Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Dedahad

/ #122 Re: Ďakujem Vám lil - prečo Váš podpis chýbá pod peticiou ?

2013-01-30 09:16

#121: lil -

Dobrý den lil .

Pokud tuto petici "jakž-takž" zvládli dva dědci-důchodci a to bez podpory politických stran, hnutí  a jiných organizací , určitě to zvládnete taky . A věřte , že naše podpisy pod Vaší peticí budou patřit mezi první , které tam budou. Počítejte s tím , že ne vše půjde úplně samo , přesto však si dovolím tvrdit , že když se chce , tak to jde .  A když se nechce , tak je to horší , než když se nemůže .

Dovolím si citovat z dopisu - e-mailu RNDr. Macha , náměstka min. zdravotnictví ČR z 28.1.2013 k problematice EU : "Zároveň je tento způsob trvalého označování v rámci Evropské unie stanoven jako jediný možný pro označování psů při cestách do jiných členských států ".

Pokud se Vám podaří získat další spřízněné duše pejskařů , kteří podpoří naši petici ze Slovenska , budeme si toho moc a moc vážit . A jen tak na okraj , jeden z dědků - autorů petice pochází také za Slovenska , podle jména určitě poznáte o koho jde !

Zdravím Vás a přeji nejen hezký den , ale i mnoho úspěchů s peticí na Slovensku . Dedahad

..... : ja svojich nedam ani cez moju mrtvolu:) - my taktiež nedáme , páni konšelé už nás aj naučili obchádzať zákony  :)