Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nick

#4007 kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-16 22:36

Přestože tento senochrup miluje brambor, nepohrdne ani kedlubnem. Celé diskusní fórum pojal jaksi za své teritorium a tak si jej občůrává dokola kol. No, a aby to vypadalo, že není v kotci sám, vystupuje tuhle u krmelce jako anonym a támhle u koryta jako MIP.
Ale rozumím.
Stydí se za své názory, neboť mu dochází, že kromě urážek nenabízí vůbec nic... proto je trousí jen po diskusích. Také ví, že kapitalismus a jeho tzv. demokracie se obé rozpadá a spolu tak vytváří dokonalý obraz senkruvny a ohromné hromady hnoje. V případě MIPa se domnívám, že jde schizofréního živočicha stiženého navíc nevyléčitelnou patologickou paranoiou. Je proto naprostou ztrátou jakákoliv investice do jeho kultivace, protože tak primitivní spojnici mezi socialismem a komunistou může udělat právě jenom hlupák jako je on. Nevěřím, že jeho hulvátskoargumentační slovní zásoba může slušného člověka přivést do jakéhosi nerovnovážného stavu. Je však dobré znovu připomenout, že socialismus je zatím jedinou poznanou alternativou budoucnosti. Studujte jej bez přívlastků...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4010 Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 10:50:10

#4007: Nick - kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Ano, komunistické bučící hovado, tu zatím jedinou poznanou alternativu vidíme například na Kubě a v severní Koreji. O našich vlastních zkušenostech s "výdobytky socialismu" pod vládou komunistů nemluvě.Pravdu máš v každém případě: alternativou života může být i komunistická šibenice. Jen se nám ty své zkurvené alternativy nesnaž vnutit. Vyžer si je sám.

MIP

#4011 Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 10:58:12

#4007: Nick - kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Co kdybys místo zhovadilého komunistického bučení vyvrátil jediný fakt, který jsem napsal? To od komunistické kreatury nelze ovšem čekat. Pro jinak smýšlející, pro ty, kteří blaho "socialismu" považují za nejhnusnější podvod a zločin XX.století a komunisty právem za sprosté zločince a vrahouny, má po komunisticku připravenu v rámci "lidové demokracie" psychiatrickou léčebnu nebo, kdyby se zase dostali k moci, koncentrák a šibenici.