MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113851 Re:

2017-08-30 10:23

#113850: -  

 A ty jsi Tatar.


Nepřihlášený uživatel

#113852 Myloš jede v tobogánu do karusele, cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

2017-08-30 11:34

 

 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113853 A co na to Lenička z Agrofertu?

2017-08-30 11:40

Jen idiot přece opakuje stejnou debilitu dvakrát. 

Pelikán nezná spis, nemá přístup k vyšetřování, ale prohlašuje takové soudy? Velmi zvláštní jednání. Pokud má Pelikán nějaký jasný důkaz pro své tvrzení, má ho sdělit a ne opakovat naprostou hovadinu. Pokud důkaz nemá, musí alespoň sdělit datum, kdy měli policisté požádat, aby to nebylo ovlivňování voleb. Státní zástupce mu pak může po nahlédnutí do spisu jasně říci, co se ten de dělo a proč se tak dělo zrovna ten den. 

Policie chce snahou o vydání Babiše ovlivnit volby, zopakoval Pelikán poslancům

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) si stojí za svými slovy o tom, že policie byla při žádosti o vydání poslanců Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka (oba ANO) motivována snahou ovlivnit volby. Názor, který před týdnem sdělil Respektu, ve středu prezentoval na jednání ústavně-právního výboru, který se kvůli jeho slovům sešel.


Nepřihlášený uživatel

#113854 Re: A co na to Lenička z Agrofertu?

2017-08-30 11:42

#113853: - A co na to Lenička z Agrofertu?  

 Tady např. je to v minulém čase - tedy šílený Pelikán snad už ani neví co žvaní? 

Pelikán trvá na tom, že policie chtěla žádostí o stíhání Babiše ovlivnit volby

Kalousek informoval policistu o procesním kroku v případu, neboť si státní zástupce vyžádal expertní posudek.  Nebylo na tom nic šťastného, ale vzhledem k tomu, že je předpoklad, že si policisté nahrávají všechny své hovory, byla tehdy celá aféra směšná, neboť  policista nahrávku nepředložil a přitom Kalouska obvinil, což je absurdní stav. 

Pelikán by měl vážit velmi slova. 

--------------------------------------------------

Farský má naprostou pravdu, Pelikán měl přijít do Sněmovny a říci - v těchto dnech může policie žádat v jiných ne, tam je to "podezřelé" "nevhodné" "ovlivňující volby" a to jakékoliv a navíc a to mění z roku na rok. 

Iniciátor dnešní schůze výboru poslanec Jan Farský (STAN, za TOP 09) řekl, že v rozhovoru bylo několik alarmujících momentů. „Dodnes si nejsem jistý, jestli si pan ministr uvědomuje, do jakého postavení orgány činné v trestním řízení dostal, je to živý případ,“ uvedl Farský. Pelikánovo vyjádření podle něj podrývá právní stát a důvěru v justici. Farský by očekával vysvětlení, omluvu nebo odchod ministra. Pelikána vyzval, ať předloží kalendář, kdy lze podle jeho názoru kauzy politiků řešit.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113855 Vlastizrádci půjdou na Pankrác

2017-08-30 11:58

Vlastizrádná pražská kavárna tu chce mít statisíce muslimáků a rok co rok teroristický útok!


Nepřihlášený uživatel

#113856 Re: Vlastizrádci půjdou na Pankrác

2017-08-30 12:28

#113855: - Vlastizrádci půjdou na Pankrác 

 Je dobré tě upozornit komunistický nácků, že právě komunisté a nacisté se dostávají a udržují u moci terorem. 

Je potřeba ti také sdělit, že rusáci i na našem území masivně školili Araby i Afričany v použítí teroru k získání politické moci a tudíž dnes svět musí řešit jejich zločinnost. 

Je potřeba tě také upozornit, že komunistické státy  a především Rusko používaly a organizovaly teroristické útoky v západní Evropě a tato vlna terorismu ustala na poměrně dlouhou dobu s pádem železné opony, byť neustala okamžitě. 

