Rozhodni se sám za sebe!

Quoted post

nevěřím tomu, co čtu

#45 Hloupá petice, která MZ spíš uškodí

2013-01-22 22:32

Tak jsem si myslela, že si přečtu zajímavou petici. Ale ty formulace... Vyčítáte kampani týmu KS aroganci a jeho podporovatelům vtíravé agitace, které srovnáváte s předlistopadovou dobou?? S PŘEDLISTOPADOVOU DOBOU??!!! To myslíte vážně?! Že Vám není hanba!!

Upřímně řečeno, "člověk respektující svobodu a demokracii" by neměl být tak zapomnětlivý, aby si pletl praktiky socialistické diktatury s dnešní obyčejnou volební kampaní. Spousta lidí, co znám, chtěla mít přímou volbu prezidenta a stěžovala si, že přímá není. Teď se přímá volba prezidenta prosadila. Kandidáti tedy místo politiků potřebují oslovit co největší množství nás, obyčejných občanů, a Vy se snad dokonce divíte, že začali vést mediální kampaně!?

Oceňuju, že si teď můžu zvolit, koho chci a můžu to veřejně prohlašovat, aniž bych byla cenzurována nebo mě za to režim pronásledoval. Tato petice je zkrátka nesmyslná, ale hlavně kvůli tomu, jak neskutečně hloupě je formulovaná. Když "známá osobnost" někomu z kandidátů vysloví podporu, tak je to podle Vás "ryze z karierních důvodů" a nikoli, protože by měla ta osobnost svůj vlastní názor? Čili, když se nějaké herečce nebo nějakému umělci víc zamlouvá kandidát, který je pro Vás osobně nepřijatelný, může to znamenat jedině, že dotyčná/ý neumí přemýšlet. Nebo jak to myslíte?? Vidíte, jak hloupá je to premisa?

Vadí Vám kampaň KS? Nikdo Vám to nebere! Vadí Vám kampaň MZ? Nikdo Vám to nebere! Jděte dělat něco užitečného.

Dodatek: Tato "petice" je zkrátka určena pouze pro lidi, jenž sami přemýšlet NECHTĚJÍ.

Odpovědi

Li38k

#58 Re: Hloupá petice, která MZ spíš uškodí

2013-01-23 22:47:55

#45: nevěřím tomu, co čtu - Hloupá petice, která MZ spíš uškodí

Pokud tuto petici budou číst jen rozhodnutí voliči, je zbytečná a nikoho nezviklá. Běda však Zemanovi, jestli se diskuse k ní masivně rozšíří mezi nerozhodné voliče se zdravým rozumem. Já se o to pokusím. Kdo mi pomůže?