Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#406 Re:

2012-11-14 13:58

#402: nesouhlasím -  

 Oblíbená fráze o frontě na banány a frontě na pracáku. Za reálného socialismu se ale stály fronty třeba na vložky a toaletní papír.

 A že většina lidí na ovoce nemá? Běžte se podívat do prázdných odbchodních řetězců a potom na hladové děti, které dojídají v jídelnách každé sousto.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#415 Re: Re:

2012-11-14 15:48:02

#406: - Re:

Asi jste nebyl dlouho ve školních jídelnách, protože tohle byste nemohl napsat. Mám dvě děti ve škole a hlady rozhodně netrpí. Spíš mají problém to všechno sníst. A co se týká obchodních řetězců, ještě jsem neviděla prázdné regály. Také jsme stáli fronty na vložky a toaleťák, ale zapoměl jste dodat, že to byloé před zdražováním a  peníze na to byly. A dnes? Jen u nás ve městě se koncem roku zavírají 2 dost velké firmy, každá má kolem 500 zaměstnanců, protože nejsou zakázky, nikdo nemá peníze. A kdo jim pomůže? Stát? Nebuďte naivní. A co se týká dnešních komunistů? Asi si nepamatujete, že ty nahoře před revolucí řídili z Ruska, což se dnes neděje, takže iluze o tom ,že to je stejné jako dřív jsou podle mne zcestné.