MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113801 Re: Re:

2017-08-29 17:35

#113794: - Re:  

 Není to tak úplně pravda. Spojené státy nebrání šíření žádných ideologií a to ani zločinných. Vláda Spojených států ale samozřejmě žádnou takovou odpornou ideologii nepropaguje a samozřejmě jako celek se vůči takovým projevům vymezuje negativně, proto si to také Trumpeta řádně v USA "slíznul" za jeho nejasné postoje vůči extrémistům.  Republikání mu jasně připomenuli, že jeho rasistické postoje nebudu tolerovat a u demokratů je to samozřejmé, jejich postoje k celému působní Trumpety jsou naprosto jasné. 

Evropa po zkušenostech s nacismem a komunismem toto skutečně reguluje.  Důvodů je jistě více např. multijazykovost Evropy, kdy ostatní státy díky jazykové bariéře poměrně dlouho nezaznamenaly např. v případě Hitlera a či Gottwalda zde, že je to velmi nebezpečná situace pro občany daných zemí a dokonce i okolních či celého světa. Ale důvodů bude jistě ještě více, proč projevy rasismu, xenofobie, propagace zločinných totalitních ideologií regulovat.  


Nepřihlášený uživatel

#113802 Tak se ukaž Ivánku z ANO StB, jak velké máš koule :-), to byl panečku fičák, to jsi nečekal :-)

2017-08-29 17:44

 

 

Šetření nahrávky s Babišem může začít, firma FAU zbavila mlčenlivosti finanční správu, šéfa ANO i Pilného

 

  • Opavská firma FAU zprostila prostřednictvím svého advokáta Alfréda Šrámka mlčenlivosti finanční správu, která čelí podezření, že firmu chtěla účelově zlikvidovat.
  • Správa tak nyní může zveřejnit podrobnosti k případu a ke svým krokům.
  • Firma loni skončila v insolvenci a později v konkurzu.

Doufám, že zítra bude vše k případu zveřejněno, všechny dokumenty finanční a celní správy budou plně veřejné a k dispozici všem občanům, neboť firma je stejně zlikvidována a tedy hodnotu má jen to, jak to finanční úřad provedl, na čí příkaz a jakými zákonnými normami se přitom oháněl. 


Nepřihlášený uživatel

#113803 Re: Tak se ukaž Ivánku z ANO StB, jak velké máš koule :-), to byl panečku fičák, to jsi nečekal :-)

2017-08-29 17:46

#113802: - Tak se ukaž Ivánku z ANO StB, jak velké máš koule :-), to byl panečku fičák, to jsi nečekal :-) 

 Myloš už je na skluzavce do karusele, ale ještě cestou stihne jednu makroamnestičku :-) nemůže v tom přece také ruského trotla Klause nechat samotného :-)

Bude legrace, až ODS přijde s tím, že nominuje Klause :-), neb dnes to vypadá tak, že "chlípník je zpátky" a to si představte, že Ústavní soud se vyhnul projednání žaloby pro velezradu tím, že jej již nemůže postihnout, protože už stejně nemůže kandidovat.  

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět. Dalším milníkem je makroamnestie a pořadí obou milníků může být i obrácené :-).   To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113804 Co na dnešní výhrůžky firmě FAU finanční správou vlastně říká Lenička z karuselu Agrofert?

2017-08-29 17:54

Mluvčí Generálního finančního ředitelství Gabriela Štěpanyová uvedla, že finanční správa obratem o zbavení mlčenlivosti společnost FAU požádala. "Není-li medializace této kauzy zcela účelová, pak lze věřit, že firma FAU to ve vlastním zájmu učiní a umožní veřejnosti seznámit se rovněž s argumenty finanční správy," uvedla mluvčí.

Právník společnosti FAU Alfréd Šrámek žádosti vyhověl a zaslal zproštění mlčenlivosti vůči všem médiím. Zproštění se týká ministra financí Ivana Pilného, jeho předchůdce Andreje Babiše a všech finančních a celních úřadů.

 


Nepřihlášený uživatel

#113805

2017-08-29 18:24

 Který vlastizrádnej zmrd či kripl zboural tu železnou oponu, abysme se nemohli bránit před nájezdníky? Nebyl to zase ten zlodějskej vlastizrádnej zkurvysyn Havel?


Nepřihlášený uživatel

#113806 Re:

2017-08-29 20:09

#113805: -  

 Proti 500 000 nájezdníků z rusákova železná opona nezmohla vůbec nic a co víc, i kdyby přišla ta pakáž bez kalašnikovů, také by je nikdo na hranicích nepostřílel. 

Tedy pokud se i jen 10 000 lidí rozhodne překročit jakoukoliv hranici a jdou najednou, nic a nikdo je nezastaví. Je to jen ubohá představa idiotů, že mohou lidi střílet na hranicích. 

Ivan

#113807

2017-08-29 20:39

Chodím chcát Havlovi na hrob.


Nepřihlášený uživatel

#113808

2017-08-29 20:54

Miloš je fakt dobrej!


