Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4023 Za svatořečení komunistické mučednice!

2013-02-17 15:42

#4013: TD - Re: Re:

Navrhuji utýranou soudružku Baborovou prohlásit za komunistickou svatou, mučednici za víru marxismu-leninismu-stalinismu. Mohla by být například ochránkyní všech učitelů, kteří bez morálky, slušnosti a jakékoliv mravnosti mají odvahu působit na mládež v duchu marxismu-lenin ismu. A měla by se jí vystavět kaple, spojená s agitačním střediskem a rudým koutkem slavných komunistických tradic! Její svaté komunistické ostatky by se mohly přidělovat stranickým muňkám, které zvítězí v nějaké komunistické soutěži.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4025 Re: Za svatořečení komunistické mučednice!

2013-02-17 15:45:07

#4023: - Za svatořečení komunistické mučednice!

Myslím, že se vám nepoaří implantovat vaše černoprdelnické metody do komunistického prostředí.

hlavně, že vy se všichni podepisujete...

#4026 Re: Za svatořečení komunistické mučednice!

2013-02-17 15:55:32

#4023: - Za svatořečení komunistické mučednice!

Milý mladý nevzdělaný (jak jsi se právě usvědčil) hlupáčku...

Vůbec s tebou nehodlám polemizovat, asi by to nemělo smysl, jen poznamenám, že by bylo dobré, než se začneš k něčemu "chytře" vyjadřovat, "naštuduj" si prosím tě historická fakta!

Komunisti nikdy žádně "svaté" a "mučedníky" neměli (a jistě nikdy ani mít nebudou), neboť už před více než 70ti lety dávno pochopili, že vaše slavná, demokratická církev není nic jiného, než přežitek ze středověku, a nástroj k ohlupování a ožebračování davů pár vyvolenými jedinci ( jak se v průběhu věků už mnohokrát ukázalo, a "bohužel" i nyní opět ukazuje), každopádně to není nic víc, než středověké tmářství, které do 20 a už vůbec do 21 století nepatří...