MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113926 Re: Z Kalouska udělal Babiš neotřesitelnou morální i odbornou autoritu.....

2017-08-31 16:53

#113864: - Z Kalouska udělal Babiš neotřesitelnou morální i odbornou autoritu..... 

 Mitrofanov. :-))) Proč čteš takové sračky, idiote?


Nepřihlášený uživatel

#113927 Re: Re:

2017-08-31 17:32

#113913: - Re:  

Do 4.listopadu 1968 opustily Československo armády PLR, NDR, MLR a BLR. Sovětská armáda po okupaci zůstala na území Československa až do roku 1991, v odhadovaném počtu okolo 150 000 v třiatřiceti lokalitách.

Tolik wiki, tedy neživili jsme půl milionu Rusů celých 22 let, jak jsi zde stále zkoušel podsouvat.

Za dvacet let bylo zabito cca 400 lidí. Z toho 16 vražd spáchali vojáci, co se snažili zběhnout na západ (tedy žádní vrahové, ale hrdinové formátu bratří Mašínů, jež stanuli na správné straně na cestě k demokracii, tedy by se to mělo odečíst). Zbytek byly převážně nechtěné nehody, stálo by za to, udělat srovnání, kolik za stejnou dobu způsobila úmrtí naše ČSLA, tedy kdo byl větší břídil. Nebo kolik zahynulo lidí při cvičeních armád NATO, jež na západě podnikalo také různá cvičení.

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113928

2017-08-31 17:39


Nepřihlášený uživatel

#113929 Re: Re: Re:

2017-08-31 18:10

#113927: - Re: Re:  

 Kontrolní otázka:

Jestliže tedy rusští vojáci zlikvidovali 16 lidí při útěku, když se snažili zběhnout na západ v časovém rozmezí 22 let, kdo je tedy po statistické stránce větší vrahoun Rusové, nebo islamističtí přivandrovalci?

V jednom roce došlo v Evropě k těmto událostem:

14. července 2016 (Francie)

- Při večerním útoku ve francouzském městě Nice, kde do davu lidí oslavujících státní svátek najelo nákladní auto, zahynulo 86 lidí. Útočníkem byl 31letý Francouz tuniského původu Mohamed Lahouaiej Bouhlel, policie jej zastřelila. 

19. prosince 2016 (Německo)

- Tunisan Anis Amri najel s ukradeným kamionem do davu lidí na vánočním trhu na náměstí Breitscheidplatz v centru Berlína. Útok si vyžádal celkem 12 obětí, automobil zabil 11 lidí, včetně jedné Češky, další obětí byl polský řidič kamionu, kterého Amri pobodal a zastřelil. Asi 50 lidí bylo zraněno. Atentátníka později zastřelili policisté v Itálii.

Tedy máme zřetelně vítěze, islamistický přivandrovalec je statisticky  mnohonásobně větší vrahoun, než ruský voják.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113930

2017-08-31 19:08

 Je potřeba pro výstrahu pořádně zpráskat jako prašivé psy pár vlastizrádců z pražské kavárny, aby si uvědomili, že jejich místo je u boudy a našeho demokraticky zvoleného a oblíbeného prezidenta nebudou urážet a už vůbec ne odvolávat!


Nepřihlášený uživatel

#113931 Úchylnou proimigrantskou verbež bude nejlepší postřílet.

2017-08-31 19:43

Polský pár zažil o víkendu noční můru. Mladí lidé přijeli do oblíbené turistické destinace v Rimini v Itálii a chtěli si tu společně vychutnat trochu romantiky. V sobotu v noci šli na pláž a relaxovali při svitu měsíce. Najednou si ale všimli, že se k nim blíží čtyři temné siluety mužů, a než stačili jakkoli zareagovat, nastalo peklo. Čtyři muži napřed zbili do bezvědomí mladého muže a poté opakovaně znásilnili jeho šestadvacetiletou partnerku. Zpráva o tomto hrůzném činu proletěla už celou řadou médií.

Polský server Super Express tvrdí, že italští policisté celý případ šetří a nebrání se ani spolupráci s polskými kolegy. Vyšlo najevo, že čtyři útočníci, pravděpodobně Afričané, mladou ženu dokonce chtěli utopit, aby proti nim případně nemohla svědčit. Naštěstí se jim to nepodařilo.

Server dále poznamenává, že celý případ má ještě jeden hrozivý rozměr. Jde sice o tak strašný případ, že se zdá, že to není možné, ale Super Expres s lítostí oznámil, že takřka nemožná věc se stala skutečností. Člen jedné z italských organizací, které do Itálie migranty vozí, měl údajně na sociální síti Facebook napsat, že se znásilnění zpočátku může jevit jako traumatizující, ale žena z něj nakonec bude šťastná.

