Pro_Izrael

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Pro_Izrael


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Izrael = záruka míru a pokoje celého kulturního světa!

2014-08-13 18:34

Martina

#52 Re: Izrael = záruka míru a pokoje celého kulturního světa!

2014-08-13 18:36

#16: Jindřich J. Kimler - Izrael = záruka míru a pokoje celého kulturního světa! 

 Naprosto souhlasím, Bůh má vše ve svých rukách a vždy měl. Amen


Nepřihlášený uživatel

#53 Michal Šmálek

2014-08-13 21:41

Izrael brání na Blízkém východě euroatlantickou civilizaci. Pokud v Evropě budeme i nadále trpět vlastní kolaboranty a muslimský teror brzo pocítíme na vlastní kůži jak je v současné době Izraelcům. Obávám se, aby přes 60 izraelských vojáků nepadlo zbytečně; islamismus je nutné nekompromisně zničit, v opačném případě ani my nepřežijeme. Na žvásty našich domácích zrádců nemůžeme brát ohled, s nimi bychom se měli vypořádat v první řadě.


Nepřihlášený uživatel

#54

2014-08-14 02:44

Děkuji všem , kteří přišlipodpořit stát Israel.Milada Hlubíková

Nepřihlášený uživatel

#55

2014-08-14 06:30

Kdo, když ne my. Kdy, když ne teď.
Nedávno jsem dlouho tiše stál před Západní zdí.
O čem je řeč?
ID, Zlín

Nepřihlášený uživatel

#56

2014-08-14 08:02

Dovolte mi,abych vám předvedl,jak pracují naše media.Dne 30.7.14 jsem zaslal radě pro ČT tento vzkaz.Přijetí potvrdili,ale na můj mail již nikdo neodpověděl.To hovoří samo za sebe.
Dobrý den

Obracím se na vás jakožto orgán,který mimo jiné dozoruje pravdivost a serióznost ve zpravodajství.

Bohužel jsme stále svědky neklidu a bojů na různých místech naší planety.

V poslední době mimo jiné se znepokojením sledujeme nepříznivý vývoj situace na středním východě a to mezi Izraelem a Hamázem.který si z Izraele již po dlouhé roky dělá střelnici.

Nechci nyní rozerbírat kde je a kde není pravda.

Co mne však vadí ve zpravodajství(konkrétně na 24 a ČT 1 je,že hovoříte o státu Izrael mylně,jako o ŽIDOVSKÉ STÁTU.To je zásadní chyba,protože ve státu IZRAEL žijí i jiné národnostní skupiny a mimo jiné cca 1.700 000 arabů,kteří jsou též zastoupeni v parlamentu(Knesetu).Dále tam žijí i další etnické skupiny.A ti všichni jsou obyvytelé státu IZRAEL A nikoliv ŽIDOVSKÉHO STÁTU.Je to stejné,jako bychom nazvali třeba stát Itálie státem křesťanským či Českou republiku státem bezvěrců.Prostě to je z tohoto pohledu samozřejmě nesmysl.Proto prosím nazývejme vše pravým jménem.

Další věcí,která mne v tomto konfliktu respektive ve vašem zpravodalství vadí je skutečnost,že stále ukazujete následky vojenských akcí pouze a nebo v převážné většině ze strany Palestínských obyvatel.A věřte mi,že mi jich je opravdu líto.Jenomže již nikdy se nehovoří,že již po dlouhé měsíce dopadají pravidelně na území státu Izrael rakety teroristické organizace Hamáz a to nyní v průměru kolem 130 raket denně.

Věřte mi,že bych byl šťasten,kdyby v této a nejenom v této oblast byl klid,mír a spolupráce.Ale máte v Izraeli přece svoje zpravodajce a přebíráte též zprávy z jiných pramenů.

A tak vás touto cestou prosím,vysílejte zprávy objektivní a vyvážené.Názor na situaci si musí udělat každý sám.ČT nepřísluší se přiklánět na jednu či druhou stranu.

Děkuji za vaše projednání mojí informace a chcete-li stížnosti.

