Pro_Izrael
Pro Izrael
Nemám, co bych k tomu více dodala a není třeba nic dodávat... prostě podepisuji
Pavel Smutný

Rád bych reagoval na komentář č. 1- že Izrael je jediný bránící židovsko-křesťanské hodnoty. Izrael je v tomto stejný jako západní země: um. potrat, eutanazie, LGBT podpora... Takže sundejte růžové brýle...
Jiří Vrtný
Israel a ČR táhnou za jeden provaz! Za svobodu a demokracii proti teroristům!
PhDr. Jaroslav Andrýsek
Lidé jsou proto lidmi, aby se vždy domluvili. Pozvednutí zbraně, i když jde o obranu domova se našemu Bohu nemůže nikdy líbit a MUSÍ to být ta poslední možnost. Já se domnívám, že Izrael se tomuto nezpronevěřuje. Já jsem v Izraeli viděl, že se snaží odčinit mnohé chyby minulosti a nejvíce bojují proti nepříteli trpělivostí a láskou. Proto má Izrael můj hlas.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: registrace a úpravy
I Stand with Israel!
Jakožto Žida mě narůstající antisemitismus v Evropě velmi znepokojuje. Nikdy bych si nepomyslel, že 70 let od hrůz období Šoa, uslyšíme v řadě evropských metropolí znovu volání po zabíjení Židů. Izrael, jakožto jediná skutečná demokracie na Blízkém východě, je nejbližším spojencem Evropy v tomto regionu. Paradoxně zde brání morální, kulturní a civilizační hodnoty "starého kontinentu". Všichni si přejeme mír, ale dokud bude vedení Palestinské autonomie ležet více na srdci zničení Izraele, než blaho a prosperita vlastního obyvatelstva, mír není možný. Teroru neustoupíme. Elohim žehnej Izraeli!
pastor John J Podmolik a Cesta panujícího Olomouc o.s.
Nesmíme se tvářit, že se nic neděje! Rozmáhání antisemitismu je jako plíživé, nebezpečné podhoubí. Anonym 33 - nikdo netrvdí, že Izrael je dokonalý. Ale je trnem v oku mnohým a ač sám mírumilovný, stále čelí vojenským atakům a musí se bránit. I to dělá nadmíru ohleduplně. Žádný jiný národ by své nepřátele nazásoboval energiemi a neupozorňoval předem na cíl následného útoku. Shalom Israel !
| This discussion has been closed. |
podpora Izraeli
Jsem věřící křesťan, násilí obecně odsuzuji, ale uznávám, že jsou situace, kdy se člověk musí proti agresi jiného člověka bránit. To je podle mého situace současných izraelských lidí. Jestliže někdo vybuduje na vyprahlé půdě během několika málo let velice moderní a prosperující stát, který navíc nese Boží požehnání (jsem si vědom, že zde se mnou budou souznít pouze věřící lidé - židé a křesťané), je jeho přirozeným právem bránit se proti barbarství agresorů, kteří usilují dnem i nocí o teror pro jeho obyvatele. Proto - Bůh žehnej Izraeli a Miloši Zemanovi, díky kterému je Česká republika v současné době v očích izraelských občanů jednou z nejpřátelštějších zemí vůči tomuto národu.