Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Nespokojený občan

#161

2013-02-07 08:26

Z Ostravy se stěhuji i se svými psy. Po tunelu SMOG, kdy se elegantně přelili státní peníze do soukromé firmy Dopravního podniku, nyní další tahání peněz z občanů v rámci čipování  (Kdo dostane zakázku na vybavení čteček pro Policii?), jsme se jako rodina rozhodli odstěhovat se. Mýlíte se,když si myslíte,že na radnici jsou blbci, sedí tam pořádně vyčůraní lidé....

Odpovědi

Dedahad

#162 Re: Nemýlíme se , že na radnici jsou b...i si vůbec nemyslíme !

2013-02-08 09:06:58

#161: Nespokojený občan -

Myšlenkové pochody mnohých jsou však nevyzpytatelné a často vzbuzují podezření o nadstandardní motivaci ! Velmi často to budí dojem, že nejde o službu občanům města , ale jen o byznys / nespisovně řečeno kšeft / !  A to může souviset i  s čipovací lavinou hrnoucí se nejen v ČR už velmi dlouho.

Také u nás se v krajním případě zvažuje emigrace z Ostravy , to co nedokázala vládnoucí třída za více než 40 let vládnutí , to mohou dokázat naši demokraticky zvolení zastupitelé velmi rychle . Vždyť poplatek za čipování psa není přece likvidační ???, jak pro koho - že ano , chovatel si přece musí vše plánovat min. na 14.roků dopředu - a pokud nebude váš pes načipován , tak hrozí pokutou  až 50 000 Kč ,  !

TO VŠAK UŽ NENÍ POKUTA - TO JE VENDETA -  ! ! !  -  Prosím , srovnejte to např. s kauzou pana Romana Janouška v Praze .