S pozdravem Jaromír Kafka

Nepřihlášený uživatel

#57

2014-08-14 13:08

Myslím na všechny svoje přátele a známé v Izraeli a přeji jim šťastný a klidný život, Eva s rodinou

Nepřihlášený uživatel

#58

2014-08-14 15:58

Správná dobrá lidská snaha, jsme to povinni...dá se ale tušit,že to nepomůže. Modlitba:..přijď království Tvé...to pomůže.
Po

Nepřihlášený uživatel

#59

2014-08-14 17:49

Miluji Izrael,miluji ho národ,proto chci podpořit tuto petice.

Nepřihlášený uživatel

#60

2014-08-14 20:26

Je strašné pro Izrael vědět, že má být vymazán z povrchu zemského. Jak může toto nechat někoho klidným?

Nepřihlášený uživatel

#61

2014-08-15 10:28

Mrzí mě názory lidí, kteří vidí celý problém pouze z jedné strany, z té mediální, kterou umí Hamas bohužel lépe využít. Je jasné, že fotky mrtvých a znetvořených dětí nebo zubožených civilistů prostě zapůsobí na každého. Proč ale lidé nevidí, že za toto všechno je odpovědný Hamas? Kdyby nestřílel rakety na Izrael, nemuseli by Izraelci vracet údery a nedocházelo by ke zbytečným ztrátám lidských životů. Toto by snad měl pochopit každý průměrně uvažující člověk. Izrael před svými útoky varuje civilisty a snaží se a priori cílit na necivilní cíle. Bohužel, pokud si Hamas udělá odpaliště ze škol a objektů pod správou OSN, nemůže se nikdo divit, že se tyto objekty stanou cílem obranné akce Izraele, který pouze brání svůj národ. Je zajímavé, že mnozí kritizují Izrael za zasažení civilních objektů. A zajímá tyto lidi, že je Hamasu naprosto jedno, kam odpaluje své rakety? Copak Hamas někdy varoval obyčejné Izraelce, že na ně hodlá střílet rakety? Proč média a mnozí lidé toto nevidí???


Nepřihlášený uživatel

#62

2014-08-15 15:09

Izrael má absolútne právo a nárok na pokojný život a vlastný vývoj tak, ako ktorýkoľvek normálny štát sveta rešpektujúci demokratické spôsoby a pravidlá hry. Akýkoľvek štát na svete - normálny, i ten menej "normálny", by reagoval už len z "pudu sebazáchovy" tak, aby v čo v najväčšej možnej miere eliminoval nebezpečenstvá a riziká z nich plynúce. Preto nikto, kto nemá skutočne konštruktívne a reálne riešenie pre daný problém, nemôže v tejto veci Izrael iba kritizovať a obmedzovať, ale naopak, rôznymi spôsobmi podporiť jeho boj proti Zlu. Myslím si, že každý, komu Izrael doslova neleží "v žalúdku" si želá, aby sa veci vyvinuli tak, že susedia Izraela i ostatné najmä islamské krajiny pochopia, že jediná cesta ku skutočne mierovému riešeniu je štát Izrael a jeho obyvateľov čo najskôr naplno uznať a to na všetkých úrovniach politického, hospodárskeho i kultúrneho života a následne s ním začať budovať normálny vzťah. A som presvedčený, že Izrael by takúto spoluprácu určite neodmietol. Izraelu preto z celého srdca želám, aby mu vyšli všetky kroky, ktoré podnikne nielen pre svoju ochranu, ale aj pre svoj ďalší rozvoj, ktorý bude jasným príkladom vývoja civilizovaného štátu pre jeho blízke i vzdialené okolie... SHALOM ISRAEL! AM ISRAEL CHAI!

Nepřihlášený uživatel

#63

2014-08-15 16:33

nemám slov

Nepřihlášený uživatel

#64

2014-08-15 16:34

bez komentáře

Nepřihlášený uživatel

#65

2014-08-15 18:58

bez komentáře
emilka

#66 Re:

2014-08-15 19:29

#25: -  

 "SLÁVA VELKÉMU BOHU IZRAELE,AŤ SE JEHO MILOST A LÁSKA NA CELÝ JEHO NÁROD VÍTĚZNĚ ROZLEJE"AMEN


Nepřihlášený uživatel

#67

2014-08-15 21:15

Není po ruce lepší.

