Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Pavlína Jiráková

/ #89 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-25 14:11

#85: Jaroslav Fliegel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážený,
domnívám se, že pokud studenti na půdě školy plánují demostraci nebo protesty na veřejném prostranství proti osobě veřejně činné, tak  se jistě nejedná o nějakou soukromou akci. Přesah této "soukromé" akce na půdě školy je veřejný. A v případě, že jsou na do učebny vpuštěna média, tak se o soukromé akci nedá hovořit už vůbec. Nebo zvou studenti novináře také k tomu, když plánují u koho bude tento víkend akce, kdo donese rum a kdo fernet a kdo přefikne kterou spolužačku? Trochu mi to připomíná neonacistické koncerty, kde se propaguje fašismus a rasismus, jsou také prezentovány jako soukromá akce a dopadá to tak, že se potom pochoduje obcí/čtvrtí/ulicemi a hajluje se.
Nedomnívám se, že nedochází k propagaci politické strany. Celá tahle politováníhodná taškařice nevznikla kvůli schopnostem nebo neschopnostem Mgr.Baborové, ale kvůli její příslušnosti k politické straně. A výkřiky, že komunisté jsou ti zlí, to podle Vás není negativní politická propagace?
A ještě malé OT (cenzorovi a všem ostatním se tímto omlouvám): k mojí duševní poruše - jsem zvyklá, že v případech, kdy dojdou argumenty a fakta, se začíná s diskreditací protivníka pomocí urážek, narážek a vulgarit. Budiž Vám přičteny plusové body, že se o mou diskreditaci pokoušíte relativně kultivovanou formou. Cením si na Vás, že neděláte z této diskuze žumpu, jak to předvádí studenti a jejich sympatizanti na jiných fórech.