Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nesocan

#418 Zimola - ČSSD

2012-11-24 14:02

Na http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Na-jihu-Cech-to-vre-Tisice-odpurcu-a-obhajcu-radni-z-KSCM-proti-sobe-254695

se píše toto:

"Starosta obce Kovářov Pavel Hroch, který je v čele vedení sdružení Jihočeši 2012 a zúčastňoval se povolebních vyjednávání o složení koalice, tvrdí, že ČSSD šla s KSČM do spolupráce výhradně na přání hejtmana Zimoly, byť někteří sociální demokraté byli proti.

„Máme potvrzeno z důvěryhodných zdrojů, že několik lidí v krajském vedení ČSSD koalici s KSČM ani po ideové masáži ze strany hejtmana Zimoly neupřednostňovalo. Na jednání KVV ČSSD byli ovšem jasně zatlačeni do kouta Jiřím Zimolou, který jednoznačně upřednostňoval koalici s KSČM. Pokud by s ní někdo nesouhlasil, měl podle něj rezignovat na post krajského zastupitele a opustit zastupitelský klub. „Demokracie“, jak si ji nikdo nepředstavujeme. Asi se Jiří Zimola od svých nových kolegů v krajské vládě učí rychleji, než by kdokoliv předpokládal,“ tvrdí redakci Pavel Hroch."

Nejde primárně o jednu komunistickou radní, tenhle problém totiž vůbec nemusel existovat, kdyby se ČSSD chovala prozíravěji a nechala tak komunisty sobě samým jako mrtvý politický kapitál.

Odpovědi

jasan

#421 Re: Zimola - ČSSD

2012-11-24 14:20:21

#418: Nesocan - Zimola - ČSSD

Zimola se zachoval prozíravě když pochybnou trojkolku odmítl. Má zodpovědnost za kraj tak je logické že si jako spolupracovníky nevybere nějaké pochybné politické existence.

taky učitel

#424 Re: Zimola - ČSSD

2012-11-24 14:25:20

#418: Nesocan - Zimola - ČSSD

Názory mohou být různé. Je tu ovšem skutečnost, že  volby vyhrála ČSSD a na 2. místě skončila KSČM. Tedy zcela logicky utvořily tyto 2 levicové strany koalici. A co se týče studentů - vždyť je to k smíchu. Ve školách, které protestovaly a stávkovaly, studují ve většině 11 - 19 letí. Jaké mohou mít znalosti, politický rozhled a pod.? To je jako PŘEMLUV BÁBU, kuře poučuje slepici atd.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...