Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#526 Re:

2014-11-09 09:20

#1: -  

 Ano, prezident je Mikunda.

Děkjui, že mi také držíte palce, neb jsem řekl pravdu :D


Nepřihlášený uživatel

#527 Re: Re: Re: Málo vás....

2014-11-09 09:21

#505: Roman Skácel - Re: Re: Málo vás.... 

 ..proč to dělá?

 

Protože je MiKunda!


Nepřihlášený uživatel

#528

2014-11-09 10:20

Přestaňme pošlapávat jeden ze symbolů naší státnosti a pojďme raději šlapat potěch co toto dělají

Nepřihlášený uživatel

#529

2014-11-09 10:55

Konečně někdo z naší politické pakáže řekl alespoň trochu pravdy a nazval věci pravým jménem. Nejlepší je, že brojí týpkové jako Kalous, Brčál nebo knížepán, kteří se sami v parlamentu chovali jako dlaždiči a nejednou se potáceli opilí. už chybí jen bodrý moravský chasník s gulami.

Nepřihlášený uživatel

#530

2014-11-09 11:39

Byla bych ráda, aby se lidé nenechávali strhnout a nejednali ukvapeně, aniž si promyslí všechny souvislosti a pokusí se nahlížet hlouběji do problémů doby. Zajisté existují od Sametové revoluce dodnes v naší společnosti síly, které by chtěly zvrátit vývoj k demokracii a využívají všeho k podněcování nespokojenosti lidí, posilují vše negativní, snaží se rozdmychávat nepokoje a protesty, možná i novou "revoluci". Lidé by si toho měli být vědomi a neposlouchat ty, kdo přilévají oleje do ohně, včetně médií. Měli by hledat pozitivní cesty, jak pomoci situaci zlepšit, včetně toho, že v činnosti as projevech prezidenta, soušasného i předchozích, budou hledat a zdůzarňovat to dobré a pozitivní, kterého je opravdu dost. Nenechme se zneužít, zvolme si konání dobra.
Magdalena

#531 Ostuda republiky

2014-11-09 11:53

Ano, Zeman JE lhář. Národu lhal a národ podváděl po celou svojí politickou kariéru. Lhal v předvolební kampani, Lhal po zvolení, když naši zemi zoustouzel svými opileckými a nevhodnými eskapádami. Hovory z Lán? Jen další kapka v moři jeho ethanolových faux-pas. Předně Pussy (přiopilým prezidentem, který evidentně neovládá angličtinu - viz světem vysmívaný "bablbam" proslov, navíc vysloveno jako PASY) není primárně k***a, ale KOČIČKA, jde o dvojsmysl, který se dá u nás přirovnat třeba k mušličce, broskvičce atp. Ano, rebelky z Pussy Riot určitě tento dvojsmysl rády využily. Určitě nejsou vzorem ctnosti, ale fakt, že byly zavřené a odsouzené pouze za to, že kritizují prezidenta, z nich politické vězenkyně dělá, ať se opilec z hradu třeba na hlavu staví. Že se trapně od tohoto faktu snaží odvést pozornost jejich punkovým naturelem je víc než ubohé. Služební zákon? Ano, paskvil, jehož největším obhájcem je levicový premiér Sobotka, ale proč nevyužít omezenosti mas a nevyužít fackovacího panáka Kalouska? Čecháček na to slyší, to se mu bude líbit, stejně jako kritizovat naprosto zbytečně Karla Schwarzenberga. To si lid žádá, tomu rozumí, tím se zavděčí. Co na tom, že slíbil, že nebude vyvolávat spory, že bude sjednocovat, ne rozdělovat .. Pokud toto nevidíte, jste opravdu pravými voliči svého prezidenta a zasloužíte si jej i s celou ostudou, kterou ČR ve světě plodí.

Magdalena

#532 Re: Re:

2014-11-09 11:59

#523: mydlice - Re:  

 Velice hezky napsáno, souhlasím s Vámi :-)


Nepřihlášený uživatel

#533

2014-11-09 12:13

Je třeba ctít demokracii a prezinta demokraticky zvoleného!!!
Jirka

#534 já ctím demokracii

2014-11-09 12:20

#533: - Je třeba ctít demokracii a prezinta demokraticky zvoleného!!! 

