Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4016 Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-17 14:39

#4006: - Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

Nepleťte si IKEM se SANOPSem. Neš sem začnete tapetovat ty svoje ideologický kecy, radši si něco nejdříve zjistěte,. No a hajzlpapír, mám jako celkem potřebnou a hlavně základní věc, ve společnosti, která se má snahu nazývat vyspělá... Bohužel, jak je vidět, né všichni byli vychováni alespoň k základním hygienickým pravidlům. Čím jste si prosím, vytíral prdel vy? Jo a vaše představa, že v Rakousku a NSR, museli lopuchem, když ve Větřní nevyráběli, je směšná asi stejně, jako když zde nějakej pomatenec napsal, jak nám na západě záviděli technologickou vyspělost...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4019 Re: Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-17 15:18:44

#4016: - Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

IKEM byl výborný i za komunistů. Prof. Jan Pirk dělal v IKEMu od začátku, před ním tam byli prof. Pavel Firt, a prof. Jaroslav Hejnal a další. SANOPZ (nikoliv SANOPS ... původně Sanatorium poštovních zaměstnanců, odtud ta zkratka) byl výborně vybavený, ale dělali tam lékaři, jejichž hlavní kvalifikací byla stranická příslušnost a nikoliv odbornost. Takže jako lékaři nic moc, často si zvali externisty. Mimochodem, jak správně píšete "Neš sem začnete tapetovat ty svoje ideologický kecy, radši si něco nejdříve zjistěte,."

Je pozoruhodné, že v Třeboni se to opakuje. Paní Baborovou diskvalifikuje stranická příslušnost, nikoliv odbornost. Kouzlo nechtěného, že?