„Znásilnění je zpočátku děsivé, ale postupem času se žena zklidní a je šťastná,“ napsal na sociální síti Facebook Abid Jee. Svými slovy vyvolal na internetu bouři. Organizace, pro kterou Jee pracoval, oznámila, že ho s okamžitou platností propouští.


Nepřihlášený uživatel

#113932

2017-08-31 21:57

Tento zrůdný zločinecký režim puče zla 1989 vznikl na základě teroristického puče cia. stb 1989
, 97% lidí chtělo socialismus, dostali jsme feudalismus pro zaměstnance důchodce, nemocné a dotační socialismus pro podnikatelské zločince a korporace

k rozbití československa došlo proti vůli drtivé většiny občanů tohle zlo musí být potrestáno stejně jako teroristi puče zla 1989

co nám reálně přinesl puč veksláků,mafiánů, zločinců, teroristů 1989 ,rozbití československa, rozkradení zadlužení , mafie ovládá justici masmedia ,policii
,otrokářství,exekutorské mafie terorizující miliony lidí, astronomický nárůst vražd, přepadení, samotný režim je zločinný, pravice ovládá totalitně justici masmedia policii,ročně desítky bezdomovců umrzá na ulici , sebevraždy z důvodů chudoby zadlužení do kterého je dostal tento režim každý den ,desetitisíce povražděných lidí kapitalisty kteří přepsali zadlužené firmy na bílé koně , okupace jiných států, milion lidí pod hranicí chudoby a 3,5 milionů lidí těsně nad hranicí chudoby


Nepřihlášený uživatel

#113933 Re: Re: Re: Re:

2017-09-01 00:07

#113817: - Re: Re: Re:  

 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení, § 198


Nepřihlášený uživatel

#113934 Re:

2017-09-01 05:27

#113930: -  

 Jste trochu mimo mísu.. Oblíbený a slušný prezident už není 6 let mezi námi..


Nepřihlášený uživatel

#113935 Re: Re:

2017-09-01 05:40

#113906: - Re:  

 Každý, kdo má aspoň něco v hlavě věděl, kdo je AB... Taky nechápu, proč se teď všichni hrozně diví... Vždyť moc nechybělo a Slováci ho tenkrát zabásli... Věděl filuta moc dobře, proč má ( musí ) v roce 1993 přeběhnout z Blavy do Prahy...


