Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Daňový poplatník z Č.Budějovic

#1745 Re: Re:

2013-01-04 19:59

#1740: - Re: U soudružky Baborové se patrně nejedná o klasickou nemocenskou,ale o útěk od zodpovědnosti.Pokud si takto představuje službu jihočechům,nemá tato členka zločinecké organizace KSČ,dnes KSČM /t.j.KSČMordující/opět na postu radní vůbec co pohledávat a to i z důvodu své psychické lability,kterou nyní jasně prokazuje.A to vše pod dohledem arogantního s.hejtmana Zimoly.

Pokud  ještě máte problém s třeboňskou psycholožkou,nebo nějakou saunou,jak píšete,obraťte se na kompetentní místa,kde Vám zajisté vysvětlení podají.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1747 Re: Re: Re:

2013-01-04 20:55:40

#1745: Daňový poplatník z Č.Budějovic - Re: Re:

Netuším, proč bych se měla kam obracet, paní ředitelka má evidentně někde známosti. Tak naivní nejsem, aby mi tohle nebylo jasný. A kdyby si náhodou usmyslela, že si zřídí hned vedle budovy gymnázia golfové hřiště, aby studenti nemuseli až na Hlubokou, tak to daňový poplatník zafinancuje ani nemrkne. A správcovat tam bude samozřejmě zase člen či rodinný příslušník člena ODS.


Nepřihlášený uživatel

#1749 Re: Re: Re:

2013-01-04 21:57:58

#1745: Daňový poplatník z Č.Budějovic - Re: Re:

Děkujeme za radu,  se obraťte čelem vzad a jděte plkat ty Vaše nesmysly někam jinam. Nebo tady chcete nadále obtěžovat  nějakou nemocenskou paní Baborové?  Obraťte se na kompetentní ográny, které Vám  k její nemoci (ne)sdělí více.


Nepřihlášený uživatel

#1752 Re: Re: Re:

2013-01-04 22:21:55

#1745: Daňový poplatník z Č.Budějovic - Re: Re:

Docela záleží na úhlu pohledu na její nemocenskou. Třeba paní Baborová nemá hroší kůži a není zvyklá na takové množství a intenzitu vulgarit. Že by byla psychicky labilní si nemyslím, vždyť učí a stát před třídou mnohdy rozmazlených fracků bez respektu k autoritám, to jen tak někdo nevydrží. Vzhledem k tomu, že se na ni snaží kdekterý její odpůrce vyhrabat kdejakou špínu, tak by se případný kolaps či nervové zhroucení v při/po výuce v diskuzích probíralo. A kdyby jednala se svými politickými protivníky stylem "na hrubý pytel hrubá záplata", zas by se na její hlavu snesly výtky, že je vulgární apod. Takže co vlastně chcete?
Spíš mě děsí, že se objevují maximálně hloupé narážky na to, že fňuká a podobně. Já bych spíš čekala odsouzení primitivního a vulgárního způsobu, jak jí dát najevo nesouhlas s ní. Vůbec bych se nedivila, kdyby byl "hrdinský" čin pana umělce ještě oslavován osobami s jemu podobným naturelem.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...