta z nich už těžkých alkoholiků a pověřila barmana Zajíce, aby bar zlikvidoval a Medvěda, aby na likvidaci baru dohlédl a sežral všechny, které potká od zítřka opilé.

Na druhý den jde Medvěd provézt inspekci likvidace baru a najde Zajíce skoro úplně na mol. Když ho chce sežrat, brání se Zajíc tím, že dostal přece příkaz bar zlikvidovat, že ho nemá vypít řečeno nebylo.

Medvěd nerad uzná, že má Zajíc do jisté míry pravdu, ale upozorní ho, že pokud bude opilý i následující den, bude nucen ho sežrat, přesně tak, jak to bylo mezi zvířátky na Palouku dohodnuto.

Druhý den prošel Medvěd několikrát celý les, po Zajíci se slehla zem. Bylo mu jasné, že notorický alkoholik Zajíc je opilý a měl už docela hlad. Na mýtině u tůně si všiml brčka, které pobíhalo po hladině sem a tam a tak do tůně vlezl a hrábl do vody pod brčkem. Vytáhl úplně opilého Zajíce a řekl:

"Zajíci, budeš sežrán, víš dobře, na čem jsme se my zvířátka na Palouku dohodla?"

Zajíc na to v rauši: "Zvi-íířátka? Mo-óóment, to se a-áále ne-éévztahuje na nás ryby..."

Jirka

#566 je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 15:31

#562: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Ano, nechápaví jsou vždy ti druzí, nikdy ne vy nebo pan Skácel ;-)

 A já jsem si myslel, Santere, padouchu II. kategorie, že nemáte zájem o další debatu (# 555). Nemohu mluvit za pana Skácela, ale já sám taky některé názory nepochopím a nepochopím a nepochopím :-)

Roman Skácel

#567 Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 15:33

#562: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 Já myslel, že už jsme si vyjasnili, že být zde osobní nic neřeší, může Vám být jedno, jaká je míra mojí chápavosti, věnujme se spíš tématu, co Vy na to?

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#568 Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 15:36

#566: Jirka - je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 To jste myslel špatně, nemám zájem o další debatu, která se týká vysvětlování, že jsem vás blbcem nenazval.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#569 Re: Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 15:38

#567: Roman Skácel - Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 Já ale na rozdil od jiných nic o něčí, natožpak vaší, nechápavosti nenapsal. A pokud jde o chápavost, tak mi do ní skutečně nic není, taky se na ni ani neptám, ani ji nezpochybňuju, naopak, předpokládám, že jste chápaví vy dva velmi, je to z mého příspěvku snad jasné, ne?

Jen jsem zareagoval na komentář, který obviňoval druhé z nechápavost, nebo jak je autor komentáře nazval (hledat to nebudu). To snad můžu, když jsme v diskuzi a je tu ta demokracie.

Jirka

#570 O Havlovi a Zemanovi

2014-11-09 16:12

#564: Pavel - kteří nevím proč stále zbožňují škodnopu jako byl Havel a Klaus a další pravoláskaře. 

 Pane Pavle, ať byl Havel jakýkoliv, měl samozřejmě různé chyby, ale je to symbol svržení komunismu u nás (pravda, ne každý z toho měl radost). Je to jedna z nejvýznamnějších osobností našich novodobých dějin. A je uznávaný v celém světě. Nemusíte ho mít rád, ale nazývat ho "škodnou" je hrubě nespravedlivé. Zemana, pokud ho ve světě vůbec znají, pokládají za legračního sprosťáka a opilce a je jim spíš k smíchu. Ohledně Pussy Riot - nikdy jsem nepochopil, proč v prezidentském pořadu s masarykovskou tradicí měl vůbec Zeman potřebu mluvit o jakési punkerské skupině odkudsi z Rusi.


Nepřihlášený uživatel

#571 Re:

2014-11-09 16:23

#1: -  Vsaďte si u Fortuny,jestli ten blemcala ,kterého jste si zvolili za prasidenta,jestli nestratí klíče od korunovačních klenotů,nebo sám někdy přeplave jezírko v jeho domovině na gumovém člunu,bez pomoci ochranky a svých nosičů a utěračů,nebo nevyznamená řádem bílého lva Kim Čon una

 


Nepřihlášený uživatel

#572

2014-11-09 16:38

Toto je kokotská petice podepsaná zemanovými kokoty. Hádám jednu věc: kdo tu petici napsal je stejně poblitej jako Zeman. Au nechcu se na to prase dívat končím papa.

Roman Skácel

#573 Re: Re: Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 17:03

#569: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 Pokud budete chtít cokoli k mým přízpěvkům, rád budu k tématu diskutovat.

Diskuzi nevidím jako souboj, spíš jako hledání pravdy více lidmi najednou.

P.S. Rozumně diskutovat však není možné bez odosobnění diskuze.


Nepřihlášený uživatel

#574 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 17:10

#561: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re:  

Nemohu s Vámi souhlasit, způsob vyjadřování je nedílnou součástí projevu osobnosti, čili lidského chování. Nikoho jsem nechtěla a ani nechci k ničemu nutit, pouze jsem vyzývala ke slušnosti, jež je projevem inteligentního a citlivého vnímaní všeho, co se kolem nás děje. 

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#575 Re: Re: Re: Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné

2014-11-09 17:11

#573: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: je to marné, je to marné, je to ... je to marné 

 Jen vysvětluju, že jsem vás za nechápavého neoznačil, naopak.

Jestli vám nebo jiným jde o diskuzi, pak je s podivem, že si dovolí označovat každého, kdo s nimi nesouhlasí, jako nechápavé (ať už je nazvali takto nebo jako "tvrdé"). To je přece velmi osobní, a nejen to, je to i velmi arogantní, protože takoví lidé automaticky předpokládají, že jen oni mají pravdu a jejich názor je ten správný.

Znovu zopakuju, že jsem vás nechápavým neoznačil, naopak, vás a druhého diskutéra, se kterým si tak pěkně notujeme, jsem označil za velmi chápavé. Jestli vám tento kompliment a pochvala není po chuti, tak se omlouvám a beru je zpět :-) Chtěl jsem přidat do diskuze trochu laskavosti, když je kolem nás samá vulgarita, zloba a Lukoil.