Nepřihlášený uživatel

#113936

2017-09-01 05:42

Andrej Babiš - král zvířat financuje 1/3 českého zemědělství - Agrofert Holding :
Takové impérium jako Andrej Babiš nevlastní zádný clovek v Ceské republice. Firma Agrofert Holding , ve které má 45% nebo 100% akcií, byla v roce 2000 s 30 miliardami korun trzeb a 2,5 miliardovým ziskem 8. z nejvetsích ceských podniku. V Agrofertu je 83 podniků a Andrej Babis je povazován za nejbohatsího Cecha po Kozeným a i za nejbohatsího Slováka. Bydlí ve výstavní vile v Bratislave. Jeho prazská adresa je v zizkovské Rohácove ulici.
Andrej Babiš se narodil v Bratislave v roce 1954 v prominentní komunistické rodine. Jeho otec byl v 50. letech reprezentantem ceskoslovenských podniků v Etiopii a Francii. Podle archivních dokumentů byl Andrej v roce 1982 naverbován od StB jako agent s krycím jménem Bureš a byl clenem KSČ. Andrej chodil na gymnázium ve Svýcarsku a je absolventem Vysoké skoly ekonomické v Bratislave. Slovák Andrej prisel do Prahy v roce 1994 témer bez penez. Má ceské obcanství až od roku 2000.
Start jeho kariéry je spjat se slovenským podnikem zahranicního obchodu Petrimex , jako obchodní delegát zastupoval v druhé polovine 90. let tuzemské podniky v Maroku. Po revoluci se vrátil do Petrimexu, který pred rozpadem federace zalozil zastoupení v Cechách. Tesne po rozdelení zeme vznikla firma Agrofert , 1995 zvýsila své jmení , oddelila se od slovenského podniku zahranicního obchodu Petrimex a Petrimex Babise propustil. Firma Ost Finanz und Investition - OFI ze svýcarského mestecka Baar , která prý patrí Babisovým spoluzákům z gymnasia , nemá ani kancelár , ani zamestnace , ale postovní schránku a vlastní 55% akcií v ceském chemickém impériu Agrofert. Anebo vlastní tech 55% akcií dalsí neviditelná firma Ameropa z Basileje. Agrofert nakupuje tuzemské chemické a zemedelské podniky. Postupne ovládá chemicky Lovochemie, Precheza a Deza a firmy zabývající se obchodováním s obilím a masokombináty a koupil za 800 milionů korun 3. nejvetsí chemický konglomerát v zemi - AliaChem s peti výrobními podniky. V dobách nejvetsí slávy kontroloval Chemapol holding stovku firem se 40.000 zamestnanci , byl nejvetsim chemickým koncernem Cech a chéf byl vysoký funkcionár KSC Václav Junek. Nezkusené Junkovo vedení a neprůhledné hospodarení privodilo koncem roku 1998 totální krach a banky vypovedely Chemapolu sluzby. Z Vídne by povolán Hugo Michael Sekyra , aby Chemapol zachránil. Pan Sekyra prisel na podvody ve vedení Chemapolu , odhalil tunelování a byl propusten a 1998 ve Vídni zavrazden. Pocátkem roku 1999 Krajský obchodní soud vyhlásil nad Chemapolem konkurs. Po Junkovi zůstal ceský rekordní dluh 17 miliard korun. Z Chemapolu se stala chemická spolecnost AliaChem. A zbankrotovaný AliaChem koupil Andrej Babis pro jeho koncern Agrofert. Agrofert se stal králem ceské chemie po zhroucení Chemapolu. Babis je nr.1 v obchodování se zemedelskými produkty prostrednictvím firmy AGF Trading a financuje více nez 1/3 ceského zemedelství. Ovládá i nekolik masokombinátů. Babis má obrovský vliv a má blízko ke spickám ODS i ČSSD a k ministrovi vnitra a osobne se zná s premiérem. Vláda rozhodla prodat Unipetrol Babisove firme Agrofert za 11 miliard korun a pritom nabídla britská realitní firma Rotch 14 miliard , ale Babis nesehnal peníze na Unipetrol.
S výjimkou koupe zadluzeného AliaChemu dokáze Babis nakupovat nové firmy velmi levne, skoupí jejich dluhy a pak je ovládne. Nekolikrát se o nej zajímala policie. Policie prosetruje postup Andreje Babise pri ovládnutí spolecnosti Lovochemie , pri majetkových zmenách v Lovochemii bylo spácháno nekolik trestných cinů. Jedna firma, která mela majoritní podíl v Lovochemii a na niz bylo vázáno mnoho dluhů, se neúcastnila navysování kapitálu chemicky a pozdeji byla poslána do likvidace. Druhý akcionár kapitál posílil a Lovochemii ovládl. Andrej Babis byl predsedou predstavenstva vsech firem a to byl trestný cin zneuzití informací v obchodním styku a porusení povinnosti pri správe cizího majetku.
V roce 1995 získala verejnou soutezí od Klausovy vlády 51% Lovochemie firma Proferta, kterou Babis z poloviny vlastnil. Proferta si na privatizaci půjcila půl miliardy od IPB , která pod tlakem Klausovy vlády financovala radu privatizací s vedomím, ze úvery nemohou být spláceny. Babise vysetruje policie , ze s pomocí podniku Unipetrol se zbavil svého závazku u banky i u nemeckého partnera. Agrofert s Unipetrolem zalozily spolecnou firmu Agrobohemie, která navýsením základního jmení o ctvrt miliardy korun získala v Lovochemii majoritu. Babis poslal Profertu do likvidace i s půlmiliardovým dluhem u IPB a ta podala na Babise trestní oznámení za podvod. Dále slo i o zneuzití informací v obchodním styku.
Roku 2000 po pádu IPB, firma Agrobohemie ( od Agrofertu a Unipetrolu ) získala na nátlak Zemanova kabinetu zkrachovalý holding Aliachem sdruzující firmy Spolana Neratovice, Fatra Napajedla a Synthesie Pardubice. Holding byl zadluený a bankám nebyl schopný splácet úver. Kdo za koupi Aliachemu a restrukturalizaci firmy zaplatil , není jasné. Jistý cizinec - Marc David Rich, mající na konte více podvodů jako obchodník s ropou, byl v neprítomnosti odsouzen v USA k 9 letům vezení za nelegální obchody s embargovanou íránskou ropou , má nahláseno trvalé bydliste ve svýcarském mestecku Baar , kde je i postovní schránka firmy OFI. Rich spolupracuje i s firmou Ameropa z Basileje. Ameropa není v Basileji známá , ale má krásnou ceduli na krásné vile. Kdyz uz nechtel Babis obelhávat ceskou vládu s jeho tajuplnou svýcarskou firmou O.F.I. , prohlásil , ze tech 55% akcií Agrofert vlastní tajuplná svýcarská firma Ameropa AG., jeho dalsí postovní schránka.
Nad privatizací chemie se vznásí váný otazník , 55% procent akcií Agrofert je ve vlastnictví tajemné svýcarské firmy Ameropa, nebo svýcarské firmy OFI. A o tom, komu patrí Ameropa nebo OFI , cestí ministri nic nevedí, ale sverili jí celý ceský chemický průmysl ! Vybráno z aktů soudu , který zatím ještě nic nevysoudil a tak zabavení majetku všech českých miliardářů a všech českých tunelářů nechá na sebe čekat.
Vražda krále podsvětí Mrázka 2006 : Kolují pověsti, že český král podsvětí František Mrázek byl roku 2006 zabit na objednávku Andreje Babiše. Však Babiš se vymlouvá, že kolega František Mrázek nebyl zabit od něj, že vraždu objednal a zaplatil někdo jiný. Andrej Babiš se totiž snaží dostat do vlády a tak musí vraždy zapřít a svést na jiné podnikatele.
V Praze 10 v Záběhlicích byl 15.11.2007 nalezen mrtev český "lobbista" a "podnikatel" Tomáš Kejla , který byl v květnu spolu s polským lobbistou Jackem Spyrou obviněn z vydírání majitele spolku Agrofert - Andreje Babiše. Spyra chce proto požádat o policejní ochranu. Podle policie zemřel Kejla "náhle ze zdravotních důvodů"- měl rozbitou hlavu. I Spyra se bojí také o život a požádal ještě ten den o policejní ochranu. Tomáš Kejla a Jacek Spyra prý požadovali na Andreji Babišovi úplatek 10 miliónu korun za to , aby nebyl Babiš popotahován a kriminalizován v korupční kauze Unipetrol v Polsku a aby na Babiše nebyl vydán eurozatykač. V češtině je dnes synonymum ke slovu zloděj slovo podnikatel a lobista je jiný název pro slovo korupčník.


