Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4005 Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-16 17:24

#4004: - Jak je správné strašit komunistama

Hele, nenamastils to sem už nedávno??? Při kopírování, dodrž alespoň déku řádku. Abys nebyl za blbečka, alespoň zde... Jinak, za léky jistě nebylo nutné připlácet, vždyť žádné ani nebyly. Takže, s tou korunou jsi byl v lékárně akorát za trotla ty... No a zbytek tvého výronu, je naprosto luxusní, neboť perpetum mobile nebyli schopní udržet, ani tebou zbožštění komouši... Prostě: Léky nebyly, hajzlpapír nebyl, ale mohl ses jít válet do důchodu, aniž by sis na něj vydělal, celkem v pohodě... Neboj, makám jako ďas, abyses tady mohl realizovat...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4006 Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-16 19:56:03

#4005: - Re: Jak je správné strašit komunistama

Léky nebyly? No, můj táta měl za komunistů rakovinu plic (hodně kouřil). Díky perfektní péči v pražském IKEMu (a pracoval jen obyčejný řidič náklaďáku ze západních Čech) je tady dodnes - ale prosí, abychom ho v případě nutnosti nechali umřít doma, do dnešní nemocnice by prý nešel. Podmínky jsou tam otřesné a lidé tam umírají bez péče a bez léků jako zvířata.

Hajzlpapír nebyl? Ale byl, když už ho tedy považuješ za rozhodující kritérium civilizace. Pouze poté, co vyhořela jihočeská papírna ve Větřním, která zásobovala část tehdejší ČSSR, SRN a Rakouska, vypadly na tři měsíce dodávky toaletního papíru v ČSSR, v Bavorsku a v Horních Rakousích až k Vídni - ale už za necelé 2 týdny si mohli Bavoráci, Jihočeši a Rakušáci utírat zadnice papírem dovezeným ze Slovenska, za tři měsíce už zase jela továrna naplno. To byl celý ten slavný "nedostatek toaletního papíru v ČSSR".

Příště nelži.