Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Martin

#59 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:10

#22: - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

ČSSD byla první a KSČM druhá. Je správné, že první dvě strany utvořily koalici, přesně tak jak si je lidé zvolili, tato koalice má největší podporu lidí už jen z logickýho hlediska podle výsledků voleb. Jak někdo může kritizovat paní Baborovou, kterou ani nezná? Je tu zřejmý antikomunismus a nebýt jednoho či více nedemokratických lidí, kteří si zřejmě léčí komplexy, tak se neděje nic. KSČM vždy respektovala volby a také proto byla v opozici, šla vždy právní, ústavní cestou a výsledky voleb respektovala. Proč se někteří chovají nedemokraticky a nehodlají paní Baborovou uznat? Místo, aby demonstrovali proti asociální vládě, proti korupci a aférám na politické scéně, tak se nechají zlanařit pár lidmi a jsou sami proti sobě. Proč nedemonstrovali kvůli parkanové, kvůli jihočeskému hejtmanovi, proti nečasovi s kalouskem, proti rathovi, proti kubicemu, letiště Havel, atd....? Češi zase ukázali jak jsou hloupý národ. Je to k pláči, myslel jsem, že vývoj a myšlení lidstva jde dopředu, bohužel jsem se spletl.

Odpovědi

taky učitel

#65 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:21:01

#59: Martin - Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Martine, souhlasím s Vámi. Již to na diskusích zaznělo a opakuji, že tyto "akce" silně připomínají zfanatizovanou  hitlerovskou mládež či padesátá léta minulého století. Myslím, že rodiče žáků na jmenované škole by to neměli nechat být. Situaci by měl řešit zřizovatel, což je krajský úřad a Česká školní inspekce. Dále si myslím, že některé výroky již lze považovat za trestný čin.

 

Štěpán Kopřiva

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 18:45:45

#59: Martin - Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Pane, vy jste buď mladý nebo šílený. Vůbec nejde o nějakou paní Baborovou, ale o komunistickou stranu. A tu zná každý, komu je dnes alespoň 45 let. A antikomunismus je naprosto v pořádku. Nebo máte pocit, že to co tu komunisti předváděli bylo nějak aspoň v náznaku demokratické? Nebo humánní? Nebo alespoň netrestné? Nikoliv. Bylo to nedemokratické, nehumánní a trestné. Ani se nedistancovali od minulosti. Dál řečníci na jejich shromážděních dští síru a oheň na "reakcionáře" a blahořečí nejlepší léta svého života, když tu neomezeně vládli ekonomikou i životy všech.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...