Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Petr

#12 Fischer nevadí?

2012-11-22 11:09

Mně pořád udivuje a nikdo z protestujících mi neodpověděl, proč vadí na kraji členka KSČM a nevadí bolševická zrůda Fischer.

Odpovědi

mar

#752 Re: Fischer nevadí?

2012-11-28 20:53:46

#12: Petr - Fischer nevadí?

Také jim nevadí vůdce Svazu socialistické mládeže ve Zlíně Nečas a bývalý komunisté Štětina a Kubera, nevadí jim Kalousek, který kolaboroval s komunisty v Narodni frontě.  V současné době v šachistické partě, kam patří i učitel Rosocha z třeboňského gymnázia, je předsedou komise mládeže J. Odehnal, normalizační tajemník KSČ pro ideologicko-výchovnou práci, který ve funkci vydržel do konce roku 1989. Učitel Rosocha o tom ví, a nic. Źádná petice, žádné výhružky, prostě nic.

Martin z Prahy

#897 Re: Fischer nevadí?

2012-12-02 15:12:58

#12: Petr - Fischer nevadí?

Tak nikdo neodpověděl asi proto, že jde o srovnávání hrušek a jablek. Členka KSČM vadí té uvědomělé skupině občanů, která nezapomíná na křivdy a neslyší na patlání medu kolem úst. Naprosto neřeším, kým paní magistra doopravdy je, pro mě je to osoba, která se nestydí přihlásitse  k praktikám zločinného režimu, tedy je členkou strany, která otevřeně usiluje o navázání na vládu jedné strany.

Pana Fischera nehodlám obhajovat, ale:1) jednak ho ještě nikdo nezvolil - nemůžete věřit průzkumům nějakého nicotného vzorku, který dle mého názoru nemá šanci zjistit preference všech sociálních skupin. Řekněme například, že tyto "vzorky" jsou odebírány v průběhu pracovního dne na veřejných místech. Jaké procento pracujících občanů je pak v průzkumu zastoupeno?  2)Z čeho usuzujete, že nevadí? Máte tedy za to, že všichni občané, kteří alespoň názorově stojí za těmito studenty, podporují Jana Fischera? Já si to nemyslím. Naopak, popularita p. Fischera plyne z jeho činnosti, či spíše nečinnosti ve velice krátkém časovém období. Člověk který si toto uvědomí, vsadí radši na kartu, která je prověřená léty a činy, jinak je p. Fischer sázka s hodně vysokým kurzem. To si třeba studenti podle mě uvědomují. Stejně tak to byli právě studenti, kdo si uvědomoval situaci roku 1948, když šli do ulic. Nebyli to pracující lidé, kteří se v tomto fóru vůči studentům vymezují a považují je za nižší existenci, která má teprve dostudovat a pak zasahovat do věcí veřejných.

Na závěr né zas tak mimo téma: napsal jste dvě věty a máte tam jednu pravopisnou chybu. Kde jsou tedy ti pracující, kteří již mají vystudováno a mohou bezchybně rozhodovat za studenty o jejich budoucnosti, když jen jejich psaný projev obsahuje 50% chyb?


Nepřihlášený uživatel

#1126 Re: Fischer nevadí?

2012-12-17 15:54:04

#12: Petr - Fischer nevadí?

Fischer a mnohé další převlečené zrůdy ...............

lenka

#1127 Re: Fischer nevadí?

2012-12-17 15:56:52

#12: Petr - Fischer nevadí?

a mnohé další převlečené - nyní pravičácké zrůdy ...............




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...