Nepřihlášený uživatel

#113937 Re:

2017-09-01 05:46

#113902: - 

 

 Proč lžeš, buzerante zasranej? TOHLE NEŘEKL! Není nic odpornějšího, než vy prolhaní neomarxističtí buzeranti z pražský kavárny. Strč si ten svůj agresivní homosexualismus do prdele, úchyláku!


Nepřihlášený uživatel

#113938 Re: Re:

2017-09-01 05:52

#113934: - Re:  

 Myslíš tu odpornou prolhanou vrahounskou a zlodějskou zrůdu Havla? Toho mají v oblibě akorát zkurvení vlastizrádci a vrahounští cizáci.

 

 

https://www.pravdaozrude.cz/


Nepřihlášený uživatel

#113939

2017-09-01 06:57

Dodržování pravidel je požadováno jen po původních obyvatelích Evropy. Končí to postupnou ztrátou veřejného prostoru, kdy se bojíte večer někam jít, pustit někam dítě, ženy si raději nevezmou minisukni, aby nemusely poslouchat hloupé narážky nebo v horším případě neschytaly dávku kyseliny do obličeje.

Jediné řešení Bruselu a Berlína jsou kvóty a přerozdělování, trestání odpůrců migrace a nyní již dokonce zkoumání, jakou chemikálii domácím obyvatelům píchnout, aby nebyli "xenofobní".


Nepřihlášený uživatel

#113940 Re: Re: Re:

2017-09-01 07:19

#113927: - Re: Re:  

 Mám velmi vážné pochybnosti o wiki v této konkrétní věci, číslo se objevuje, leč velmi se obávám, že není hodnověrné. Frekvence vlaku Milovice - Moskva byla každodenní a z objemu vlaku lze dopočítat, že se jím přepravilo ročně více než 500 000 lidí. Tedy se obávám, že ono číslo 150 000 může pocházet např. z roku 1989 kdy od roku 1985 ruská aktivita na našem území velmi uvadala po návštěvě Gorbačova a celkově došlo k rozpadu komunistického režimu a rusáci se velmi stáhly do lágrů a nevystrkovaly rypáky. 

Není podstatné, jestli tu ruská pakáž setrvávala nepřetržitě v počtu 500 000 nebo se to nějak měnilo v průběhu dvacetilé okupace, podstatné je, že sem ruská pakáž vůbec přiskákala. To je neomluvitelný zločin podobně jako neomluvitelným zločinem Rusů okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny. 

Mimochodem, 150 000 okupantů, kdy naše celá armáda dnes má cca 35 000 lidí ti připadá málo? 