Nepřihlášený uživatel

#113809 Re:

2017-08-29 21:23

#113807: Ivan -  

 Tak to budeš zaručeně deviant, dle Zemana nejspíš dokonce pozitivní :-) logicky na nějakou strašnou nemoc. 


Nepřihlášený uživatel

#113810 Re:

2017-08-29 21:26

#113808: -  

Nepřihlášený uživatel

#113808

2017-08-29 21:54

Miloš je fakt dobrej!

 ....ruskej trotl, tak to bez nejmenších pochybností :-)

Ruský podnikatel, který podporuje dezinformátory, chce v Mariánských Lázních léčit kosmonauty. Sešel se už s Remkem


Nepřihlášený uživatel

#113811 Z jakého důvodu Rusko vetuje i tyto rezoluce RB OSN o Sýrii?

2017-08-30 05:51

Dosavadní snahy o mezinárodní stíhání nejvyšších figur syrského režimu nevedly nikam. Na počátku srpna ohlásila odchod z komiseOSN vyšetřující porušování lidských práv a válečné zločiny v Sýrii bývalá prokurátorka stíhající válečné zločince Carla Del Ponteová.

Vysvětlila, že je zklamaná, že komise „naprosto nic nedělá“, protože nemá politickou podporu ze strany Rady bezpečnosti OSN. Del Ponteová dlouho prosazovala vznik speciálního tribunálu po vzoru konfliktů ve Rwandě a Jugoslávii. Takový krok však vždy vetovalo Rusko, které platí za hlavního mezinárodního spojence Asada.

 


Nepřihlášený uživatel

#113812 ANO StB je legrační partička, nedivím se učitelům....

2017-08-30 06:06

Bez zvýšení schodku rozpočtu na lepší platy učitelů nebude, tvrdí Pilný. Učitelé a akademici chystají protest

  • Učitelé chtějí v pátek upozornit na kritickou situaci ve školství a přimět vládu, aby schválila navýšení učitelských platů a rozpočtu vysokých škol.
  • Podle ministra financí Ivana Pilného (ANO) ale není možné těmto požadavkům vyhovět, pokud vláda zároveň neodsouhlasí zvýšení rozpočtového schodku.
  • Rozhodnout by se mělo na jednání koaliční rady v pondělí 4. září.

......neboť ANO StB tvrdilo a hlavně to tvrdil Bureš či Babiš vlastně oba najednou, že se v ČR rozkrádají stovky milard ročně. Jen v pohonných hmotách to prý měly být desítky miliard ročně. 

Dnes růst výběru daní ani není schopen kopírovat růst HDP a vlastně ani nikdy nekopíroval. Přebytek zajistil mimořádný příjem dotací z EU ve výši 60 mld. nad obvyklý rámec, Babiš překontroloval 30 000 faktur ve státní správě za psledních 25 let a nenašel jedinu ukradnou korunu a utratil na to stovky milionů korun. 

Na koho tedy Babiš podal trestní oznámení? Že na nikohoko? Tedy to byl celé jen blábol, nesmysl či ÚČELOVKA? Kde je dnes konec Wagenknechta? Stále tři roky připravuje trestní oznámení? Situace dnes vypadá ale úplně jinak, policie žádá Sněmovnu, aby Babiše s Faltýnka vydala k trestnímu stíhání. 

Babišův audit: u faktur za 16 miliard korun se nenašla veřejná zakázka

5. června 2014  10:30, aktualizováno 17:57
 
Kontrola v šesti resortech, které řídí hnutí ANO, ukázala, že u faktur za 16 miliard korun nelze vůbec najít veřejnou zakázku. Takových případů se kontrolou našlo víc než 1 200. Ministr financí Andrej Babiš řekl, že se už připravují i trestní oznámení. "Jsou poradenské smlouvy, které nemají žádné plnění," zmínil Babiš.
 
Ale pro voliče ANO StB je Andrej Babiš svatý Bureš dítě z Maconu :-)
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#113813 Je potřeba se ptát, co vláda s Burešem na MF vlastně udělala navíc? Co by jiná vláda neudělal?

2017-08-30 06:09

Že nikdo nic není schopen najít? Já také ne. 

Vláda ANO StB skutečně neudělala nic, nebylo schopna zvýřit produktivitu práce státní správy, nevybírali dokonce ani více daní, přestože zavedli neuvěřitlnou šikanu soukromého sektoru.  Prostě nula, tedy nula je nic. 

Vše co udělala tato vláda, by udělala i jakákoliv jiná vláda, jen tato vláda navíc zavedla šikanování soukromého sektoru, který vytváří HDP tohoto státu. 


Nepřihlášený uživatel

#113814 A co dělají rusáci ve vesmíru? Že je to tajné? :-)

2017-08-30 06:11

Sondy Voyager posílají data z vesmíru od roku 1977, fungovat přitom měly jen pět let

Vesmírné sondy Voyager 1 a 2 amerického vesmírného úřadu NASA slaví výročí 40 let funkčního pobytu v kosmu. Vypuštěny byly roku 1977, aby zkoumaly Jupiter, Saturn, Uran a Neptun včetně jejich prstenců a měsíců. Před pěti lety, 25. srpna 2012, se Voyager 1 navíc stal první sondou, která opustila sluneční soustavu. Dosud posílá na naši planetu data ze vzdálenosti téměř 21 miliard kilometrů.


