✄ 𝐏𝐞𝐭𝐢𝐜𝐞 za okamžité ukončení spolupráce Hradu s prokremelským poradcem Martinem Nejedlým

Kontaktujte autora petice

Milost pro Baláka? Na tohle už se nedá dívat! / pozvánka na zítřejší demonstraci na Hradčanském náměstí

2022-03-30 18:37:04

Vážení spoluobčané,

Včerejší události ohledně skandální a bezprecedentní prezidentské milosti pro šéfa Lesní správy Lány Miloše Baláka prolomily pomyslné hranice vyspělého právního státu a představují explicitní pohrdání prací české jurisdikce i občany naší republiky.

Proto podporujeme iniciativu spolku Milion chvilek pro demokracii, který na zítřek, tedy čtvrtek 31.3. v 18:00, svolává demonstraci na Hradčanském náměstí u Pražského hradu. Detail události je zde: https://www.facebook.com/events/559610715230289/

Vyzýváme všechny petenty petice za okamžité ukončení spolupráce Hradu s prokremelským poradcem Martinem Nejedlým, jež dosud podepsalo bezmála 12 000 lidí:

✄ Přijďte na čtvrteční demonstraci a dokažte, že vám prezidentovo bezostyšné jednání není lhostejné!

Selhávají-li politici v učinění hlasitého morálního apelu v otázkách milosti hraničící s mafiánským protekcionismem, skartování dokumentů v kauze Vrbětice či nedůvěryhodného hradního personálu, operujícího na Hradě i v průběhu válečného konfliktu s Ruskem bez bezpečnostní prověrky, je zapotřebí, abychom dali my, občané, hlasitě najevo svůj nesouhlas.

S přátelskými pozdravy

Zdeněk Rýzner & Jakub Hussar

autoři petice

Zdeněk Rýzner & Jakub Hussar

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.