Nepřihlášený uživatel

#68

2014-08-15 23:21

Tady neni co dodat,jen snad petice,ktera by snad zabranila pristi genocide Zidu na Ukrajine mi schazi.
Benderovi potomci,ci palestinsti teroriste,stejna fasisticka pakaz!
Evropa si upletla sama na sebe opratku s tou politickou korektnosti!
Nejsem Zid,Stary Zakon jsem si presto dukladne precetl,takze vim,nebo si alespon myslim, ze vim,o co Zidum jde.
Ve skratce,mit svou zemi,viru a urcity blahobyt.Take predpokladam,ze maji smysl pro rodinu v klasickem pojeti,nikolv v pojeti pana Dienstbiera a jemu podobnych.
Dejiny je naucily tvrde na tom pracovat.
Na rozdil od pomerne linych Arabu!
Je mi lito kazdeho zabiteho decka,a vubec mi nezalezi na tom,ci to bylo arabske,ci zidovske dite.Ale,strilet byt primitivni rakety na skoly,skolky a nemocnice,to je na mne silne kafe!
A kdyz prijde odpoved,tak plakat u nejakeho multi kulti blba ,jakymi se EU primo hemzi!
Zide v prubehu dejin,nebyli zrejme uplna nevinatka,ale,ktery narod na tomto svete,muze tvrdit,ze byl zarnym vzorem civilisace?
Zadny,pravim vam!
Vsechny prosly urcitym vzestupem a naslednym padem,aby znovu zazarily.Ale,uz jen nektere!
Kdyz byl vytvoren Stat Izrael,snad se nikdo nepohorsi,z tehdejsiho hlediska,v podstate umely utvar,nikdo mu nedaval vetsi zivotnost nez par roku.To se ostatne potvrdilo skoro okamzitym napadenim arabskymi sousedy.
Je sice jiste,ze bez dodavek zbrani z USA,by asi Zide ten napor neustali,ale,i tak,prokazali a stale jeste prokazuji kvality Davidovych bojovniku.Prokazali jasne,ze nejsou jen narodem smelinaru,pokoutnich obchodniku,ci majitelu naleven,ale,narodem,ktery byl v pomerne kratke dobe,schopen vytvorit ozbrojene sily,budici respekt i o mnoho silnejsich protivniku.
A,tak tem klukum a holkam v uniformach izraelske armady,preji hodne zdaru!
P.S.Strasne rad bych si zajezdil z Merkavou!Ten tank vypada velice slusne!
Z Kanady
Georg


Nepřihlášený uživatel

#69

2014-08-15 23:38

Tak uz to funguje
Merci Georg

Nepřihlášený uživatel

#70

2014-08-16 04:52

Jsem dlouholetým navštěvovatelem statu Izrael mám tam hodně přatel z kterymi udržují kontakty.Odsuzují protiizraelskou kampaň ktera běži v našem statě i v těch výsokych politických kruzich.Žadám všechny kteři nerozumi otazce Izraele až do toho nemluví včetně ministra zahraniči.Rajca

Nepřihlášený uživatel

#71

2014-08-16 07:04

Prohlášení ICEJ je jedna z pozitivních věcí v ČR, která zde probíhá je v souladu s mezinárodním právem a proto ji plně podporuji. JK
J. Štrobl

#72 Odsuzuji i evropský antisemitismus.

2014-08-16 08:00

Odsuzuji nejen palestinský terorismus, ale i evropský antisemitismus, který je plodem nejpokleslejších levicových kruhů. Obojí jsou spojené nádoby. Kdyby nebylo finační podpory levicových antisemitů v EU Palestincům, nebylo by ani palestinského terorismu. Plně podporuji hrdinný boj izraelských občanů za uhájení nejdemokratičtějšího státu v oblasti. 


Nepřihlášený uživatel

#73

2014-08-16 13:03

Není třeba komentáře, pouze zdraví rozum a nebáti se.

Nepřihlášený uživatel

#74

2014-08-16 13:20

Mezinárodní umělecká společnost,o.p.s. se sídlem ve Vejprtech, tuto petici podporuje.

Nepřihlášený uživatel

#75

2014-08-16 13:32

Odpovídá mému názoru.