Tedy je velmi pravděpodobné, že současnou teroristickou vlnu opět organizuje Rusko a je potřeba o tom začím velmi otevřeně mluvit a především jednat v OSN. 

Je také potřeba tě upozornit, že pojem pražská kavárna nemá obsah, neboť je natolik plastický, že do něj v případě potřeby Zeman klidně zařadí i Ovčáčka s Nejedlým, když se mu to bude hodit. Tedy posílat pražskou kavárnu na Pankrác nemá žádný smysl, nikoho konkrétního si pod tím nelze představit. 

Je také dobré zmínit, že Carlos disponoval diplomatickým pasem Sýrie a disponoval i pasy jiných komunistických zemí. Komunistické státy jeho teroristické organizaci poskytovaly zázemí všeho druhu.

Tedy pokud někdo touží po teroru, jsou to komunisté a nacisté a bohužel Miloš Zeman je typickým představitelem současné "vývoje" komunistů v nacisty, proto je bohužel nutné jej charakterizovat jako komunistické nácka. Na náměstích mluví k zmateným důchodcům jako komouš a obecně jedná jako nácek. 


Nepřihlášený uživatel

#113857 Re: Vlastizrádci půjdou na Pankrác

2017-08-30 12:54

#113855: - Vlastizrádci půjdou na Pankrác 

 Ty jsi ale otravný xenofobní geront.


Nepřihlášený uživatel

#113858 Re:

2017-08-30 12:56

#113807: Ivan -  

 Otázkou je, zda ti to tvoje prostata umožní, prostatiku!


Nepřihlášený uživatel

#113859 Babišův Blesk? To je panečku úvodník za titulkem.

2017-08-30 13:04

Vyšetřovatel Čapího hnízda vystoupí před poslanci kvůli stíhání Babiše

 
 
Osud šéfa ANO Andreje Babiše, jenž má ambici být po volbách premiérem, mají v rukou poslanci a policejní vyšetřovatel Pavel Nevtípil. Ve středu odpoledne se vypravil do Sněmovny, aby přesvědčil mandátový a imunitní výbor, že má doporučit vydání Babiše i šéfa poslanců Faltýnka k trestnímu stíhání. A to kvůli podezření z dotačního podvodu v kauze Čapí hnízdo.
 
Osud si šéf ANO StB Babiš zvolil, když velmi podivně podnikal. Poslanci jeho "osud" neřeší, řeší jeho zatím jen údajnou leč velmi pravděpodobnou trestnou činnost osud si Andrej Bureš zvolil dávno. 

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-08-30 14:41



Nepřihlášený uživatel

#113861

2017-08-30 14:43

Pražáci čuráci. Pražská kavárna buzerantů mrdárna.


Nepřihlášený uživatel

#113862

2017-08-30 14:51

Islam generuje nadmerné množstvo vraždiacich psychopatov.

 

Nepřihlášený uživatel

#113863 Re:

2017-08-30 15:00

#113862: -  

 20 000 z 1,5 mld. lidí, neb tolik měl IS v dobách největší slávy bojovníků? 

Velmi se obávám, že to není nic mimořádného, podívej se na Rusko a gulagy a pak mluv o nadměrnosti a to aniž bych obhajoval jediného vrahouna a aniž bych dokonce i spojoval islám či jakékoliv náboženstív s vrahouny, neboť si nemyslím, že je  možné vraždi a přitom věřit v absolutní dobro, je to nelogické, nedává to smysl, je to ubohost. Tito vrahouni jsou především ateisté a tím jsou velmi podobni komoušům a náckům. 

Nakonec jejich špičky školila KGB i na našem území. 


Nepřihlášený uživatel

#113864 Z Kalouska udělal Babiš neotřesitelnou morální i odbornou autoritu.....

2017-08-30 15:37

.....za celé tři od napsání pamfletu Babišovým "prokorupčním" fondem nedokázal potvrdit jediný blábol z tohoto pamfletu a to je vskutku velmi vážný argument říci, tak to prostě Babiš s Janečkem sepsaly samé bláboly. 

