Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

kantor

#1189 Re: Komunisté

2012-11-26 07:53

#1188: krucifix - Komunisté

S Vaším příspěvkem naprosto souhlasím. Ještě by mě zajímalo, jak tito mladí "komunistobijci" pohlížejí na to, že loupežní vrazi Mašínové byli vyznamenáni Topolánkem (premiérská medaile) a Vondrou (Zlatá lípa). Doufám, že si mládež alespoň podle Wikipedie zjistí, co byli tito "hrdinové, kteří bojovali proti režimu se zbraní v ruce", zač.

Při stávce zpívali studenti písničky Karla Kryla, ten aby se "v hrobě obracel".

Rovněž já jsem před r. 1989 odmítl vstoupit do KSČ.

Odpovědi

Monika

#1190 Re: Re: Komunisté

2012-11-26 08:44:43

Souhlasím a podporuji církevní restituce a vy oba myslitelé si procvičte naši historii v jiných historických pramenech, než komunistických. Obdivuji bratry Mašinovy a pana Paumera. Ještě že máme tyto a jim podobné hrdiny, jinak by se člověk musel stydět, že pochází z kolaborantské země. O kolektivizace nemá cenu se s vámi bavit, tolik zabedněnosti jsem neviděla. Tzv. JZD zničila naši zem k nepoznání, když vyráběla potraviny ve velkém pro rusáky a umělými hnojivy zdevastovala celou přírodu. Zázrak je, že za 20 let se z toho velkoobdělávání vzpamatovala. Kryl by bojoval a nikdy by se s komunisty nesmířil a měl by ze studentů radost.
Milí studenti VYDRŽTE!!!! Třeba nevyhrajeme, ale je to dobrý boj a nedáme jim nic zadarmo. Čtěte Irská proroctví. Varování je blízko. Jó a super knížka je Smrt v sametu.