MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113901 Nemohou zůstat laxní především voliči Babiše......

2017-08-31 07:46

Policie nemůže v Babišově kauze zůstat laxní a čekat na volby, říká advokát

Má-li policie důvody ke stíhání poslance, nemůže čekat a musí žádost o vydání do Sněmovny předložit, říká v rozhovoru pro Právo advokát a předseda komise pro trestní právo Legislativní rady vlády Tomáš Gřivna. Policie žádá o vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka, o předsedu a místopředsedu hnutí ANO se zajímá kvůli podezření na dotační podvod v kauze Čapí hnízdo. Vydání ve středu doporučil sněmovní mandátní a imunitní výbor, Sněmovna bude o věci hlasovat zřejmě na začátku září.

.....neboť už to, že tvrdí, že do "malého a středního podnikání" na co "hnízdo" dostalo dotaci, musel nasypat 900 mil. korun, aby to nezkrachovalo, přitom na začátku bylo zajištěno financování 100 mil. a to ještě úvěrem ručeným Imobou, která v době ručení vykazovala stamilionové ztráty a to mnoho let za sebou je věc velmi prapodivná a vlastně přiznání k záměru udělat podvod. 

Tedy už veřejné prohlášení, že firmu původně v Agrofertu vlastněnou následně jeho rodinou musel zase Agrofert převzít, aby nezkachovala a přitom mezi tím firma pobrala dotaci 50 mil. na malé a střední podníkání (nic Babišovi nebránilo v době přebírání ptačího hnízdečka dotaci vrátit) a celkový projekt přitom byl za 900 mil. korun je věc skutečně k velkému zamyšlení a dnes již především pro soudy a to obzvláště v situaci, kdy žádná z firem s anonymními vlastníky, které získaly dotaci nejsou nyní vlastněny žádnou nadnárodní společností a to ani po uplynutí kontrolní doby a po zrušení anoymních akcií. 

Tot ale bylo jasné již v době, kdy Babiš o věci promluvil ve Sněmovně a tedy do steno záznamu, pak již policii opravdu nezbyla jiná možnost, než věc začít řešit. 

Je ale velmi zvláštní, že se neřeší zlodějina rozsahem daleko větší a to korunové dluhopisy, kde stát přichází ročně nezaplacnou daní až o 5 mld. korun. To je velmi podivné. Policie přitom neřeší ani to, že Janeček celou věc odmítal řešit a tím nejspíše zneužíval pravomoc.  Je to velmi zvláštní, že to policie neřeší, přestože ve steno záznamech Sněmovny je jasně zaznamenáno, že kontroly naplánovala Finanční správa v době ministra Kalouska a hned na první měsíce následujícího roku po vydání vydání dluhopisů. 


Nepřihlášený uživatel

#113902 Klaus s Forejtem za pozadím je vskutku už jen legrační......

2017-08-31 07:51

‚Evropa je ve válce. Nepřátelé jsou například Merkelová a homosexuálové‘, řekl Klaus

 


Nepřihlášený uživatel

#113903 Re:

2017-08-31 08:00

#113902: - 

 Není nic odpornějšího, než vy neomarxističtí buzeranti z pražský kavárny.

Prokurátor

#113904

2017-08-31 08:04

Havlisty a sluníčkáře pozavíráme!


Nepřihlášený uživatel

#113905 Re: Re:

2017-08-31 08:07

#113903: - Re:  

 Myslíš Klause, Zemana s jejich přítelem Forejtem? ANO, také si myslím, že tihle jsou opravdu odpudivá extrémistická pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#113906 Re:

2017-08-31 08:08

#113904: Prokurátor -  

 Nedivím se, že ti tečou nervy, když ti konečně došlo, co je Babiš zač :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113907 Re: Re: Konec demokradcie

2017-08-31 08:37

#113891: - Re: Konec demokradcie 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113908 Předevčírem Janeček vyhrožoval, že to může udělat kdykoliv.....

2017-08-31 09:38

Finanční správa se k postupu vůči FAU vyjádří do týdne

Odborné stanovisko k postupu vůči společnosti FAU vydá Finanční správa do týdne. Umožní jí to skutečnost, že ji FAU zbavila mlčenlivosti. Finanční správa čelí kvůli uniklé nahrávce exministra financí Andreje Babiše podezření, že se na jeho pokyn pokusila firmu účelově zlikvidovat. Někdejší ministr Babiš na záznamu, který zveřejnil anonym na Twitteru, říká, že „naši klekli na tu FAU Přerov”


Nepřihlášený uživatel

#113909 Skotové budou dříve platit eurem, než Anglie skutečně vystoupí z EU,

2017-08-31 09:53

Chtěli z EU rychle ven, teď ale mlčí. Kam se od loňského referenda poděly tváře brexitu


Nepřihlášený uživatel

#113910

2017-08-31 10:53

Vlastenci volí Miloše Zemana a SPD Tomia Okamury!


