Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2118 Re: Dekomunizace

2013-01-25 12:55

#2117: stop KSČM - Dekomunizace 

 To je úroveň co? Zřejmě žáček z pomocné školy, nebo snad Gympl Třeboň? Radši zalez a nech si ty svý pindy na srazy neonacistů, nebo na setkání se Šláfenberkem. Takové hrubice by nenapsal ani můj syn, který chodí do 4.třídy. Tak vypadá naše školství? Fakt bomba, díky Rosocho a spol, máš pěkné zastánce, hulváty a tenhle má k tomu ještě úroveň debila.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2119 Re: Re: Dekomunizace

2013-01-25 13:52:00

#2118: - Re: Dekomunizace

Je to krize, že ano? Také si všímáte toho, že vulgární projevy tady píšou jen studentíci a jejich kumpáni? A tahle sebranka by nám tady chtěla radit nebo nejlépe vládnout. Tyto jejich slovní projevy vypovídají mnoho o jejich charakteru.

Na to se nedá ani reagovat.  Je mi líto, že paní Baborová odstupuje, ale jako žena jí plně chápu. Zdraví má jen jedno. Je zarážející, že "zastánci demokracie " ublížili člověku a ještě z toho mají radost. Je to HYENISMUS !!!!!!!

Naučila jsem se hrdě říkat : ano, moji rodiče jsou členové KSČM, jsem hrdá na to, že 18.11.1989 nezahodili legitimaci, volím KSČM a jsem pyšná na to, jak mě rodiče vychovali, protože, i když si o Rosochovi a spol.nemyslím nic pěkného, tak bych se nikdy nesnížila k tomu, abych jim tady vulgárně nadávala.

A stejně tak hrdě dneska nebudu volit Schwarzenbeka. Z mnoha důvodů, ale jedním z těch důvodů je to, že tento člověk, ve snaze získat prezidentské křeslo, se 14.12. 2012 sešel se studenty třeboňského gymnázia.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...