Rozhodni se sám za sebe!

Quoted post

taky vědec

#59 Re:

2013-01-23 23:07

#50: -

Jako absolvent 1.LF UK, člen akademické obce Masarykovy univerzity, veděc a lékař vyjadřuji své hluboké znepokojení nad tím, že někdo má tu drzost pokládat své poměrně úzce specializované akademické vzdělání za dostatečný důvod, proč by měl být chápán jako nějaká autorita v otázkách zcela mimo obor svého působení. Že jde spíše o klam dokládá to, že jde vesměs o příznivce KS získané nikoliv solidními argumenty, ale pouze odpudivě brutální reklamní kampaní. Díky existenci oné petice za podporu KS (a stejné by to bylo i s peticí za kohokoliv jiného) se stydím za to, že jsem byl členem akademické obce Univerzity Karlovy. S cynickým pobavením jsem přestál házení špíny a anonymní výhrůžky při Děkujeme, odcházíme, ovšem obávám se, že hanbu za takový poklesek akademické obce mé alma mater neustojím a dobrovolně přestanu být Čechem a velmi rád se stanu - dle současných možností - Rakušanem nebo Francouzem.

Odpovědi

Li38k

#61 Re: Re:

2013-01-24 00:17:42

#59: taky vědec - Re:

Vy budete asi neurastenik, že Vás tak ničí vyjádření názoru kolegů z alma mater. Nejsou všichni fachidioti, a tak se vyjadřují k důležitým věcem. Že se stydíte za "jsem byl členem akademické obce University Karlovy" kvůli petici za KS? To by bylo stydlínů za svoje vzdělávání kvůli peticím za popravu Milady Horákové počínaje a masovým členstvím v SSM konče. Abyste se hanbou nepropadl do Austrálie. Promluvte si s psychiatrem a on Vás už nějak dá dohromady. Nebo to s cynickým pobavením zkuste přestát. Francouzi jsou ještě divočejší a Rakušané mají také svoje za sebou i před sebou. Zvolte si Zemana, ať smyjete aspoń trochu té špíny ze své alma mater.

pinda

#64 Re: Re:

2013-01-24 08:44:56

#59: taky vědec - Re:

Zrovna se tu chvastáš svým vzděláním a autoritativně nám tvrdíš, že emigruješ, protože někdo podepsal jinou petici. To budou rakušani rádi za takovou výměnu, takyvědče. Doporučuju Rusko, po evropě je každému kulové do toho, kdo co podepisuje, v evropských hodnotách je respekt k názorům ostatních a svoboda projevu.


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re:

2015-08-18 20:44:58

#59: taky vědec - Re:  

 Jako obyčejný čech bez titulu ale z rozumem, mám dojem, že ti naši přeštudovaní, by byly schopni i hajlovat, kdyby přišel nový Hitler, nebo někdo jemu podobný kdo umí tak oblbnout lidi ,ze snahou co nejvíc nakrást

...že ti naši přeštudovaní, ... Myšleno ti co podceňují obyčejné lidi a dají přednost KARLOVY  kterého řídí Kalousek a jiní slušně zbohatlí i ze cenu rozdávání majetku STÁTU ( pracujících lidí) farářům různě povstavších.

Karel.F.