Nepřihlášený uživatel

#113911

2017-08-31 10:56

Němci jsou úžasní. Nejdříve vyvraždí půl Evropy a pak jí z pocitu viny zaplaví čmoudy.


Nepřihlášený uživatel

#113912 Re:

2017-08-31 10:57

#113910: -  

 To máš z toho, že si vlastenectví projektuješ do nacinálního komunisty Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#113913 Re:

2017-08-31 11:00

#113911: -  

 Stále dokola, živelná migrace není něco, čemu se dá bránit tím, že migrující zavraždíme na hranicích nebo zavraždíme utopením v moři. 

Také jsme 500 000 Rusů, kteří nás dokonce okupovali nesestřelili z oblohy, proto jich také táhlo 500 000, aby obrana byla nemožná. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113914

2017-08-31 11:47

Merkelová musí mít hroší kůži i mezi pysky.


Nepřihlášený uživatel

#113915 Co je to za buzeranta?

2017-08-31 12:13

 

Macron utratil za tři měsíce za mejkap 680 tisíc.


Nepřihlášený uživatel

#113916 Myloš jede v tobogánu do karusele a cestou makroamnestuje spolupachatele.......

2017-08-31 12:38

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113917 Babišovi s Janečkem snad hrabe? Systém byl stabilní a především v této oblasti už tak velmi přísný..

2017-08-31 12:49

Firmy jsou kvůli finanční správě v daňové pasti. Státní podpory na výzkum a vývoj se proto mnohdy radši vzdávají



    • Finanční správa dusí i kvůli drobnostem podniky, které investují do výzkumu a vývoje.

 

    • Úředníci hledají sebemenší záminky, aby mohli doměřit odečtenou daň.

 

    • Některé firmy se proto státní podpory raději vzdávají. Přibývá i soudních sporů se státem.

Prokázat vývoj a náklady na vývoj bylo vždy u finanční správy velmi obtížné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113918

2017-08-31 13:15

Normální Němci žalují Merkelovou za vlastizradu. Už na tu plesnivou kundu bylo podáno přes tisíc žalob!


Nepřihlášený uživatel

#113920 Re:

2017-08-31 15:04

#113918: -  

 Ty voliče  Miloše Zeman nezapřeš. Pošlu tvůj příspěvek Ovčáčkovi, udělí ti pochvalu před nastoupenou jednotkou ruských trotlu. 

A to si představ, že tady není monžné ani Zemana žalovat, neb má absolutní beztrestnost. 


Nepřihlášený uživatel

#113921

2017-08-31 15:05

Prezident republiky Miloš Zeman vystoupí ve čtvrtek dne 31. srpna 2017 ve 20.15 hodin v pořadu „Týden s prezidentem“. 

Pořad bude vysílán na TV Barrandov.


Nepřihlášený uživatel

#113922

2017-08-31 15:11

policie před volbami snahou stíhat šéfa ANO Andreje Babiše pracuje na politickou objednávku.


Nepřihlášený uživatel

#113923 Re:

2017-08-31 15:14

#113922: -  

 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný.Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.


Nepřihlášený uživatel

#113924 Re: Re:

2017-08-31 15:15

#113903: - Re:  

 "Přemluv,bábu a dědu" ať nevolí Bureše.


Nepřihlášený uživatel

#113925 Re:

2017-08-31 16:17

#113922: -  

 

Podstatou onoho trestního stíhání má být nějaký fiktivní převod, protože nic jiného nedává smysl - tedy že Babiš jen na oko převedl akcie, dál firmu řídil, vykonával všechny funkce atd.

A včera Faltýnek pronesl, a mluvil o tom, že je to součástí spisu, takže asi těžko lhal, že existuje:

1. smlouva o převodu akcií

2. znalecký posudek na hodnotu společnosti

3. předávací protokol o fyzickém předání akcií

4. potvrzení banky o převodu z účtu (kupující na prodávající)

Jak to chce policie uhrát?

Evidentně jde o politickou objednávku.