Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81

2013-01-07 14:59

Hlediště je od slova hledět. Hledím z hladiště ha hokej. A jeliokž je to verejný prostor, tak by mne neměl nikdo ničit sluch. Svoboda jednoho uřvance končí u ucha mého, které chce být zdravé. Bude tedy nutné trochu ten pokrok postrčit a zákonem jednoznačně zakázat hlasité fandění. Zdraví lidu je přednější, než nějaké fandění.

Odpovědi

Ondrej Botko

#82 Re:

2013-01-11 19:31:07

#81: -

No tak pokud chcete jit do dusledku, tak hlediste je velike a nikdo vam nekaze jit do kotle a nechat si nicit sluch. A pokud i na odvracene strane hluk presahuje limity (coz, dle meho nazoru, nepresahuje ani v kotli), ktere maji trvaly dopad na zdravi, verim tomu ze o tom bude existovat nejaka seriozni studie, nebo clanek, tak jako tomu je u pasivniho koureni a v tom pripade by mozna proti tomu fanousci meli protestovat a podepisovat petice (predevsim pak treba rodiny, co chodi na hokej i s detmi). Ale uprimne, kolik takovych studii, nebo clanku je a kolik lidi by vam takovou petici podepsalo? 
Naproti tomu nasleky navstevy zakourene hospody si nesete zcela bezpochyby, ikdyby to melo byt jen smradlave obleceni, coz je v tomto pripade to nejmensi. A podobne petice, jako je tato, po celem svete uz podepsalo tisice lidi.