Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

lil

#121

2013-01-30 02:29

Zdravim vas,taku istu peticiu by som chcela dat aj ja na Slovensku.Len jeden veterinar mi povedal ze kedze je SK v EU tak by trebalo velmi vela podpisov,takze on do toho nepojde.Inak neviem presne kolko podpisov by trebalo.Minuly rok som napisala jeden clanok. http://dolezite.sk/POVINNE_NECIPOVANIE_PSOV_35.html
Drzim vam palce aby sa vam to podarilo,kiezby takych ludi bolo viac aj tu na Slovensku...ale aj ked sa vam to nepodari,verim,ze rozumni ludia nedaju aj tak cipovat,ja svojich nedam ani cez moju mrtvolu:)

Odpovědi

Dedahad

#122 Re: Ďakujem Vám lil - prečo Váš podpis chýbá pod peticiou ?

2013-01-30 09:16:23

#121: lil -

Dobrý den lil .

Pokud tuto petici "jakž-takž" zvládli dva dědci-důchodci a to bez podpory politických stran, hnutí  a jiných organizací , určitě to zvládnete taky . A věřte , že naše podpisy pod Vaší peticí budou patřit mezi první , které tam budou. Počítejte s tím , že ne vše půjde úplně samo , přesto však si dovolím tvrdit , že když se chce , tak to jde .  A když se nechce , tak je to horší , než když se nemůže .

Dovolím si citovat z dopisu - e-mailu RNDr. Macha , náměstka min. zdravotnictví ČR z 28.1.2013 k problematice EU : "Zároveň je tento způsob trvalého označování v rámci Evropské unie stanoven jako jediný možný pro označování psů při cestách do jiných členských států ".

Pokud se Vám podaří získat další spřízněné duše pejskařů , kteří podpoří naši petici ze Slovenska , budeme si toho moc a moc vážit . A jen tak na okraj , jeden z dědků - autorů petice pochází také za Slovenska , podle jména určitě poznáte o koho jde !

Zdravím Vás a přeji nejen hezký den , ale i mnoho úspěchů s peticí na Slovensku . Dedahad

..... : ja svojich nedam ani cez moju mrtvolu:) - my taktiež nedáme , páni konšelé už nás aj naučili obchádzať zákony  :)