Protipetice na zrušení rally!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133 Ti co nechtějí být diváky.....

2012-11-14 10:30

Občané tří obcí na Chrudimsku sepsali petice proti konání automobilové Rallye Železné hory
28. Srpen 2012
Nasavrky/Hradiště/Miřetice - Obyvatelé několika míst na Chrudimsku sepisují petice proti konání automobilové Rallye Železné hory v jejich obcích. Po Nasavrkách a Hradišti vzniká teď taková petice i v Miřeticích.


Lidem vadí zejména nadměrný hluk soutěžních aut, výfukové plyny, rozbité cesty a omezení pohybu po silnicích. Na jejich stranu se přidává i starosta Miřetic Jaroslav Chour, jemuž se nelíbí devastace obecních cest. Nepovažuje totiž jejich následnou údržbu po závodu, která spočívá pouze v navazení štěrku a uhrabání, za dostatečnou. Odhaduje, že skutečná oprava cest čeká na jeho obec, a to řádově ve statisících korunách. Proto prý také příští rok nezvedne ruku pro to, aby trasa Rallye Železné hory vedla přes Miřetice a místní části této obce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134 Re: Ti co nechtějí být diváky.....

2012-11-14 10:34:20

#133: - Ti co nechtějí být diváky.....

Ti,jejichž životů se pořádání rallye přímo týká jsou proti, ti, co se tím jen baví, se bojí, že přijdou o hračku. Ve vaší petici se podepisují především nudící se obyvatelé velkých měst - viz. statistika, v petici pro zrušení se podepisují lidé, kteří už vaší hračky mají plné zuby.