Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jan Vraja
Hranice na Moravě

#689 Souhlasím se studenty-Důchodce

2012-11-26 23:12

Ostatně ptejme se, co udělali bolševici s českým národem? Jeho duchovní, mravní a intelektuální elitu hodnou toho jména fyzicky nebo morálně zlikvidovali v Jáchymově, Leopoldově a dalších zařízeních, nebo je povyhazovali z vysokých škol při vyakčňování a dalších podobných akcích. Zničili jeho podnikatelskou vrstvu a rolnictvo. Nacisté nás chtěli poněmčit a kdo toho nebude schopen, zlikvidovat. Komunisté nám sice rodný jazyk ponechali, ale znetvořili ho k nepoznání. Ten jazyk, jímž jsme se ke všemu svobodně vyjadřovali a jímž jsme chválili Boha, se stal zmrzačenou karikaturou k jednostrannému poklonkování bolševickému Molochovi a k lízání tyranových důtek. Kdo nechtěl tímto zdeformovaným jazykem "mluvit", musel být likvidován.
A po roce 1989 to opět byli bývali komunisté,kteří ovšem už byli v jiných stranách-opět inspirovaní únorem 1948,kdy komunistická garnitura,svým slavným centrálním plánovaním rozhodila celou ekonomiku nemusela žádna revoluce v roce 89 byt.Byla to devastace v devadesátých letech,kdy o ?privatizací? komunistů a estébáků nemůžeme u nás umluvit jako o standardním prostředí, které je se vyspělých demokraciích (např. Poláci otevřeně mluví o roli komunistické garnitury na devastující privatizaci v 90 letech, u nás na to nemáme odvahu). Nejhorší na devastaci komunisty byla snaha vypěstovat v lidech pocit, že se o ně strana postará, že se nemusí o nic starat. Čekat s nataženou rukou a jen si stěžovat.
Stačí se jen podívat s jakého prostředí pochází naši někteří podnikatelé a nebo na kandidáty na prezidenta.Nikdo s nich nebyl před rokem 1989 v opozici.Jen rychle,tak jako v roce 1969 rychle se prakabátili.

Jestliže Češi chtějí žít v blahobytném státu, který skýtá sociální jistoty, bezpečnost, zdravotní péči a podobně, pak na tom musi tvrdě pracovat a hledat k tomu tu správnou cestu. Ta přes komunisty určitě nikam nevede!

Odpovědi

Neguš

#696 Re: Souhlasím se studenty-Důchodce

2012-11-27 09:48:26

#689: Jan Vraja - Souhlasím se studenty-Důchodce

A to si myslíte,že přes Kalouska,Nečase a jiným takovým,vede?Nerozkradli toho uź dost,nemluvím o diletanství,jakým tuto zemi vedou.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...