Pro_Izrael


Nepřihlášený uživatel

/ #56

2014-08-14 08:02

Dovolte mi,abych vám předvedl,jak pracují naše media.Dne 30.7.14 jsem zaslal radě pro ČT tento vzkaz.Přijetí potvrdili,ale na můj mail již nikdo neodpověděl.To hovoří samo za sebe.
Dobrý den

Obracím se na vás jakožto orgán,který mimo jiné dozoruje pravdivost a serióznost ve zpravodajství.

Bohužel jsme stále svědky neklidu a bojů na různých místech naší planety.

V poslední době mimo jiné se znepokojením sledujeme nepříznivý vývoj situace na středním východě a to mezi Izraelem a Hamázem.který si z Izraele již po dlouhé roky dělá střelnici.

Nechci nyní rozerbírat kde je a kde není pravda.

Co mne však vadí ve zpravodajství(konkrétně na 24 a ČT 1 je,že hovoříte o státu Izrael mylně,jako o ŽIDOVSKÉ STÁTU.To je zásadní chyba,protože ve státu IZRAEL žijí i jiné národnostní skupiny a mimo jiné cca 1.700 000 arabů,kteří jsou též zastoupeni v parlamentu(Knesetu).Dále tam žijí i další etnické skupiny.A ti všichni jsou obyvytelé státu IZRAEL A nikoliv ŽIDOVSKÉHO STÁTU.Je to stejné,jako bychom nazvali třeba stát Itálie státem křesťanským či Českou republiku státem bezvěrců.Prostě to je z tohoto pohledu samozřejmě nesmysl.Proto prosím nazývejme vše pravým jménem.

Další věcí,která mne v tomto konfliktu respektive ve vašem zpravodalství vadí je skutečnost,že stále ukazujete následky vojenských akcí pouze a nebo v převážné většině ze strany Palestínských obyvatel.A věřte mi,že mi jich je opravdu líto.Jenomže již nikdy se nehovoří,že již po dlouhé měsíce dopadají pravidelně na území státu Izrael rakety teroristické organizace Hamáz a to nyní v průměru kolem 130 raket denně.

Věřte mi,že bych byl šťasten,kdyby v této a nejenom v této oblast byl klid,mír a spolupráce.Ale máte v Izraeli přece svoje zpravodajce a přebíráte též zprávy z jiných pramenů.

A tak vás touto cestou prosím,vysílejte zprávy objektivní a vyvážené.Názor na situaci si musí udělat každý sám.ČT nepřísluší se přiklánět na jednu či druhou stranu.

Děkuji za vaše projednání mojí informace a chcete-li stížnosti.

S pozdravem Jaromír Kafka