Nepřihlášený uživatel

#113941 Re: Re:

2017-09-01 07:22

#113937: - Re:  

 To je myslím titulek z jednoho z Babišových blesků :-)


Nepřihlášený uživatel

#113942 Re: Re:

2017-09-01 07:41

#113934: - Re:  

 Ty myslíš toho debila, kterýho pěstovali stbáci?


Nepřihlášený uživatel

#113943 Desítky tisíc Britů si po brexitu zajistili a zajišťují pas z EU a to je velká jistota, že .....

2017-09-01 07:51

Víc peněz než Drahoš. Hnutí požadující odchod z EU dostalo 10 milionů, musí je vrátit

.....Británie nebude totalitou.

Tedy po zkušenostech s komunistickou totalitou by ze země odešla veškerá inteligence, podnikatelé by okamžitě vyvedli svá aktiva mimo ČR a okamžitě by ustaly veškeré zahraniční investice a to mimo jiné proto, že je zkušenost s brexitem a je zřejmé, že došlo k prolhané kampani, která dnes v Británii způsobuje obrovské problémy, neboť nesmyslům z kampaně není možné dostát. 

Dnes to Británii stojí nedozírné finanční prostředky na snížení kurzu měny na nestabilitě kurzu.  

Věci jsou velmi vážné a nelze je přehlíže, že se "to nějak vyřeší". 

 


Nepřihlášený uživatel

#113944 Re:

2017-09-01 07:55

#113936: -  

 To má být jako profil potencionalniho premiera ?  Nastěstí nežiji v ČR.. Zeman prezidentem a tohle STBácké - zlodějské individuum premierem.. Takové panoptikum.... Lidi proberte se.. Není v Česku dost slušných moudrých lidí, kteří by náš stát reprezentovali ??


Nepřihlášený uživatel

#113945 Re: Re:

2017-09-01 08:02

#113944: - Re:  

 Ne to jsou jen nějaké bláboly. Naštěstí nežiješ v ČR, tak se do nás neser, zmrde!


Nepřihlášený uživatel

#113946 V takovém případě je nárůst výběru daní zoufale nízký, Babiš neudělal tedy nic pozitivního.....

2017-09-01 08:02

Česká ekonomika rostla ve 2. čtvrtletí o 4,7 procenta. Předčila původní odhady

 
 
  • Podle zpřesněného odhadu ČSÚ rostla tuzemská ekonomika v druhém čtvrtletí o 4,7 procenta.
  • Tahounem byla hlavně silná spotřeba domácností a růst investiční aktivity.
  • Původně ČSÚ odhadoval růst ve druhém kvartále na 4,5 procenta. Analytici přitom očekávali, že růst HDP upraví spíše směrem dolů.

....neboť výběr daní už vůbec nekoresponduje s růstem HDP a to je velmi vážná věc, to znamená, že se daně někde kradou nebo je Babiš neumí vybírat. 


Nepřihlášený uživatel

#113947 Re: Re: Re:

2017-09-01 08:09

#113945: - Re: Re:  

 S Babišem i Zemanem je to velmi vážné, je velmi pravděpodobné, že páchají zločiny proti státu. 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.

 


Nepřihlášený uživatel

#113948 Re: Re: Re:

2017-09-01 08:10

#113945: - Re: Re:  

 

Myloš jede v tobogánu do karusele a cestou makroamnestuje spolupachatele.......

 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113949 Andrej je opravdu legrační. On sám je dokladem, že mu neuškodil otec ani bratr StBáci......

2017-09-01 08:17

Babiše zastupují synové lidovce Bartončíka. Jeho kauza s StB také ovlivnila volby, říkal šéf ANO

....v jeho politické kariéře, přestože se pak logicky soudný člověk ptá, jestli tedy podezření, že byl i Andrej donašečem není velmi věrohodné a to právě v situaci, kdy jej vyvracejí bývalí StBáci a slovenský (nebo snad balkánský soud) jim uvěří a musí to řešit tamní soud Ústavní. 

Soudný člověk by si totiž řekl, že povinností a "cností" StBáka je krýt své donašeče a to za všech okolností a právě v situaci, kdy už organizace ani neexistuje, tam je potřeba je krýt především, kdo ví jak se vlastně krytí člověka s přístupem k miliardá může hodit a vyplatit, tedy StBákům, nikoliv mně, já se s takovou pakáží nestýkám. 


Nepřihlášený uživatel

#113950 Ovčáček je standardní komunista......

2017-09-01 08:50

Ovčáček je extratřída v ohýbání pravdy, říká autor nové hry o mluvčím Hradu. Doplní ho i Babiš