Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Pavlína Jiráková

#91 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 14:33

#88: Amnabe - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážená,
můžete zde, prosím, uvést jméno toho právníka? Můžete zde interpretovat, proč k porušování zákona nedochází? O které paragrafy se právník i Vy opíráte? Nechci po Vás nic víc než fakta.
Vhledem k tomu, že to co předvádějí studenti, není diskuze, ale křik naštvaného dítěte, když není po jeho, nevidím nejmenší důvod, proč bych přes celou republiku jezdila. Nebo myslíte, že kdybych byla přímo konfrontována v diskuzi se studenty, kde vyhrává hlasitost křiku a ne obsah vět, tak že bych změnila názor?
Navíc mi moc není jasné, proč bych měla se studenty diskukovat, zvláště když si přečtu čl. 6 Ústavy, který říká, že politická rozhodnutí vycházejí z vůle většiny vyjádřené svobodným hlasováním. Všechny události v Třeboni jsou důsledkem toho, jak dopadly volby, ve kterých občané svobodně hlasovali. A pokud vím, nebylo prokázáno, že by byly zmanipulované nebo došlo k nějakým nepravostem.

Odpovědi

Andrea Hubáčková

#92 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 15:02:59

#91: Pavlína Jiráková - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Ano, občané svobodně hlasovali a občané také mají právo svobodně vyjádřit svůj názor slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu. Tak praví Listina základních práv a svobod, oddíl druhý, článek 17, odstavec 2 - když už tedy tak ráda používáte odkazy na Listinu a zákonník. Jméno právníka Vám jistě k ničemu nebude, pokud tedy namáte připravenu verzi o tom, že tento právník studoval v Plzni a podobně. Občané soudružku zvolili a proti tomu nikdo neprotestuje, pokud jste si nevšimla. Zcela evidentně Vám nejde o dodržování a prosazování práv a zákonů, ale o eliminaci akcí proti KSČM. Pokud se tedy chcete odvolávat na Listinu základních práv a svobod, pročtěte si ji prosím důkladně celou a zamyslete se na ní.