Vyhodte Bílka

Quoted post

Rocky

#1080 Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 13:11

#1079: rooster - Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

Aha... takže 2 výhry na EURU což dělalo 6 bodů byla náhoda za kterou mohla jiná mužstva.... skutečně logika hadr.

Další věc: Za jaký výsledky má nést odpovědnost??? Za remízu 0-0 s Bulharskem. Remíza je tak brutální neúspěch, že by měl hned odstoupit???? To je vaše logika. Kde sou ty neúsěchy??? Kde sou ty výsledkový propadáky v zápasech v ekterých skutečně o něco šlo??? Kde??? Za co chcete Bílka vyhodit?? Za co??? Jedinejrozumnej důvod?? ZA to, že stavěl Baroše??? Za to, že nepostavil Lafatu?? Za co ho chcete vy rozumové vyhodit. Taky by se vám líbilo, kdyby ste v práci všechny úkoly splnili...eště přidali trošku navíc a pak by Vás jen tak někdo z trucu vyhodil??

Odpovědi

Klaus

#1081 Re: Re: Re: Re: #1069 Re: Re: Re: Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-07 13:47:46

Furt s tim eurem. Už před nim, když každej viděl to rozlosování do nejlehči skupiny na euru, by nepostoupit bylo největši propadák. To az nepostoupíme na ms, budete zastanci bilka (moc jich neni) furt psat ale na euru postoupil do čtvrtfinale!! Podstatný je, že se na to nedá koukat. Ted se mame pos.rat, když konečně vyslyšel a pozval někoho nového na přatelak?? Stejně si tam pak veme hráče ( plašil, rezek, petržela, pekhart atd. ) který jsou z formy a někteři zahřivaj lavičku. Má své koně, to má každý trenér, ale tohle je národák, ma možnosti pozvat jiné kdyz těmhle se zrovna nedaří!! A o stylu, kterej předvádi o tom bych ani nemluvil.. To je uplna katastrofa a chaoz!! Až ho vykopnou tak jsem zvědavej kdo po tom tvim úspěšnym trenérovi šahne :)!! To bude mela, to bude zájemcu :)
Přestaň už prosim tě.. Tyhle tvoje keci na jeho obhajobu jsou trapný, že nam ho nechce vzit třeba barcelona, určitě i tam viděj jak je výbornej trenér, stejně jako ty!!! Cau