Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

nesouhlasím

#402

2012-11-14 12:50

Všichni tu haníte komunisty, ale kolik z vás je opravdu zažilo? Že jste nemohli do kostela, nebo nemohl někdo učit? Dneska by si nezasloužili učit dnešní kantoři na více školách a to máme jiný režim. Já jsem v dobách komunismu byla mladá holka 16 let a žila jsem jen s mamkou a klobouk dolů před ní, že to sama ustála. Asi je vám líto ,že se za komunistů muselo pracovat a dneska jsou pracáky narvaný.A proč? Díky této a předešlých vlád po komunistech. Ať je tam jakákoliv strana, ani jedna se nezasloužila o pracovní příležitosti právě pro vaše děti, kteří teď podávají petice. Nevím jak ostatní, ale já budu radši stát frontu na ovoce než na pracáku na zaměstnání. A v dnešní době na to ovoce většina lidí, hlavně těch starších nemá.A rozhodně ne kvůli komunistům. I nad tímhle byste se měli zamyslet, než začnete konat. To je můj názor, vím, že se nemusí každému zde líbit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#406 Re:

2012-11-14 13:58:05

#402: nesouhlasím -  

 Oblíbená fráze o frontě na banány a frontě na pracáku. Za reálného socialismu se ale stály fronty třeba na vložky a toaletní papír.

 A že většina lidí na ovoce nemá? Běžte se podívat do prázdných odbchodních řetězců a potom na hladové děti, které dojídají v jídelnách každé sousto.