ZACHRAŇME CAFE MILANI

My níže podepsaní, zdvořile žádáme odpovědné zástupce Městské části Praha 1, o zvážení zpětvzetí výpovědi provozovně Cafe Milani, sídlící v nebytovém prostoru v Kaprové ulici č. 9 (uliční adresa domu je Žatecká 8), Praha 1 Staré Město.

Tato provozovna je dlouhodobým reprezentantem kvalitních a dostupných služeb. Současně pomáhá udržovat genius loci Starého Města Pražského a představuje opak uspěchanému a mnohdy už neosobnímu až anonymnímu centru Prahy. My níže podepsaní si přejeme, aby Cafe Milani setrvalo na své současné adrese.

Dluh na nájemném z doby pandemické situace, byl již uhrazen z kauce, která byla rovněž doplacena. Tuto politováníhodnou, avšak ojedinělou záležitost, způsobenou naprosto výjimečnou situací, která si mimo jiné vyžádala například tři ministry zdravotnictví, nepovažujeme za adekvátní důvod, zastiňující celkem 15, jinak bezproblémových let provozu Cafe Milani na tomto místě.

Lucie Pešková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Lucie Pešková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.