Očima Saši Mitrofanova: Má v tom prsty Kalousek. Už zase!


Nepřihlášený uživatel

#113865 Faltýnkovi je naprosto jasné, že je ve velkém průšvihu......

2017-08-30 16:01

......jeho afektované vystoupení teď v ČR bych řekl to vcelku dobře dokládá. 

Mávat předávacím protokolem o akciích a tvrdit, že je tedy přece jasné, že prostě byly předány je vskutku výraz absolutní bezradnosti.  To je přece logické, že formální stránka byla dodržena, podstatná je stránka věcná celé věci.  

Zajímavou věc řekl Babiš, že při žádosti o dotaci bylo uvedeno, že ručitelem úvěrů investorů je Agrofert.

Proč jim ručil agrofert? To jim přece mohl rovnou ty peníze dát a celý projekt udělat přímo. Z mého pohledu je to více než jasné, sami se k této zlodějině veřejně přiznávají.  

Na vystoupení bylo jasně vidět, že nebyli připravení. Faltýnek své projevy čte z papíru slovo od slova, jakmile mu projev není připraven je ztracen. Podobně je na tom Babiš, byť ten jede ve standardním režimu spatlat páté přes deváté, aby vytvořil naprosto neprůhledný guláš, vyznění projevu ale musí být takové, že on je oběť. To předvedl již mnohokrát. 


Nepřihlášený uživatel

#113866

2017-08-30 16:28

Stíhání Babiše před volbami je účelovka.


Nepřihlášený uživatel

#113867 Re:

2017-08-30 16:37

#113866: -  

 Jak prosté, uveď datum, kdy by to nebyla účelovka a rovnou k danému datu můžeš zjistit, jestli jeho dětičky daný den např. odmitly přijít na policii, neboť státní zástupce tvrdí, že policie nepochybyla, nic neprodlužovala, ale soukromé subjekty na vyšetřování nespolupracovaly. 


Nepřihlášený uživatel

#113868 Andrej uvedl, že za dvacet let koupil či prodal 700 firem, tedy 1 firmu za 10 dní .....

2017-08-30 16:48

Jaroslav Faltýnek na tiskové konferenci svou vinu v kauze Čapí hnízdo popřel. 

"Nešlo o fiktivní operaci, ale o oběžnou obchodní transakci. Já jsem těchto transakcí v Agroferu prováděl desítky možná i stovky," řekl předseda klubu poslanců ANO.

"Jde o vytvoření mediální kauzy, který má poškodit naše hnutí před parlamentními volbami," dodal Faltýnek. 

.....celých 20 let. Člověk si jen říká, jestli je idiot nebo si myslí, že občané jsou idioti. 


Nepřihlášený uživatel

#113869 Mynář byl zrovna na ČT 24, ale není ruským trotlem tak to ani náhodou :-)

2017-08-30 16:55

.....................


Nepřihlášený uživatel

#113870 Re:

2017-08-30 16:59

#113861: -  

 Ať žije Zeman! Ať zhebne pražská kavárna!!!


Nepřihlášený uživatel

#113871

2017-08-30 17:24

Za žádostí policie o vydání Andreje Babiše k trestnímu stíhání je politické zadání. 


Nepřihlášený uživatel

#113872

2017-08-30 17:38

Kdyby měl prezident Miloš Zeman větší pravomoci, žilo by se nám lépe.


Nepřihlášený uživatel

#113873

2017-08-30 19:22

PRAŽSKÁ KAVÁRNA CHCÍPNE.


Nepřihlášený uživatel

#113874 Re:

2017-08-30 20:05

#113872: -  

 

Myloš jede v tobogánu do karusele, cestou se snaží amnestovat spolupachatele.....

 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113875 Koho jiného může nominovat ANO StB než ruského trotla....

2017-08-30 20:27

Je nám blízký a kritizuje Českou televizi, vysvětluje člen ANO nominaci Žantovského do rady ČTK