Sportovní hala České Budějovice

Quoted post

Jura

#1 Další důvody, které vedou k této petici:

2013-02-21 14:59

1. Na téma výstavby Centra halových sportů se neuskutečnila žádná veřejná diskuse, ani odborná diskuse se zástupci sportovních klubů v Českých Budějovicích. Přitom ve volebním programu Občanů pro Budějovice jsou tyto věty: "Občané se musejí podílet na všech zásadních rozhodnutích… Rozhodování na základě dlouhodobých a projednaných koncepcí, nikoliv ad hoc, podle okamžité situace. Každý občan by měl vědět, proč vedení města dělá jednotlivé dílčí kroky a s jakým cílem."
2. Bez jasné dlouhodobé koncepce sportu se nedá odstartovat jedna z největší investic města České Budějovice do sportu v posledních letech.
3. Nejasné financování provozu nového Centra halových sportů, které má stát 420 milionů korun.
4. Netransparentní postup při realizaci Centra halových sportů.
5. Obava, že nákladná stavba Centra halových sportů může ohrozit financování sportu v Českých Budějovicích podobně, jako stavba bývalé Sazka arény v Praze ovlivnila financování sportu v celé České republice.
6. Za Freetime park Stromovka (v lokalitě Kauflandu) už město vydalo milionové částky a po několika letech projekt nedokázalo dotáhnout do konce.
7. Není jasné, na čí popud vznikla myšlenka postavit Centrum halových sportů.
8. Kdo nese odpovědnost za realizaci daného projektu?

Odpovědi

Budějičák

#163 Re: Další důvody, které vedou k této petici:

2019-01-09 08:33:36

#1: Jura - Další důvody, které vedou k této petici:  kdo  vymyslel zbourat Sportovní halu, kdo má zájem na takové investici, kdo zničil 100% bezpečný podchod u nádraží, v zájmu pár lenivých udělat pár kroků navíc???? Zhoršila se tam díky semaforům i doprava.situace a co střety chvátajících chodců s vozidly (podchod by dnes vyšel odhadem na půl miliardy ) a stačilo přidat eskalátory, a investice by nebyla tak nákladná! Kdo to vymýšlí ?Lidé kolem F.Konečného, voliči dejte svůj nesouhlas s takovou politikou najevo svým hlasem při volbách!!!!!!!!