Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Sára

#563 Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:42

No Jeníku, tak to jste vedle jako jedle, že nevím nic o minulosti, té socialistické. Vím až moc dobře, protože většinu svého života jsem v tom zrůdném režimu prožila. Tak jen pro osvěžení soudruhu: StB byla státní bezpečnost- udavačsko špiclovská policejní organizace, která byla prodlouženou rukou strany. Veřejná bezpecnost byli policajti. StB založila KSČ jako represivní složku moci s cilem vynucovat si silou svoji moc. A hlavně špiclovat, udávat, donášet a likvidovat odpůrce režimu. Hnus. Moje představa o demokracii je skutečně jiná, než je nám nyní vnucována. Chtěla bych, aby KSČ a její metamorfozovaná KSČM byly mimo zákon, aby tuneláři, většinou bývali komanči nebo jejich pohrobci ( viz Rath) a bývali veksláci (tolerovaní komanči) byli zavření, jejich majetek zkonfiskován a věnován na charitu a armádě spásy. Každý projev stalinismu potrestán, to bych chtěla. A co se týká svobody projevu- to je nezadatelné právo každého človeka. Respektujte to a budete respektován.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:50:12

#563: Sára - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Svatá Sáro,je mi Vás líto,ale jste tady v té zemičce úplně osamocena, nenávidíc jak komunisty tak bolševický přeběhlíky,přisluhovače a podobnou svoloč.Prosim ich nejsou voni nakonec ten katolické křesťan ?


Nepřihlášený uživatel

#568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:54:16

#563: Sára - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

Milá Sáro, tak to jste měla chtít (jako ostatně většina slušných lidí) hned v r. 1989. Proč se tak nestalo, si zjistěte z vhodných pramenů. Teď už je jaksi "s křížkem po funuse". Vývoj by asi pak byl jiný, že? To by např. bývalí svazáci Topolánek a Nečas z vlivných komunistických rodin nebyli tam, kde jsou teď.

A že jmenujete zrovna Ratha - to není ten správný příklad, to určitě není komunistický pohrobek, pokud je mi známo, býval v ODS.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...