Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Jaroslav Fliegel

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 10:22

#82: Pavlína Jiráková - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

To, že se rozhovory natáčeli na půdě školy je sice pravda, ale vzhledem k tomu, že se nejednalo o nějakou veřejnou akci, myšleno, že tam byli pouze zainteresovní lidé, tak brát toto jako štít je příliš velké puntíkářství.

A k negativní propagaci vlastně nedochází, petice a vlastně i demonstrace a stávka cílý pouze na odvolání KSČM z resortu školství, dokonce ČSSD byla vybídnuta, aby dala komunistům jiný resort, jako kompenzaci. Není zaměřený proti KSČM jako takové, ale týká se pouze školsví. Vlastně hlavní problém je v tom, že pravověrní komunisté jsou příliš vztahovační a stále se cítí i drobnostmi poškozeni.

A k absenci myšlení. To co jste napsala, může napsat pouze člověk, který není ve věci zainteresovaný nebo trpí minimálně duševní poruchou (je toto ještě košer pane moderátore?). Demonstraci si na svá bedra vzalo Gymnázium Třeboň a dále se připojilo Biskupské Gymnázium, Gymnázium Jírovcova. Pokud správně čtu, tak vidím tři gymnázia, tři školy, jejichž studenti pudou na rozdíl od mnoha jiných OPRÁVNĚNĚ na vysoké školy. Věřte tomu, že pokud (minimálně na Třeboňském) na gymnáziu nemyslíte, tak velice rychle skončíte. Jestli si myslíte opak, tak Vás upřímně lituji a je mi Vás velice líto.

Odpovědi

Pavlína Jiráková

#89 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 14:11:13

#85: Jaroslav Fliegel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážený,
domnívám se, že pokud studenti na půdě školy plánují demostraci nebo protesty na veřejném prostranství proti osobě veřejně činné, tak  se jistě nejedná o nějakou soukromou akci. Přesah této "soukromé" akce na půdě školy je veřejný. A v případě, že jsou na do učebny vpuštěna média, tak se o soukromé akci nedá hovořit už vůbec. Nebo zvou studenti novináře také k tomu, když plánují u koho bude tento víkend akce, kdo donese rum a kdo fernet a kdo přefikne kterou spolužačku? Trochu mi to připomíná neonacistické koncerty, kde se propaguje fašismus a rasismus, jsou také prezentovány jako soukromá akce a dopadá to tak, že se potom pochoduje obcí/čtvrtí/ulicemi a hajluje se.
Nedomnívám se, že nedochází k propagaci politické strany. Celá tahle politováníhodná taškařice nevznikla kvůli schopnostem nebo neschopnostem Mgr.Baborové, ale kvůli její příslušnosti k politické straně. A výkřiky, že komunisté jsou ti zlí, to podle Vás není negativní politická propagace?
A ještě malé OT (cenzorovi a všem ostatním se tímto omlouvám): k mojí duševní poruše - jsem zvyklá, že v případech, kdy dojdou argumenty a fakta, se začíná s diskreditací protivníka pomocí urážek, narážek a vulgarit. Budiž Vám přičteny plusové body, že se o mou diskreditaci pokoušíte relativně kultivovanou formou. Cením si na Vás, že neděláte z této diskuze žumpu, jak to předvádí studenti a jejich sympatizanti na jiných fórech.