Ano, jakkoliv se mi to nelíbí, MZ vyhrál volby a je prezidentem ČR. To nikdo nezpochybňuje. A mé demokratické právo je ho kritizovat. Což činím svými příspěvky v diskuzi a podpisem petice, která Zemana vyzývá k abdikaci. To je demokracie. Ovšem s tou abdikací, buďme realisté. Jistě si nikdo nedělá iluze, že by na to Zeman nějak reagoval :-) V tomto smyslu je výzva symbolická.


Nepřihlášený uživatel

#535

2014-11-09 12:22

Pan prezident mluvil správně,a to tak,aby vyburcoval lidi k přemýšlení.Je můj prezident a já mu věřím.
Jirka

#536 ano, je třeba přemýšlet

2014-11-09 12:33

#535: - Pan prezident mluvil správně,a to tak,aby vyburcoval lidi k přemýšlení. 

No já doufám, že Zeman vyburcoval lidi k přemýšlení o tom, jak by se prezident rozhodně neměl chovat a co by prezident rozhodně neměl dělat.

Magdalena

#537 Re:

2014-11-09 12:38

#535: -  

 A on má prezident "burcovat"? Nemá spíš situaci uklidňovat a zemi sjednocovat?

Roman Skácel

#538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Málo vás....

2014-11-09 12:47

#510: Slezte z toho lustru, Skácele, vidím vás - Re: Re: Re: Re: Re: Málo vás.... 

 No to jsme se tedy nasmáli...

P.S. Pravdou ale zůstává, že bavič opravdu jste.

marek štifter

#539 Re:

2014-11-09 13:06

#2: Eva Barešová -  

 Tedy vy jste mi ale popleta :)

josef

#540

2014-11-09 13:29

Zupácký hulvát s chováním ožrlaeckého pobudy z nádražní puriky nebude nikdy prezidentem normálních, slušných lidí v ČR. O tom vašem tzv."prezidentovi" jakém-si NICzemanovy to platí 10...0%.

Roman Skácel

#541 Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:35

#260: Zora - Re: Re: jarda 

Prezident Masaryk z nás udělal po 1.SV kromě národa s téměř tisíciletou tradicí dob Českého království, též ústavní stát.

Prezident Beneš je symbolem oné českskoslovenské státnosti před, v průběhu a po skončení 2. SV.

Prezident Gottwand z nás udělal soudruhy a jeho následovíci konče prezidentem Husákem - zápaní Rus a postavili dokonalý totalitní stát plně kontrolující svůj národ.

Prezident Havel vrátil naši státnosti demokracii a přivedl nás do EU a NATO, čímž položil základy toho, kdo nyní jsme, na čí straně stojíme, jaké máme hodnoty a kudy můžeme i v budoucnu pokračovat, nyní již vnímáni světem naprosto zřetelně, coby suverénní stát. Zde je nutno říci, že na to nebyl tak sám, jako prezidenti Masaryk a Beneš ve své době.

Ach jo, prezident Klaus, co jen k němu říci, prostě demokracii a státnost nakonec alespoň neprošustroval, což není možné říci o jeho politickém kreditu a historie ho nejspíš bude znát jako součastníka Václava Havla.

A prezident Zeman, první přímo volený prezident ČR, ten prozatím naší demokratické státnosti dává pořádně na zadek svojí kaskadérskou jízdou po samé hraně Ústavy ČR a chvílemi až za její hranou, pokud rozumíme funkci Prezidenta České republiky nejen jako nejvyšší ústavní, nýbrž především při pohledu na výčet osobností, které ji už zastávali v minulosti.

A pokud mohu prozatímní výkon funkce prezidenta panem Zemanem k někomu přirovnat, pak ji podobně znevažoval asi už jen Klement Gottwald, první dělnický prezident, neblahé paměti...

P.S. Ještě že už nemáme trest smrti a za současným prezidentem nestojí žádná vůdčí úloha nějaké strany, obával bych se nejhoršího.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#542 Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:39

#541: Roman Skácel - Re: Re: Re: jarda 

" Prezident Beneš je symbolem oné českskoslovenské státnosti před, v průběhu a po skončení 2. SV."

