Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Veronika

#1601 Re:

2012-12-31 00:10

#1600: nenapisu -

Tak to je fakt hustý, nenaučí se česky a nenaučí. Vlastní jméno se píše s velkým počátečním písmenkem !!! To je 2.třída základní školy. Píšeme Pepa a ne pepa, Třeboň a ne třeboň . Za  další, asi jste chyběl, když se braly tvrdé souhlásky, že jo a už  jste se to nestačil doučit. Teď jsem krapet zmatená,možná  nerozeznáte souhlásky od samohlásek, evidentně v tom máte  guláš, tak samohlásky jsou A, E , I, O , U. To ostatní jsou souhlásky. A když je to tvrdá souhláska,tak to znamená, že po ní napíšete skoro vždycky Y. Jo, teď dáme vyšší dívčí, protože tvrdá souhláska je např. i K, ale to neznamená, že se píše kyno. :-)))))). To je taková vyjímka.

Nechci Vám nějak radit, ale možná bystě měl, místo psaní kravin na netu, otevřít Slovík českého pravopisu a něco si tam nastudovat. Nevypadá to dobře, když tady píšete hlouposti a ještě ve svém písemném průjmu sekáte hrubice.

Jestli oni za to nemůžou komunisti, že neznáte gramatiku, že Vy jste určitě chtěl na gympl a oni Vás tam nevzali, protože jste na základce osm tříd studoval 10 let? Ti komunisté byli ale fakt zlí  :-)))))))

 

Odpovědi

demo

#1603 Re: Re:

2012-12-31 08:51:19

#1601: Veronika - Re:

Také mě nepřestává překvapovat, jak se ti různí "bojovníci ve  včerejších bitvách" vyjadřují.  Je vidět, že vzdělanost národa upadá. Minulý režim měl zajisté mnoho chyb, ale školství bylo na dobré úrovni. Po r. 1989 bylo zničeno učňovské školství a důsledky vidíme na každém kroku. Firmy (i zahraniční) si stěžují na nedostatek kvalifikovaných pracovníků v technických směrech.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...