Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4012 Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 11:05

#4011: MIP - Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Ty ale žádná fakta nepíšeš. Ty jenom sprostě nadáváš. Píšeš jako  komunisti v 50. letech.  Současné době a zejména demokracii nemáš co říci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4014 Re: Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 14:02:43

#4012: - Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Píše fakta. Máte problém s pochopením psaného slova? Nebo jenom nemáte argumenty, ale chcete mít poslední výkřik do tmy?

MIP

#4018 O "sprostém" nadávání aneb jak mluvit s komunistou

2013-02-17 15:06:17

#4012: - Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Příslušníci zločineckého gangu vrahů, zvaného KSČ, si stěžují, že je někdo nazve vrahy a zločinci a tím jim "sprostě nadává"..... Ti MAJÍ co říci současné době a demokracii! Například, že už NIKDY nesmí tento zločinný lidský odpad dostat šanci.

Jen tak pro osvěžení paměti dva citáty z knih (autoři zřejmě také jen sprostě nadávají...):

z knihy V Evropě (vyšla v loňském roce i u nás) kde říká holandská KOMUNISTKA, bojovnice proti "fašismu" (přesněji tomu hnědému), která po válce skončila v NDR jako manželka také "antifašisty" a na konci života "zmoudřela" neboli prohlédla: "Ďábel nás udělal obojí "(pro tupé komunisty: rudé i hnědé fašisty, pozn.MIP) "ze STEJNÉHO materiálu. A ještě k tomu použil odpad".

A Alja Rachmanovová ( vl.jménem Galina Džuraginová)ve své knize vzpomínak "Studenti, láska, Čeka a smrt":

"Jsou komunisti ještě vůbec lidmi?Ne,ne, nejsou ani zvířaty.Pro nejkrutější,nejkrvalačnější, nejzáludnější a nejzbabělejší zvíře by bylo urážkou,aby ho porovnávali s bolševiky".

To jsou "výsledky" VAŠÍ činnosti, nikoho jiného. Chovali (a chováte se) jako sběř, někdo vás tedy sběří může nazývat.

Ostatně ty sám, komunistický grázle beze jména, máš o komunistech "v 50.letech" asi také nevalné mínění. Nevím kde se ovšem v tobě bere sprostota a drzost, tvrdit tu, že dnes jde o něco jiného. Jiného? Práskač Falmer-Filip,rudá bestie Semelová, péesácký nepolepšitelný vrahoun Sloup ........ až po tu "zničenou" hodnou Baborovou, dobrovolnou a aktivní služku zločinecké organizace KSČ(M)....