A protože si ho bral z jeden ze dvou kandidátů na prezidenta nevybírávě do huby, a tím nepřímo i všechny, kteří Beneše podporovali, tak máme na Hradě přisprostlého prezidenta, který si Beneše do huby brát nebude. Myslím, že je to tak v pořádku. A jsem za to rád. Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

harris

#543 za podporu

2014-11-09 13:49

Co že se tu rozdává ZA podporu Miloše??? Jako petice, jo? :-) 

Kdyby hloupost nadnášela...

Roman Skácel

#544 Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:56

#542: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: jarda 

 Ale já přece jsem rád, že je prezidentem pan Zeman (tohle jsme potřebovali, on nás vyléčí, o tom nepochybuji), dokonce je to můj prezident, jak jinak, když máme oba pas stejné země. Dokonce jsem rád i za to, že podle Vás ze sebe dělám blbce tím, že sem snáším mraky argumentů o tom, že je něco špatně.

Vše opravdu bez ironie.

Podle mě se ale pan Zeman nechová tak, abych na něj mohl být hrdý a současně důrazně nesouhlasil s mnoha jeho výroky a činy, kterými popírá to, kdo jsme my, občané ČR a na jakých hodnotách naše země stojí...

P.S. Není pro mě překvapením, že jste zapoměl, jak to s těmi tvrzeními o Benešových dekretech a Sudeťácích uveřejněných v německých novinách bylo skutečně a že se Vám hodí spíš ta vezre překroucená panem Zemanem, díky níž nakonec asi volby vyhrál.

 

Jirka

#545 ne tak opovržlivě, padouchu II. kategorie

2014-11-09 13:56

#542: Frederick Santer, padouch II. kategorie - může pěstičkama a peticema mlátit do země,

V podstatě máte pravdu. Jen mi vadí ta vaše opovržlivá poslední věta. Právo vyslovit svůj názor, např. formou petice, patří k základním projevům demokracie. Lidi, kteří tak činí, není třeba urážet. Mimochodem, tato petice, u níž diskutujeme, je vlastně PRO nebo PROTI Zemanovi ?

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:57

#544: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 "Dokonce jsem rád i za to, že podle Vás ze sebe dělám blbce tím, že zde snáším mraky argumentů o tom, že je něco špatně."

Že jste blbec jsem napsal kde? Se jen ptám, když tu padají slova o lhářích a lžích, které dostaly Zemana na hrad :-)

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#547 Re: ne tak opovržlivě, padouchu II. kategorie

2014-11-09 13:59

#545: Jirka - ne tak opovržlivě, padouchu II. kategorie 

 Nikoho konkrétního jsem neuváděl, jak víte, že jsem měl na mysli ty, kteří vyjadřují svůj názor?

Roman Skácel

#548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:05

#546: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

Naznačil jste, že "ze sebe dělám blbce", to neumíte přečíst ani to, co sám píšete, řekněme v kontextu?

 

Cituji:

"Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce."

 

Zde je to pro jistotu celé:

" Prezident Beneš je symbolem oné českskoslovenské státnosti před, v průběhu a po skončení 2. SV."

A protože si ho bral z jeden ze dvou kandidátů na prezidenta nevybírávě do huby, a tím nepřímo i všechny, kteří Beneše podporovali, tak máme na Hradě přisprostlého prezidenta, který si Beneše do huby brát nebude. Myslím, že je to tak v pořádku. A jsem za to rád. Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:09

#548: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 Ne, nenaznačil. Blbce dělají ze sebe ti, kteří nerespektují volbu prezidenta a chtějí změnu stůj co stůj, a ještě se u toho chovají jako agresivní blbci. A takoví existují, nejen v této diskuzi.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:13

#548: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

 

A kde tam vidíte, že tím, kdo mlátí pěstičkama do země, myslím vás? Někdo rád není a smíří se s rozhodnutím většiny. Na to není nic špatného. Někdo z nich ale není nejen rád, ale ještě mlátí pěstičkama do země a chce pomocí petice, která je neplatná, měnit rozhodnutí většiny. Vyjádření názoru je zcela v pořádku, vyjadřujte se vy, stejně jako se budu vyjadřovat já, na tom nic špatného nevidím. Ale je tu prostě skupina lidí, která chce rozhodovat za všechny a měnit rozhodnutí druhých. To v pořádku není. A ty já za blbce označuju. Jestli to děláte, nebo neděláte, nevím, neznám vás. A je mi to i fuk. Diskuze nejsou mou náplní života, na rozdíl od jiných zapálených diskutérů.