Nepřihlášený uživatel

#113815 Re: Re:

2017-08-30 06:11

#113794: - Re:  

 Schvaluje, Ukrajina.


Nepřihlášený uživatel

#113816

2017-08-30 06:12

Co to zkoušíte, teroristi z pražský kavárny? Chcete zhebnout?


Nepřihlášený uživatel

#113817 Re: Re: Re:

2017-08-30 06:13

#113815: - Re: Re:  

 Vláda Ukrajiny snad schvaluje extrémismus ruské pakáže na východě země či na Krymu? Od kdy? 


Nepřihlášený uživatel

#113818 Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:14

#113817: - Re: Re: Re:  

Jaká ruská pakáž. Proč ne třeba židovská pakáž? Ty používáš Hitlerovův slovník. Co to tady šíříš, ty prase nacistický banderovský? Nenávist proti národu!!! Pácháš trestrnou činnost!!!!

 

Ukraine crisis: the neo-Nazi brigade fighting pro-Russian separatists


Nepřihlášený uživatel

#113819 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:19

#113818: - Re: Re: Re: Re:  

 Ruský nacionální extrémismus vyvolal extrémismu i v Ukrajině? V roce 2014? Je to možné.  Ukrajina nenapadla Rusko. Mimochodem Janukovič sestavil vládu s velmi podivnou neonacistickou bandou "Svoboda", která se velmi podivně dostala do parlamentu Ukrajiny v době Janukoviče. Janukovič s nimi mohl sestavit vládu, protože předtím změnil Ústavu Ukrajiny a pasoval se do role samovládce - ovláda úřad přezidenta i vládu. Po útěku Janukoviče k ruskému okupantovi se nic takového již nestalo a neděje se tak ani nyní.

Extrém ve volbách nezískal prakticky nic.  


Nepřihlášený uživatel

#113820 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:23

#113819: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Meleš z cesty nacistickej banderovskej kriple a své bláboly nemáš podložené důkazy.  Raději vysvětli, jaktože za "demokratickou Ukrajinu" bojujjí nacistické jednotky SS a jaktože je váš soudruh Štětina ještě zve do Europarlamentu. Europarlament se zřejmě změnil na Reichstag.


Nepřihlášený uživatel

#113821 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:33

#113820: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To, že ty považuješ dobrovolníky za nacisty ještě neznamená, že se o nacisty jedná. Navíc je dnes situace již dávno jiná a je velmi pravděpodobné, že žádné dobrovolnické prapory či dokonce extrémistické prapory již Ukrajinu nebrání a vše si převzala řádná armáda Ukrajiny. 

Extrémní vyvolání války na východě Ukrajiny logicky vyvolá extrémní reakci na Ukrajině s tím se nedá nic děla. Počátek je v ukradení Krymu a vyvolávání války na východě Ukrajiny ruskými extrémisty, zločinci a dokonce ruskou armádou, která by měla být uváděna na první místě, to je jednoznačné. 

Dalším milníkem je zrušení dohod s EU Janukovičem, jedním podpisem Janukoviče masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku a podpisy dalších prapodivných smluv s Putinem o kterých nevěděl ani parlament, že je Janukovič projednává. 

Ještě předtím Janukovič změnil Ústavu Ukrajiny tak, že se stal samovládcem. V době nepokojů dokonce zavedl účelové represivní  drakonické zákony, přestože občané mají právo vyjádřit svůj názor v ulicích a mají jej garantované Ústavou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113822 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:35

#113821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty neumíš anglicky, obecní blbe? Co ty jsi za nacistický prase, že hájiš ukrajinské vrahounské neonacisty?

 

Ukraine crisis: the neo-Nazi brigade fighting pro-Russian separatists

 

Nepřihlášený uživatel

#113823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-30 06:40

#113822: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nehájím žádný extrémismus. Na Ukrajině ale vidím aktivizace extrémistů podobně jak aktivizován extrémismsu zde Milošem Zemana. Vlastní zvládnutí takto aktivizovaného extrémismu bude i zde pro nového prezidenta i vládu (policii, BIS) jedním z prvních úkolů. Ukrajina na tom byla daleko hůře, Janukovič dokonce s neonacisty vládl. Tady je neonacistou "jen" Miloš Zeman, byť ANO StB má k extrémismu velmi velmi blízko. 

 Vznik Ukrajiny -  A-49-66-S-1994-91 Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#113824

2017-08-30 06:46

To je teda blábol. Kde tam ty máš násilné neonacistické demonstrace? Upalování poliajtů? Upalování ruských obyvatel Oděsy? Ruská pakáž si to zasloužila, viď ty nacistický prase? Demokraitcky zvolený prezident Janukovyč měl počkat, až ho banderovci zavraždí, že jo? Jdi s tím do prdele, ani na jednoduchou otázku odpovědět neumíš, ty tupá nacistická banderovská píčo. 

hnUS

#113825 Jako za Hitlera.

2017-08-30 06:53

V Polsku byly tajné věznice CIA, připustil bývalý prezident Kwaśniewski